Samo da ovi moji s vizom pozure...
Tomislav Nikolic predsjednik Skupstine Srbije
-
_BosanaC
#1 Tomislav Nikolic predsjednik Skupstine Srbije
Upravo cuh na dnevniku na Novoj
Last edited by _BosanaC on 08/05/2007 14:34, edited 1 time in total.
-
zavrzlama
#2 Re: Nikolic i Kostunica u skupstinskoj vecini???
ne brini saljem ti garantno pismo za Kanadu ako hoces_BosanaC wrote:Upravo cuh na dnevniku na Novoj![]()
![]()
![]()
-
_BosanaC
#3 Re: Nikolic i Kostunica u skupstinskoj vecini???
Jarane sjebah se pravozavrzlama wrote:ne brini saljem ti garantno pismo za Kanadu ako hoces_BosanaC wrote:Upravo cuh na dnevniku na Novoj![]()
![]()
![]()
Sreca pa sam vec u proceduri za Australiju... Ali tebi hvala u svakom slucaju
-
Nancy Drew
- Maraschino
Radikali u Srbiji su sporadicni slucajevi
kada bih se lagali
Saberite koliko je dobila SRS +DSS + NS +SPS = Radikalni blok Srbije (cetnicke ideologije)
Na zalost ostalo je malo demokrata.
Saberite koliko je dobila SRS +DSS + NS +SPS = Radikalni blok Srbije (cetnicke ideologije)
- giga
Uzas...
http://www.srs.org.yu/aktuelno/14022007.php
govor Tomislava Nikolića na sjednici NS Srbije prije dva mjeseca
-
Danko_Bananko
giga wrote:Uzas...
Србија је мала земља, на најлепшем месту на свету и сви су народи добри и сви су народи лепи и сви су поштени и сви су правични, али некако је бог Србе одредио да буду најправичнији.
-
Maksim
"Demokrati" i dopustaju ovakve stvari. Demokracija je dobra samo u jednu svrhu...... da upoznas narod i analiziras drustveno stanje. Samo statisticka vaznost.Maraschino wrote:Radikali u Srbiji su sporadicni slucajevikada bih se lagali
-
pesak
kostuni je strasno pokvaren, podao, zao i dvolican, stolican.
evo, psuju se, jos samo fali da se pobiju. Ovaj radikal Aleksandar Vucic ne silazi sa govornice. A sednicu vodi babuskera Borka /bankarka sa Kipra koja je radila novac Milosevicu i njegovima/ Gotovi smo.
U Srbiji me vise nista ne moze iznenaditi.
Treba doziveti 2011, kad ce, mislim, demokratija pobediti...jos 4 godine.
strava i uzas...horor...

evo, psuju se, jos samo fali da se pobiju. Ovaj radikal Aleksandar Vucic ne silazi sa govornice. A sednicu vodi babuskera Borka /bankarka sa Kipra koja je radila novac Milosevicu i njegovima/ Gotovi smo.
Treba doziveti 2011, kad ce, mislim, demokratija pobediti...jos 4 godine.
strava i uzas...horor...
-
Maksim
Kako vrijeme prolazi..... jos malo pa ce 2015, godina kada je Marty McFly dosao u buducnost.....pesak wrote:kostuni je strasno pokvaren, podao, zao i dvolican, stolican.
Treba doziveti 2011, kad ce, mislim, demokratija pobediti...jos 4 godine.![]()
strava i uzas...horor...
![]()
-
pesak
Vala bas. Najvise su krivi za sve ovo demokrati sa Borisom na celu. Treba svi da se ujedinimo protiv fasista . On je hteo sa Kostunicom, i bio je sa njim u kohabitaciji...Mislim da cemo sad mi nadrljati, mi -"domaci izdajnici i strani placenici".Maksim wrote:Kako vrijeme prolazi..... jos malo pa ce 2015, godina kada je Marty McFly dosao u buducnost.....pesak wrote:kostuni je strasno pokvaren, podao, zao i dvolican, stolican.
Treba doziveti 2011, kad ce, mislim, demokratija pobediti...jos 4 godine.![]()
strava i uzas...horor...
