A šta će Bošnjak drugo za simbol uzet nego ljiljan? Šahovnicu? Ili tamo neko osmansko sranje?rahmanjin wrote:Ma pusti se ložione, pa ko je uzeo na sva bošnjačka udruženja, akademije... ljiljan? Aboridžani?escobar__ wrote:Jesu Bošnjaci i za to krivi?rahmanjin wrote:U tome i jsete problem sto je zastava saljiljanima svedena na zastavu Bosnjaka.
Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
- escobar__
#476 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
- House
#477 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Zašto bosanski Srbi negiraju zastavu svojih predaka 
-
LSD
#478 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
ne znam zašto ovaj miš bježi od ovog matorog nacionaliste koji mlatara kišobranomDrvosjeca iz Dejcica wrote:Samo da dodam da je napadnuta i ekipa FACE TV prilikom hapšenja oića od strane civila. Policija je sve mirno posmatrala, toliko o njihovoj namjeri da spriječe sukob i napad.
ocito da nije slušao predavanja Rambo Amadeusa
Ja kad mene neko pokusava iznervirati
Ja se uopste ne dam isprovocirati
Zauzmem polozaj u karakter stavu
I bez upozorenja - sakom u glavu
Last edited by LSD on 22/05/2015 19:43, edited 1 time in total.
-
PM72
#479 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Sejfo iz naftalina dođe do vijesti dana.Pokušavao na sve strane pa ne ide.Probao ganjati trave pa mu biznis propao.Oženio 25 godina mlađu trebu (predhodnu nogirao a čini mi se da nije bila "naša") pa naprasno postao veliki Bošnjo.Sumnjam da je do prije par godina ušao u harem džamije.A sad prvi poleti na bajramsku baklavu kod Reisa.Zastavu s ljiljanima do juče nikad nije ni nosio,bilo na rukavu bilo u vojnoj knjižici.Doduše,imao je ljiljane na diplomatskom pasošu,dok je bio "fora".
Gade mi se ovakvi preformansi i preseravanja.
Gade mi se ovakvi preformansi i preseravanja.
-
Martinez_
#480 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Kao i uvek, stvar je u simbolici a to je od 91 simbol jednog od tri BiH naroda. I Sandžaklije imaju grb sa ljiljanima a to nije BiH.House wrote:Zašto bosanski Srbi negiraju zastavu svojih predaka
Bošnjaci su tu zastavu prisvojili, i drugi su je eto prihvatili kao bošnjačku i sa te strane problem ne postoji, oboji se slažu
- nasa
#481 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Kad razmislis Dodik je za nas premija, nije moglo bolje ali samo kad bi znali....Covjek izvlaci sve najgor i predstavlja kao da to vecina Srba misli...I mi umjesto da to iskoristimo, pritisnimo, pokazemo da je kod nas skroz drugacije, da smo fakat za suzivot...mi provakacija, neko ce nas izraditi, nemoj da ustanem i da moram nesto raditi i tako. ...inertni da Bog sacuva...i politicki i 'nako ko narod...escobar__ wrote:Standardno... 18 stranica preseravanja o Tokiću, mahalanja o kockanju, šerijatskom vjenčanju i Bošnjacima... Ako treba i ljiljani će bit problem samo da se balija ne zamjeri komšijama... Hrvatske zastave u sred Tuzle su ok, četničke trobojke po crkvama također, to ne narušava javni red i mir i ne izaziva netrepeljivost al' Tokićevo isticanje zastave BiH na teritoriju BiH je problem.
Ne zaslužujemo mi ni ovaj rezervat u kom živimo, kamoli državu. Fuj.
zato si potpuno upravu da valjda bolje i ne zasluzujemo
- bingov buraz
#482 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Nek je i kockar i propali politicar i alkos i narkos,sve mu halalimpici wrote:
padišahu![]()
samo JaJare medj rogove, ko im jebe mater Četničku
![]()
Vjerujem da nije znao za godisnjicu smrti malih beba koje su zvjerski ubijene da bi se mobilisalo vaskoliko srpstvo i dao alibi za zlocine nad nesrpskim stanovnistvom.
- House
#483 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
pa nije razvio zastavu NATO-a
tako da.... 
-
PM72
#484 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
šta predlažeš?
- tandmand
#485 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Sta god da uzme kao simbol biti ce mu osporavano, kao i pravo na nacionalnu zastavu, kao i identifikacija sa drzavom BiH (nacionalna drzava Bosnjaka).escobar__ wrote:A šta će Bošnjak drugo za simbol uzet nego ljiljan? Šahovnicu? Ili tamo neko osmansko sranje?
