TOP LISTA Pjesama

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Aldino_82

#1 TOP LISTA Pjesama

Post by Aldino_82 »

Vozdra raja.

Da vidim sa vama ako vi znate za kakvu stranicu/stranice gdje se objavljuju top liste nardone i zabavne mjuze sa nasih prostora? Gledo sam po raznim stranicama i nikako da nadjem bas sta se sada upravo slusa i koje se pjesme vrte po nasim radio kanalima. Ima li ko kakav prijedlog? :D
cyprus

#2 Re: TOP LISTA Pjesama

Post by cyprus »

Pih, đe ćeš takvu temu otvarat ovdje :D . Ovdje su ti svi urbano i intelektualno osvješteni forumaši sa istančanim ukusom za muziku. Dakle, od domaće muzike ovdje prolaze samo EKV i Azra, eventualno Balašević, no nešto ne mislim da ih sad ima po top listama :-D

Mislim znam da nije neka dobrodošlica, al' eto čisto da znaš šta te čeka u daljem razvoju teme (ako se bude razvijala) :D

btw, volio bih da ti mogu pomoć, ali stvarno nemam odgovor na tvoja pitanja :) Prijedlog: drži se TV-a i radija, tamo vazda ima pjesama kakvih hoćeš :-D
Vjeruj!

#3 Re: TOP LISTA Pjesama

Post by Vjeruj! »

I mene zanima ovo za top-liste, pogotovo narodnih, nisam u fazonu ovih zabavnjaka, al' svakom svoje. :thumbup:

EDIT
Sad ce onaj padobranac uletit sa Prodidzijem, a to isto ko da ti boing proleti tik iznad glave.
dezurni_ucenik

#4 Re: TOP LISTA Pjesama

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 20/03/2016 12:12, edited 1 time in total.
iz dna duše

#5 Re: TOP LISTA Pjesama

Post by iz dna duše »

cyprus wrote:Pih, đe ćeš takvu temu otvarat ovdje :D . Ovdje su ti svi urbano i intelektualno osvješteni forumaši sa istančanim ukusom za muziku. Dakle, od domaće muzike ovdje prolaze samo EKV i Azra, eventualno Balašević, no nešto ne mislim da ih sad ima po top listama :-D

Mislim znam da nije neka dobrodošlica, al' eto čisto da znaš šta te čeka u daljem razvoju teme (ako se bude razvijala) :D

btw, volio bih da ti mogu pomoć, ali stvarno nemam odgovor na tvoja pitanja :) Prijedlog: drži se TV-a i radija, tamo vazda ima pjesama kakvih hoćeš :-D
Au što nas ocrni...
:D
Al Dino, javit će ti se već neko s odgovorom, cyprus se samo malo šalio :zoka: :D
Aldino_82

#6 Re: TOP LISTA Pjesama

Post by Aldino_82 »

Joj padobranca, srece mi hahaha

Hajd valjda neko zna za te Top Liste... Lako je naci iz Srbije i njihovog turbofolka ali gdje nase iz BiH? Ulazio sam na kalmanradio.ba, nema nista. Udjem na Radio M Sarajevo, ima samo zabavne :roll:
alter.ego.

#7 Re: TOP LISTA Pjesama

Post by alter.ego. »

" Al dino " - lijep nik, hehehe.. Volim slušati Al dina.. :dance:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#8 Re: TOP LISTA Pjesama

Post by bordo gandalf »

yump3.com
Aldino_82

#9 Re: TOP LISTA Pjesama

Post by Aldino_82 »

alter.ego. wrote:" Al dino " - lijep nik, hehehe.. Volim slušati Al dina.. :dance:

Al Dino je legenda... vrhunski muzicar :dance:
Post Reply