![]()
- Maraschino
Izgleda da ce Boris i Cedomir morati na ulicu
po demokratiju
-
zavrzlama
nece te vi u Srbiji ...nego mi u BIH...jer se izbori i vlast u Srbiji dobivaju na spoljnoj politici i odnosu i brizi o prekodrinskoj braci...a od te silne brige svi narodi u BIH nadrljaju.....nek je bog na pomoci i vama u Srbiji i nama u BIH..Mislim da cemo sad mi nadrljati, mi -"domaci izdajnici i strani placenici".
- Abu FEED el-Castro
#19 Re: Nikolic i Kostunica u skupstinskoj vecini???
Halo ba, stani malo!! Koji "tvoji"_BosanaC wrote:Upravo cuh na dnevniku na Novoj![]()
![]()
![]()
Pa nisi se valjda vec uhljebio?! A vam se usutio misu jedan, tz tz tz
Uzmi me sa sobom, zauzvrat prihvacam prezime
-
_BosanaC
#20 Re: Nikolic i Kostunica u skupstinskoj vecini???
Abu FEED el-Castro wrote:Halo ba, stani malo!! Koji "tvoji"_BosanaC wrote:Upravo cuh na dnevniku na Novoj![]()
![]()
![]()
Samo da ovi moji s vizom pozure...![]()
![]()
![]()
Pa nisi se valjda vec uhljebio?! A vam se usutio misu jedan, tz tz tz![]()
![]()
Uzmi me sa sobom, zauzvrat prihvacam prezime![]()
No sikiriki, necu te zaboraviti
Ako nista iz Australije necu moci reci 'Kad sam ljetos bio DOLE u Bosni'
-
Maksim
#21 Re: Nikolic i Kostunica u skupstinskoj vecini???
picis znaci u down under... hajd sa srecom_BosanaC wrote:Abu FEED el-Castro wrote:Halo ba, stani malo!! Koji "tvoji"_BosanaC wrote:Upravo cuh na dnevniku na Novoj![]()
![]()
![]()
Samo da ovi moji s vizom pozure...![]()
![]()
![]()
Pa nisi se valjda vec uhljebio?! A vam se usutio misu jedan, tz tz tz![]()
![]()
Uzmi me sa sobom, zauzvrat prihvacam prezime![]()
![]()
![]()
![]()
No sikiriki, necu te zaboraviti
Ako nista iz Australije necu moci reci 'Kad sam ljetos bio DOLE u Bosni'![]()
![]()
-
pesak
Mislim da nema sanse da krenu van granica Srbije. Pa dobili bi po nosu. Ko ce da vodi vojsku ? Pa Nato pakt ce od nas palacinku da napravi. Uostalom, prvi covek vojske je neki Ponos, koji je OK, Boris ga je namestio.zavrzlama wrote:nece te vi u Srbiji ...nego mi u BIH...jer se izbori i vlast u Srbiji dobivaju na spoljnoj politici i odnosu i brizi o prekodrinskoj braci...a od te silne brige svi narodi u BIH nadrljaju.....nek je bog na pomoci i vama u Srbiji i nama u BIH..Mislim da cemo sad mi nadrljati, mi -"domaci izdajnici i strani placenici".
Ovde je velika podela...na Ruse i Zapad koliko vidim. Mozda ce biti nova celicna zavesa? Nova podela sveta ? Ovde je pola za Zapad, pola za Istok.
Ne znam zasto, ne bojim se.
Bice lakse, samo da i to Kosovo najzad proglasi nezavisnost. Ne znam vise stvarno.
-
kub lajkan
Valjda ce onda i Mirnesa krenut' karta...forUMASH wrote:.....jos samo da Ljubo Cesic Rojs i Dzapic uzmu izbore u HR.....
-
klixober
Gledam Skupstinu Srbije na PTC,ne znam sta mi to treba,valjda iz dosade.Koji primitivizam.Jedno je imati Mirnesa Ajanovica u parlamentu,ali imati barem 100 takvih
Jos kad sam vidio onu glumicu iz serije "Bolji zivot" u Radikalima,ode svijet u mp3.Jedino Ceda i Nenad Canak normalni.Gusti oblak nadvio se nad Balkanom.