Bosnjacki politicari nemaju odgovora na izraelizaciju BiH kao ni na palestinizaciju Bosnjaka. Bosna je sve manje majka a sve vise zla maceha.
- General War
#486 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Jugoslavija je nestala kad su se pojavili nacionalni dusebriznici, tako i Bosna nema nikakve sanse za opstanak dok je "ovakvih" Bosnjackih dusebriznika a kamo li da ispoljavas najnormalnije preferencije u dijelu BiH gdje prelazi entitetsku liniju...ja se ne zajebavam ali samo Bosanci mogu sacuvati BiH...a to sada nije mainstram u politike rukovodstva u bosnjaka nego kontrola svog teritorija a ako krene nesto po zlu da bi se mozda zbacila vladajuca oligarhija na sve "tri" strane a ne dvije...izmisljaju se problemi...juce krst, prekjucer majoirizacija...danas zastava...escobar__ wrote:Kakav bolan efekat osvete, pa nije ovo još jedan u nizu četničkih brloga gdje se udara na neistomišljenike, ovo je ipak kakva-takva normalna sredina. Samo se negdje crta mora povući inače ni Federacijom više neće moći bh. sadašnja i prošla zastava. Vi se uhvatili Tokića k'o pijan plota bez da gledate širu sliku - u 2015. godini, na teritoriju koji de jure (ali ne i de facto) pripada BiH, ne smijete proći sa bh. zastavom, a da ne budete uhapšeni. I tu sva priča završava.General War wrote:...jebi ga nije zakonom zabranjeno, ljudi prodaju a kupuje ko hoce...prodavac je "bosnjak"tesko da ce ostvariti zeljeni efekat osvete.
![]()
A sto se tice crkvene zastave...pa bol,an bolan pa to upravo cetalji i hoce, nebi oni sami u ratu dva puta svoju crkvu gadjali...Bosna i Hercegovina je opstala na prici o multiukultularnosti a ne prici o bosnjacima...sve ostalo sto bi Ti volio da probas da uradis je "samoubistvo" zagarantovano a na kraju i protivzakonit cilj ...jebi ga sto ti Aljo potpisa Dejton...morao je ovo ocekivati.
Al' jebe se nama je l' da, kod nas u Federaciji šega... Do jednom. Nekad je i Jugoslavija bila jedinstvena država, pa okonča u krvi, a BiH iz nje izađe sa preko 70% teritorije pod okupacijom separatista. Sutra će ti na Trebeviću osvanut zastava Srbije, a na Dobrinji granični prijelaz. Pa se ti zayebavaj i baljezgaj o Tokiću, kocki i predizbornoj.
- lijek-za-sve
#487 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
ja vjerujem da je on za nas Joker u rukavu samo malo pametnije odigratinasa wrote: Kad razmislis Dodok je za nas premija, nije moglo bolje ali samo kad bi znali....Covjek izvlaci sve najgor i predstavlja kao da to vecina Srba misli...I mi umjesto da to iskoristimo, pritisnimo, pokazemo da je kod nas skroz drugacije, da smo fakat za suzivot...mi provakacija, neko ce nas izraditi, nemoj da ustanem i da moram nesto raditi i tako. ...inertini da Bog sacuva...i politicki i 'nako ko narod...
zato si potpuno upravu da valjda bolje i ne zasluzujemo
-
PM72
#488 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Nemamo dobrog čobana...
- escobar__
#489 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Bošnjaci su oni koji će državu Bosnu ili sačuvati ili uništiti.General War wrote:Jugoslavija je nestala kad su se pojavili nacionalni dusebriznici, tako i Bosna nema nikakve sanse za opstanak dok je "ovakvih" Bosnjackih dusebriznika a kamo li da ispoljavas najnormalnije preferencije u dijelu BiH gdje prelazi entitetsku liniju...ja se ne zajebavam ali samo Bosanci mogu sacuvati BiH...a to sada nije mainstram u politike rukovodstva u bosnjaka nego kontrola svog teritorija a ako krene nesto po zlu da bi se mozda zbacila vladajuca oligarhija na sve "tri" strane a ne dvije...izmisljaju se problemi...juce krst, prekjucer majoirizacija...danas zastava...escobar__ wrote:Kakav bolan efekat osvete, pa nije ovo još jedan u nizu četničkih brloga gdje se udara na neistomišljenike, ovo je ipak kakva-takva normalna sredina. Samo se negdje crta mora povući inače ni Federacijom više neće moći bh. sadašnja i prošla zastava. Vi se uhvatili Tokića k'o pijan plota bez da gledate širu sliku - u 2015. godini, na teritoriju koji de jure (ali ne i de facto) pripada BiH, ne smijete proći sa bh. zastavom, a da ne budete uhapšeni. I tu sva priča završava.General War wrote:...jebi ga nije zakonom zabranjeno, ljudi prodaju a kupuje ko hoce...prodavac je "bosnjak"tesko da ce ostvariti zeljeni efekat osvete.
