Da vidim sa vama ako vi znate za kakvu stranicu/stranice gdje se objavljuju top liste nardone i zabavne mjuze sa nasih prostora? Gledo sam po raznim stranicama i nikako da nadjem bas sta se sada upravo slusa i koje se pjesme vrte po nasim radio kanalima. Ima li ko kakav prijedlog?
TOP LISTA Pjesama
Moderator: _BataZiv_0809
-
Aldino_82
#1 TOP LISTA Pjesama
Vozdra raja.
Da vidim sa vama ako vi znate za kakvu stranicu/stranice gdje se objavljuju top liste nardone i zabavne mjuze sa nasih prostora? Gledo sam po raznim stranicama i nikako da nadjem bas sta se sada upravo slusa i koje se pjesme vrte po nasim radio kanalima. Ima li ko kakav prijedlog?
- cyprus
#2 Re: TOP LISTA Pjesama
Pih, đe ćeš takvu temu otvarat ovdje
. Ovdje su ti svi urbano i intelektualno osvješteni forumaši sa istančanim ukusom za muziku. Dakle, od domaće muzike ovdje prolaze samo EKV i Azra, eventualno Balašević, no nešto ne mislim da ih sad ima po top listama
Mislim znam da nije neka dobrodošlica, al' eto čisto da znaš šta te čeka u daljem razvoju teme (ako se bude razvijala)
btw, volio bih da ti mogu pomoć, ali stvarno nemam odgovor na tvoja pitanja
Prijedlog: drži se TV-a i radija, tamo vazda ima pjesama kakvih hoćeš 
Mislim znam da nije neka dobrodošlica, al' eto čisto da znaš šta te čeka u daljem razvoju teme (ako se bude razvijala)
btw, volio bih da ti mogu pomoć, ali stvarno nemam odgovor na tvoja pitanja
-
Vjeruj!
#3 Re: TOP LISTA Pjesama
I mene zanima ovo za top-liste, pogotovo narodnih, nisam u fazonu ovih zabavnjaka, al' svakom svoje. 
EDIT
Sad ce onaj padobranac uletit sa Prodidzijem, a to isto ko da ti boing proleti tik iznad glave.
EDIT
Sad ce onaj padobranac uletit sa Prodidzijem, a to isto ko da ti boing proleti tik iznad glave.
-
dezurni_ucenik
#4 Re: TOP LISTA Pjesama
.
Last edited by dezurni_ucenik on 20/03/2016 12:12, edited 1 time in total.
- iz dna duše
#5 Re: TOP LISTA Pjesama
Au što nas ocrni...cyprus wrote:Pih, đe ćeš takvu temu otvarat ovdje. Ovdje su ti svi urbano i intelektualno osvješteni forumaši sa istančanim ukusom za muziku. Dakle, od domaće muzike ovdje prolaze samo EKV i Azra, eventualno Balašević, no nešto ne mislim da ih sad ima po top listama
![]()
Mislim znam da nije neka dobrodošlica, al' eto čisto da znaš šta te čeka u daljem razvoju teme (ako se bude razvijala)![]()
btw, volio bih da ti mogu pomoć, ali stvarno nemam odgovor na tvoja pitanjaPrijedlog: drži se TV-a i radija, tamo vazda ima pjesama kakvih hoćeš
Al Dino, javit će ti se već neko s odgovorom, cyprus se samo malo šalio
-
Aldino_82
#6 Re: TOP LISTA Pjesama
Joj padobranca, srece mi hahaha
Hajd valjda neko zna za te Top Liste... Lako je naci iz Srbije i njihovog turbofolka ali gdje nase iz BiH? Ulazio sam na kalmanradio.ba, nema nista. Udjem na Radio M Sarajevo, ima samo zabavne
Hajd valjda neko zna za te Top Liste... Lako je naci iz Srbije i njihovog turbofolka ali gdje nase iz BiH? Ulazio sam na kalmanradio.ba, nema nista. Udjem na Radio M Sarajevo, ima samo zabavne
- alter.ego.
#7 Re: TOP LISTA Pjesama
" Al dino " - lijep nik, hehehe.. Volim slušati Al dina.. 
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#8 Re: TOP LISTA Pjesama
yump3.com
-
Aldino_82
#9 Re: TOP LISTA Pjesama
alter.ego. wrote:" Al dino " - lijep nik, hehehe.. Volim slušati Al dina..
Al Dino je legenda... vrhunski muzicar