Tomislav Nikolić : Srbija će ratovati

Pravda30

#1 Tomislav Nikolić : Srbija će ratovati

Post by Pravda30 »

Na pitanje da li očekuje početak razgovora o konačnom statusu Pokrajine polovinom 2005, Nikolić je rekao kako misli da će Srbija prvo ratovati i boriti se za Kosovo. On je ocenio da će početak 2005. biti veoma težak i da će zemlja biti na velikim iskušenjima, zbog čega će biti potrebna potpuna saglasnost svih koji u Srbiji žive.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=159057

Nego onaj, kolko' ono glasa za ovoga ? 1.450.000, haman po Srbije(kad bi odbili Bosnjake,Madare, Hrvate Cigane i ostale koji glasase za Tadica mozemo reci da je apsolutna vecina Srba glasala za doticnog ? Men' se cini da je bas tolko'.

A kako smo mogli vidjeti i prije par dana izjednacise u Srbiji cetnike i partizane. Svi su podrzali taj prijedlog osim poslanici SPS-a. A SPS je Slobina stranka, a svi mi znamo kakva je bila politika za njegove vladavine. Sve u svemu , moglo bi se rec', sve go cetnik

Ko ono rece "ne treba nam vojska"?

A isto tako citam u novinama neki dan da su Albanci narucli helikoptere Apace i da vrse pregovore o kupovini 120 transportera. Sta ces , ima ona narodna koja kaze: "Ko umije njemu dvije".

Inace evo slike predsjednika narodne skupstine Srbije
Markovic Predrag

Image
Tornjak

Post by Tornjak »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta ces ovome se samo mozes SMEATI.

Ali eto neka oni ratuju sretno im bilo svakako ce i onako razvaliti cijelu drzavu kako su vec krenuli.
St.Germain

Post by St.Germain »

narod koji je izgubljen u vremenu i prostoru.

zao mi ga je
Aristokrata

#4 Re: Tomislav Nikolić : Srbija će ratovati

Post by Aristokrata »

Pravda30 wrote:
Na pitanje da li očekuje početak razgovora o konačnom statusu Pokrajine polovinom 2005, Nikolić je rekao kako misli da će Srbija prvo ratovati i boriti se za Kosovo. On je ocenio da će početak 2005. biti veoma težak i da će zemlja biti na velikim iskušenjima, zbog čega će biti potrebna potpuna saglasnost svih koji u Srbiji žive.

Nego onaj, kolko' ono glasa za ovoga ? 1.450.000, haman po Srbije(kad bi odbili Bosnjake,Madare, Hrvate Cigane i ostale koji glasase za Tadica mozemo reci da je apsolutna vecina Srba glasala za doticnog ? Men' se cini da je bas tolko'

A kako smo mogli vidjeti i prije par dana izjednacise u Srbiji cetnike i partizane. Svi su podrzali taj prijedlog osim poslanici SPS-a. A SPS je Slobina stranka, a svi mi znamo kakva je bila politika za njegove vladavine. Sve u svemu , moglo bi se rec', sve go cetnik

A isto tako citam u novinama neki dan da su Albanci narucli helikoptere Apace i da vrse pregovore o kupovini 120 transportera. Sta ces , ima ona narodna koja kaze: "Ko umije njemu dvije".

Markovic Predrag

Image
vidim srbe optujzujes a albanske terosriste ne...
opet dupli standardi...
muki-usa

Post by muki-usa »

Aristokrata,
Kako to da niko nije u pravu samo Srbi ????? :-? :-? :-?
Slovenci, Hrvati, Bosanci, Kosovari ..... svi su u krivu osim vas ..... Niko od nas ne sanja na ekspanziji teritorije i istrijebljenju drugih nacija osim vas. Pa vidi ko vam je predsjednik narodne skupstine !!!! Zar to lici na insana? Sta pokusava da dokaze sa onom bradom osim kako je on veliki cetnik...I uostalom sta vam predstavlja ta tolika brada....
digger

#6 Re: Tomislav Nikolic´ : Srbija c´e ratovati

Post by digger »

Pravda30 wrote:
Na pitanje da li ocˇekuje pocˇetak razgovora o konacˇnom statusu Pokrajine polovinom 2005, Nikolic´ je rekao kako misli da c´e Srbija prvo ratovati i boriti se za Kosovo...
Zal za proslosti cije su pozitivne tekovine sami sebi upropastili. Praktican gubitak Kosova je samo jedan tuzan primjer naopake politike. A dok god EU postoji--a Kostunica i njemu slicni se ku*ce--bice im sve teze i gore.