![]()
A sto se tice crkvene zastave...pa bol,an bolan pa to upravo cetalji i hoce, nebi oni sami u ratu dva puta svoju crkvu gadjali...Bosna i Hercegovina je opstala na prici o multiukultularnosti a ne prici o bosnjacima...sve ostalo sto bi Ti volio da probas da uradis je "samoubistvo" zagarantovano a na kraju i protivzakonit cilj ...jebi ga sto ti Aljo potpisa Dejton...morao je ovo ocekivati.
Al' jebe se nama je l' da, kod nas u Federaciji šega... Do jednom. Nekad je i Jugoslavija bila jedinstvena država, pa okonča u krvi, a BiH iz nje izađe sa preko 70% teritorije pod okupacijom separatista. Sutra će ti na Trebeviću osvanut zastava Srbije, a na Dobrinji granični prijelaz. Pa se ti zayebavaj i baljezgaj o Tokiću, kocki i predizbornoj.
-
ljutiajvar
#490 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Na cijelu ovu balkansku situaciju samo jeno veliko BLJAK!!! Cisto orkestrirano da se dignu tenzije. Naravno i novinari u pravo vrijeme na pravom mjestu.
-
PM72
#491 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Gdje je taj kurčev ustavni sud BiH,vijeće ministara ili članovi Predsjedništva da jasno kažu šta je zastava Republike BiH,gdje i kako se smije koristiti i nositi? Nema ih nigdje.Zabavili se o svom jadu.Znači,nemamo čobabana.Imamo stado,pogodno za šišanje.
-
Tipicoti
#492 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Na Dnevniku 2 RTRS-a dvije uvrede u jednoj recenici:
``isticanje ratne zastave takozvane Armije BiH``
- 512MB
#493 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
I onda? Bosnjaci su konstitutivni na svakom pedlju Bosne! Jesteli vi ikako normalni?rahmanjin wrote:pa i zastava sa ljiljanima se viori u dijelu FBiH.Tipicoti wrote:
...a ovo nije ratna zastava ????![]()
Viori se u citavoj RS
...a ni ovo ????![]()
Viori se po Hercegovini
ali je ova zastava problem ? Ne kontam.
Svaka zastava je zastupljena na "svom" teritoriju.
U tome i jete problem sto je zastava sa ljiljanima svedena na zastavu Bosnjaka.
- tandmand
#494 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
General War wrote: ali samo Bosanci mogu sacuvati BiH...
Uz sve postovanje prema ideji Bosanstva ... sresti Bosanca u RS ili vecinski hrvatskim zupanijama, moze se uporediti sa iskustvom vidjenja Jetija.escobar__ wrote: Bošnjaci su oni koji će državu Bosnu ili sačuvati ili uništiti.
Last edited by tandmand on 22/05/2015 20:02, edited 2 times in total.
- General War
#495 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
I sta ako je uniste?...kod familije u Njemacku,i na tome se zavrsava?escobar__ wrote: Bošnjaci su oni koji će državu Bosnu ili sačuvati ili uništiti.
-
PM72
#496 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Bosanca ili Bošnjaka?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
sumirprimus
#498 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
kako bi ono rekli ne mos se hebat a da ti ne udje/sansa stark 
il nam je svima zastava ova varta bez ratnih il ne jebi sojke...
za sve isto...najpostenije...znam znam nema postenje nsta s tim...
il nam je svima zastava ova varta bez ratnih il ne jebi sojke...
za sve isto...najpostenije...znam znam nema postenje nsta s tim...
- escobar__
#499 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Još jedan pokazatelj da državu nismo ni zaslužili...General War wrote:I sta ako je uniste?...kod familije u Njemacku,i na tome se zavrsava?escobar__ wrote: Bošnjaci su oni koji će državu Bosnu ili sačuvati ili uništiti.
- House
#500 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
evo Sejfe LIVE na FACE TV

pušten
pušten