TOM AND JERRY

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
jedna

#1 TOM AND JERRY

Post by jedna »

Hej, juce sam posudila u videoteci DVD sa prvim epizodama Tom and Jerry-a. Kako sam se samo ismijala :lol:
Mislim da je ovaj crtani legendaran i nema veze koliko godina imate, uvijek ga mozete pogledati (barem ja tako mislim :D ). Od svih crtanih iz djetinjstva, ovaj mi je ostao najdrazi. Nisam znala to, ali u prvoj epizodi likovi su se zvali Jasper i Jinx. Macak je bio malcice drugaciji, cupaviji i vise nalik domacoj macki (pljunuti moj Smrdo) 8-)
Inace, Tom mi je uvijek bio drazi lik.
da vidimo, ima li ovdje jos koji fan?
dezurni_ucenik

#2 Re: TOM AND JERRY

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 17/03/2016 03:31, edited 1 time in total.
Bušman

#3 Re: TOM AND JERRY

Post by Bušman »

Ja imam sve epizode na DVDovima u DivX kvaliteti. 15 sati, pravi maraton. I pogledam s vremena na vrijeme i svaki put ne mogu sebi doci. Kako naivni, djeciji humor moze biti vedar i pozitivan.

A najdraza epizoda mi je kada Butch, Tom i Jerry potpisali primirije. Medjutim, na kraju se posvadjaju zbog podjele odreska :D :D :D
jedna

#4 Re: TOM AND JERRY

Post by jedna »

a meni je jedna od najdrazih ona kada djevojcica drzi toma kao bebu, pa jerry zovne one ulicne macke i onda se oni onda shegace na njegov racun, sviraju na njegovim brkovima i sl. potom, ona kada su na brodu i pjevaju "santa lucia" (na kraju se jerry napije). zatim, klavirski koncert.... ma ima ih mnogo. :D al, najjaci su mi zvukovi i muzika :-D

evo nesto vise o njima
http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_and_Jerry
Post Reply