1. brankovic
2. ejup ganic
3. emina ganic ( zahvaljujuci svom ocu )
4.
p.s.
obratiti paznju na francsuki naziv nedodirljivih.......
Les Incorruptibles...........KORUPCIJA

ma jok,nismo mi inkvizicija,gospodar kuglastih munja wrote:Jel se to pravi lista za lomacu ?...
Ko ti garantuje da se historija nece ponoviti? I nije lomaca samo simbol Inkvizicije vec i Revolucije....suncokret13 wrote:ma jok,nismo mi inkvizicija,gospodar kuglastih munja wrote:Jel se to pravi lista za lomacu ?...
1. Radovan Karadzicsuncokret13 wrote:top lista Nedodirljivih -
ti su vec okarakterisa ni i oznaceni kao ratni zlocinci ( prvi je bio i privredni mriminalac ) i oni su u bjegu,bjeze sto od samih sebe ( savjest im valjda radi,zbog zlocina koje su pocinili),a bjeze i od pravde.Meraklos wrote:1. Radovan Karadzicsuncokret13 wrote:top lista Nedodirljivih -
2. Ratko Mladic
3. Svi ostali srpski znani i neznani zlocinci, ukljucujuji i one koji su pusteni da pobjegnu iz zatvora (Stankovic - Foca).
Ima li gora lista?
mada mislim da je simbol revolucije bila GILJOTINA ???gospodar kuglastih munja wrote:Ko ti garantuje da se historija nece ponoviti? I nije lomaca samo simbol Inkvizicije vec i Revolucije....suncokret13 wrote:ma jok,nismo mi inkvizicija,gospodar kuglastih munja wrote:Jel se to pravi lista za lomacu ?...Ovi su toliko doslovno shvatili VLAST da ih samo jedna revolucija moze likvidirati.
Ja preferiram oboje, i lomacu i giljotinu, jer su kod nas na vlasti u sprezi klero-fasisti....suncokret13 wrote:mada mislim da je simbol revolucije bila GILJOTINA ???gospodar kuglastih munja wrote:Ko ti garantuje da se historija nece ponoviti? I nije lomaca samo simbol Inkvizicije vec i Revolucije....suncokret13 wrote: ma jok,nismo mi inkvizicija,Ovi su toliko doslovno shvatili VLAST da ih samo jedna revolucija moze likvidirati.
pala je na njoj ( tako su pisali ) i jedna od najljepsih glava u istoriji covjecanstva.
Maria Antoaneta
mozda bi prije trebalo,razvijati istrazivanja u oblasti genetike i eliminisati onaj mikroorganizam koji prouzrokuje tu OSOBINU ( za njih je vjerovatno to osobina,a za ostali svjet je to mana i to velika ) ,koja krasi ( cuj,krasi ih![]()
![]()
![]()
),navedene spodobe.
jel' mislis sto je sigurno - sigurno je !!!!gospodar kuglastih munja wrote:Ja preferiram oboje, i lomacu i giljotinu, jer su kod nas na vlasti u sprezi klero-fasisti....suncokret13 wrote:mada mislim da je simbol revolucije bila GILJOTINA ???gospodar kuglastih munja wrote: Ko ti garantuje da se historija nece ponoviti? I nije lomaca samo simbol Inkvizicije vec i Revolucije....Ovi su toliko doslovno shvatili VLAST da ih samo jedna revolucija moze likvidirati.
pala je na njoj ( tako su pisali ) i jedna od najljepsih glava u istoriji covjecanstva.
Maria Antoaneta
mozda bi prije trebalo,razvijati istrazivanja u oblasti genetike i eliminisati onaj mikroorganizam koji prouzrokuje tu OSOBINU ( za njih je vjerovatno to osobina,a za ostali svjet je to mana i to velika ) ,koja krasi ( cuj,krasi ih![]()
![]()
![]()
),navedene spodobe.
![]()
suncokret13 wrote:top lista Nedodirljivih -
Meraklos wrote:
1. Radovan Karadzic
2. Ratko Mladic
3. Svi ostali srpski znani i neznani zlocinci, ukljucujuji i one koji su pusteni da pobjegnu iz zatvora (Stankovic - Foca).
Ima li gora lista?
Oni nisu nedodirljivi - samo ih ne mogu uhvatiti (ili nece).suncokret13 wrote: ... oznaceni kao ratni zlocinci ...bjeze sto od samih sebe ( savjest im valjda radi,zbog zlocina koje su pocinili),a bjeze i od pravde ...i oni nisu nedodirljivi...
zavisi kako citas i kako shvatas.Meraklos wrote:suncokret13 wrote:top lista Nedodirljivih -Meraklos wrote:
1. Radovan Karadzic
2. Ratko Mladic
Ima li gora lista?Oni nisu nedodirljivi - samo ih ne mogu uhvatiti (ili nece).suncokret13 wrote: ... oznaceni kao ratni zlocinci ...bjeze sto od samih sebe ( savjest im valjda radi,zbog zlocina koje su pocinili),a bjeze i od pravde ...i oni nisu nedodirljivi...
Koji si ti suncokret... "bjeze sto od samih sebe - a bjeze i od pravde".
Pravda tu dodje kao nesto usput, je li?