Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Amila♥Emir

#1 Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by Amila♥Emir »

evo posto odavno vec trazim ovaj video materijal, ali nikako nemogu da ga nadjem, hocu da priupitam da li iko ima ovo i ako ima, ako moze da upload-uje, bio bih veoma zahvalan

znaci radi se o TLN u opkoljenom sarajevu, ne one sa djurom i neletom
na tom video bi trebali da budu sljedece price:
Muzicke Numere TLN-a, kao npr. Rodjen u Sarajevu, onda bacanje pogleda u vis, simulacija voznje u tramvaju, chehoslovaski teroristi itd. :-D

nema boljeg, pa ako moze molim vas da mi neko pomogne ;-)
Alkos

#2 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by Alkos »

http://www.youtube.com/watch?v=DZsF9bw5 ... re=related
Najjaci su! :mrgreen:

Usput, i ja trazim kompletne materijale... Koliko se sjecam biolo je i audio snimaka! :)
Dinostula

#3 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by Dinostula »

Imam ja 3 od moguce 4 epizode ratnih nadrealista fali mi samo ona gdje Zenit cita Politiku pa udje sejtan u njega onda zovu super hodzu da mu skine sihire :lol:
johnnykola

#4 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by johnnykola »

mene zanima ima li ko one radio emisije sto su isle nedjeljom?

srbi, hrvati
i muslimani
zivjeti ce opet
k'o jarani
k'o sto su zivjeli skupa
al' sad uz pomoc un trupa

:-D :-D :-D
samo malo

#5 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by samo malo »

Dinostula wrote:Imam ja 3 od moguce 4 epizode ratnih nadrealista fali mi samo ona gdje Zenit cita Politiku pa udje sejtan u njega onda zovu super hodzu da mu skine sihire :lol:
Jel to ono kad superhodza istjeruje sejtana iz malog a stara u drugoj sobi cita Slobodnu Dalmaciju, i kad mali konacno ozdravi, kaze "stara, sto sam ogladnio, hajd nam smotaj jednu maslenicu" a mama kaze "Maslenica je tisucljetna hrvatska teritorija" :D

Tu su epizodu inace zestoko osudili iz islamske zajednice.

Audio emisije su bile dobre, kao djingl prvo ide Karadzic (uhvacena radio komunikacija njega i njegovih u danima pofalicke bitke) "pa srusite im relej picka im materina" :D a onda one pjesmice, "mjesec je zut, pokazi mi sjaj, meni sakrij a neprijatelju otkrij polozaj" i ona "ja sam cura postena, strogi patrijahat, mrzim zene koje rade najstariji zanat"
johnnykola

#6 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by johnnykola »

samo malo wrote:
Dinostula wrote:Imam ja 3 od moguce 4 epizode ratnih nadrealista fali mi samo ona gdje Zenit cita Politiku pa udje sejtan u njega onda zovu super hodzu da mu skine sihire :lol:
Jel to ono kad superhodza istjeruje sejtana iz malog a stara u drugoj sobi cita Slobodnu Dalmaciju, i kad mali konacno ozdravi, kaze "stara, sto sam ogladnio, hajd nam smotaj jednu maslenicu" a mama kaze "Maslenica je tisucljetna hrvatska teritorija" :D

Audio emisije su bile dobre, kao djingl prvo ide Karadzic (uhvacena radio komunikacija njega i njegovih u danima pofalicke bitke) "pa srusite im relej picka im materina" :D a onda one pjesmice, "mjesec je zut, pokazi mi sjaj, meni sakrij a neprijatelju otkrij polozaj" i ona "ja sam cura postena, strogi patrijahat, mrzim zene koje rade najstariji zanat"
ili ono kad se djuro javlja kao tito opkoljenima na dobrinji:
neka narod lozi parket, moje slike, sve! samo da se zgrije. :D :D :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by pici »

moram zetu ponjet...nervozan je pravo...dobio je poziv za kopanje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jaaaooooo zenit,senĆi i Žan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....jebala te kaljaČica svakako je mala :mrgreen:

gospodo drugovi ...borbeno vozilo popularno nazvano tranvajn :mrgreen:
Dinostula

#8 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by Dinostula »

samo malo wrote:

To je ta epizoda, samo nigdje ne mogu da je iskopam steta a imam sve ostalo :D
_juka_

#9 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by _juka_ »

Na youtube ima jedna epizoda:

http://www.youtube.com/watch?v=Io8Sje94CHY
http://www.youtube.com/watch?v=2bh1pjhIAVE

Može li neko, molim vas, da upload ostale epizode jer gornji linkovi ne rade :-?
dezurni_ucenik

#10 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by dezurni_ucenik »

Ponosni vlasnik svih epizoda ratnih Nadrealsita na vhs-u. :D
zikmu

#11 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by zikmu »

Daj i nama :D
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#12 Re: Top Lista Nadrealista (ratno izdanje)

Post by bitanga_sa_otesa »

Post Reply