TOP LISTA NARDEALISTA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Shoshana

Post by Shoshana »

"Voda, komsija ;-) "
Dzemidzic

Post by Dzemidzic »

Sjecate li se.. Seje i Seade..ta zabranjena ljubav
Seadini su navijali za Zelju,a Sejini za Sarajevo :lol:

Seada se cetvoronoske sunja u kucu..a babuka je ceka.GDJESI TI DO SADA!!
Evo babukice dragi, radila sam nesto..
Ma, ja njega volim!!a babuka ce STA!!?? Volim i ja janjetinu..pa nemam janjetine :D :lol:

Kod Seje isto problem..
Nakon saopcenja da ce da je zeni..babo MARS Mi IZ KUCE!! i ne vracaj se vise...prilazi posteru Safeta Susica:Vidis pape dragi sta mi radi, sin rodzeni...a sliko se sa tobom,eno ima slika :D :-D

Problemi su oko imena unuceta..Seadin babo iskljucivo zahtijeva da se mali zove Mesa(po Bazdarevicu) a Sejini Safet (po Susicu)

Prica se zavrsava sretno, uz kompromis..malca su nazvali Zeljo Sarajlic :-D
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Mnoge stvari koje se tiču svakodnevnog života amerikanci pronalaze u dijelovima Kum-a kultnog filma, no ja sve oko sebe jedno vrijeme tumačio sam scenama il skečevima iz TLN-a to me je punilo dobrih par godina, no ni to dovoljno mi nije bilo pa sam ima seanse sa društvom u kojima smo do besvjesti gledali pojedine skečeve i tek tad uviđali kojekakve likove i njihove dijaloge.... i dan danas ja znam 80% TLN napamet...
Među prvih pet skečeva ika je meni lično Džemaludin Perajić član ronilačkog kluba Vratnik koji traži ima li života na dnu.... jak pravo, ma u stvari koji nije...?

Samo mi se malo zamantalo kad shvatio sam da sad živim u skečevima kojima sam se tako slatko smijao....

Vrijeme je da se krene !!!!
jusuff

Post by jusuff »

ratne su fakat bile cool... ipak, meni jedna od najjacih je iz "nagradnih otimanja" dolaze frajeru po tv, zena djeca placu, odnesose in novi tv u boji (mescini da se radilo o porodici momira peha ili ?)... i sada frajer pokusava spasiti sto se spasiti da... evo, uzmite radio...
eeee, to cemo kada budete igrali na radiju... odlicno, odlicno, odlicno :-)
:D
shin

Post by shin »

Ne mogu da vjerujem da niko nije spomenuo ''imal ribe?''

http://www.youtube.com/watch?v=HKvGIOxP ... ed&search=

Definitivno najbolja. :-D
Post Reply