Well... sam pao, sam se ubio.
digger

Post by digger »

muki-usa wrote:Aristokrata,
Slovenci, Hrvati, Bosanci, Kosovari ..... svi su u krivu osim vas ..... Niko od nas ne sanja na ekspanziji teritorije i istrijebljenju drugih nacija osim vas. Pa vidi ko vam je predsjednik narodne skupstine !!!! Zar to lici na insana? Sta pokusava da dokaze sa onom bradom osim kako je on veliki cetnik...I uostalom sta vam predstavlja ta tolika brada....
Muki: slow down. Cemu ce tolika brada islamcima?
Tornjak

Post by Tornjak »

Ma hajde bolan to se Srbija sprema u EU

Jeli tako? ha ja :D
beharrr

Post by beharrr »

digger wrote:
muki-usa wrote:Aristokrata,
Muki: slow down. Cemu ce tolika brada islamcima?
He he mogli bi da izgube i ono malo sto im je ostalo.
Ne tako davno sjetih se izjave doticnog vam ministra vanjskih poslova, V. Draskovica:
Ako srbija ovako nastavi, svi srbi moci ce pod jednu krusku da stanu.
spiel4

Post by spiel4 »

Tornjak wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sta ces ovome se samo mozes SMEATI.

Ali eto neka oni ratuju sretno im bilo svakako ce i onako razvaliti cijelu drzavu kako su vec krenuli.
ako bas hoces biti duhovit onda si trebao ispravno napisatiSMEJATI i kad zasmrdi u Srbiji zasmrdice i tebi u Bosni opet
St.Germain

Post by St.Germain »

spiel4 wrote:
...kad zasmrdi u Srbiji zasmrdice i tebi u Bosni opet
bashka...

Srbija ima svojih problema koji se nikako ne mogu povezati sa bosanskim...kao sto je recimo trenutna opcaranost fasizmom i propagiranje nacionalno osvjestavajuceg romantijerstva...

igre bez granica
spiel4

Post by spiel4 »

St.Germain wrote:
spiel4 wrote:
bashka...

Srbija ima svojih problema koji se nikako ne mogu povezati sa bosanskim...kao sto je recimo trenutna opcaranost fasizmom i propagiranje nacionalno osvjestavajuceg romantijerstva...

igre bez granica
srbija nikad nije bez problema a ti mi licis na onog utopistu iz devedesetih i tada je sve pocinjalo sa Kosovom
St.Germain

Post by St.Germain »

spiel4 wrote:
St.Germain wrote:
spiel4 wrote:
bashka...

igre bez granica
srbija nikad nije bez problema a ti mi licis na onog utopistu iz devedesetih i tada je sve pocinjalo sa Kosovom
a ti mi licis na nekog ko je zeljan nekakvog sukoba
ja nisam, isto kao sto nije bila ni vecina gradjana BIH 92

ako mislis da ce sudbina kosova biti na bilo koji nacin dovedena u vezu sa unutarnje-bosanskim problemima, onda si zrtva manipulacije tvojih medija...Citav svijet vas je bombardovao a jos pameti dosli niste, stvarno jadno :(
violentjack

Post by violentjack »

Bolan nama bi prijao na vlasti jadan Nikolic

Kad Srbija ratuje sve je manja i manja..a vidilo se to

Ode Baranja..Banija..Kordun..Zapadna Slavonija..dobar dio Bos Krajine :oops:
spiel4

Post by spiel4 »

St.Germain wrote:
spiel4 wrote:
St.Germain wrote: bashka...

