Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovo se vec godinama vuce po netu...ima li sta drugo od nadrealista iz tog perioda...sramota je da ti audio zapisi ne kruze vise medju rajom...sjecam se subote i primusa...i mamurni smo ustajali da slusamo nove provale...ja sam vec godinama van granica i nemam vremena da pratim sva zbivanja...sta je sa borom konticem? Primus je bio legendaran radio program...
bl-uesbrother wrote:ovo se vec godinama vuce po netu...ima li sta drugo od nadrealista iz tog perioda...sramota je da ti audio zapisi ne kruze vise medju rajom...sjecam se subote i primusa...i mamurni smo ustajali da slusamo nove provale...ja sam vec godinama van granica i nemam vremena da pratim sva zbivanja...sta je sa borom konticem? Primus je bio legendaran radio program...
Kenan i Conan iz primusa su preteca nadrealista i pokreta new primitivs .
Bez njih ne bi bilo ni Djure ni svega / Boro kontic ziv i zdrav U Sarajevu ceka da pokrene opet nesto slicno.
Zadig wrote:vazda te osamdesete ma rastuze nekako...
imal neko time machine...
Da mi je samo sjesti u vremeplov i reći, Semiru, Buzi, Ibrici, Senadu i Žutom „hajmo momci polijećemo“. Gledajmo kako se grade Semirove piramide. Zaustavili bi vremeplov na Krtnici i pustili Semira da nam objašnjava šta će i kakvu buru doživjeti ljudska rasa poslije 12 milenijuma.