igre bez granica
a ti mi licis na nekog ko je zeljan nekakvog sukoba
ja nisam, isto kao sto nije bila ni vecina gradjana BIH 92

ako mislis da ce sudbina kosova biti na bilo koji nacin dovedena u vezu sa unutarnje-bosanskim problemima, onda si zrtva manipulacije tvojih medija...Citav svijet vas je bombardovao a jos pameti dosli niste, stvarno jadno :(
ahaaaa!!!!ti si taj sto me slaga devedeset i neke...pa onda pobjeze a ja osta tebi vjerujuci....
Tuce

Post by Tuce »

Sretno vam bilo,nista drugo i neznate sem ratovat.
margareta

Post by margareta »

Tuce wrote:Sretno vam bilo,nista drugo i neznate sem ratovat.
neki ne.....znaju ni pisati..... maternji..
Tuce

#18 Re: Tomislav Nikolić : Srbija će ratovati

Post by Tuce »

[quote="Aristokrata"][quote="Pravda30"][quote]Na pitanje da li očekuje početak razgovora o konačnom statusu Pokrajine polovinom 2005, Nikolić je rekao kako misli da će Srbija prvo ratovati i boriti se za Kosovo. On je ocenio da će početak 2005. biti veoma težak i da će zemlja biti na velikim iskušenjima, zbog čega će biti potrebna potpuna saglasnost svih koji u Srbiji žive.[/quote]

Nego onaj, kolko' ono glasa za ovoga ? 1.450.000, haman po Srbije(kad bi odbili Bosnjake,Madare, Hrvate Cigane i ostale koji glasase za Tadica mozemo reci da je apsolutna vecina Srba glasala za doticnog ? Men' se cini da je bas tolko'

A kako smo mogli vidjeti i prije par dana izjednacise u Srbiji cetnike i partizane. Svi su podrzali taj prijedlog osim poslanici SPS-a. A SPS je Slobina stranka, a svi mi znamo kakva je bila politika za njegove vladavine. Sve u svemu , moglo bi se rec', [b] sve go cetnik[/b]

Markovic Predrag

[img]http://www.parlament.sr.gov.yu/photo/po ... 04/120.jpg[/img][/quote]

opet dupli standardi...[/quote][code]U Srbiji izgleda ponestalofrizerskih radnika,neznam zasto ne uvoze Turska puna brica ito dobrih[/code]
Tuce

#19 Re: Tomislav Nikolić : Srbija će ratovati

Post by Tuce »

Aristokrata wrote:
Pravda30 wrote:

Tuce:ovaj mi lici na Homeiniovog brata kao da je iz Teherana a mozda i jeste.

Markovic Predrag

Image
opet dupli standardi...
margareta

Post by margareta »

Engrame nekome bi izgleda treblo tuce tvojih veselica :-)
Tornjak

Post by Tornjak »

[/quote]

i kad zasmrdi u Srbiji zasmrdice i tebi u Bosni opet[/quote]

Jeli ti to meni prijetis :x
spiel4

Post by spiel4 »

Tornjak wrote:
i kad zasmrdi u Srbiji zasmrdice i tebi u Bosni opet[/quote]

Jeli ti to meni prijetis :x[/quote]

nisi dobro razumio :zzzz:
Neddo

Post by Neddo »

Kada RS nestane, srpska manjina u Bosni ce se ustati, a onda ce opet sjesti... :lol:

Kada Kosovo postane nezavisno, Srbi ce se ustati, pricati price o kosovskoj bici, Srbiji do pacifika, koljevci srpske "civilizacije" :D ,a onda ce sjesti... :lol:

Kada Crna Gora postane nezavisna,Srbi ce se ustati...E vidis tu bi Crnogorci mogli sjesti.. :lol:
Tuce

Post by Tuce »

St.Germain wrote:narod koji je izgubljen u vremenu i prostoru.

zao mi ga je
Tuce:Jedini narod koji slavi izgublene bitke pa zato i ratuju nebil koju pobijedili pa da i oni slave kao pobjednici.Lud narod...[/quote]
Paollo_Feronna

Post by Paollo_Feronna »

Bosnia end Hercegovina tutto sollo tutto negro .
Post Reply