Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
-
Patriotska_Liga
#1726 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Što je puno bolje nego da čuješ da su ta petorica došli da provociraju. I to od resornog ministra lično.
- exliberal-ex
#1727 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Pa izadji napolje pa pitaj sta narod misli...da se kladimo koji ce biti stav...ko im j*** cetnicku, vlasku, zlocinacku mater, sta imaju trazit u seheruPatriotska_Liga wrote:Što je puno bolje nego da čuješ da su ta petorica došli da provociraju. I to od resornog ministra lično.
-
Patriotska_Liga
#1728 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Tema je ministar.exliberal-ex wrote: Pa izadji napolje pa pitaj sta narod misli...da se kladimo koji ce biti stav...ko im j*** cetnicku, vlasku, zlocinacku mater, sta imaju trazit u seheru
- exliberal-ex
#1729 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Izvini ali upravo se desio scenario o kojem sam ja vec pisao.....neko dosao sa "cetnickim" oznakma u Sarajevo...povuci paralelu izmedju dogadjaja u BL i ovog sad iz SA, djelovanje tj nedjelovanje policije, stav naroda....da policija nije bila u BL tokic bi prosao isto ko I ovi cacani.....sto bi rekli sve u pet dekaPatriotska_Liga wrote:Tema je ministar.exliberal-ex wrote: Pa izadji napolje pa pitaj sta narod misli...da se kladimo koji ce biti stav...ko im j*** cetnicku, vlasku, zlocinacku mater, sta imaju trazit u seheru
-
Patriotska_Liga
#1730 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Tokić je uhapšen oni nisu uhapšeni.exliberal-ex wrote: Izvini ali upravo se desio scenario o kojem sam ja vec pisao.....neko dosao sa "cetnickim" oznakma u Sarajevo...povuci paralelu izmedju dogadjaja u BL i ovog sad iz SA, djelovanje tj nedjelovanje policije, stav naroda....da policija nije bila u BL tokic bi prosao isto ko I ovi cacani.....sto bi rekli sve u pet deka
Rulja je rulja ali entitetske institucije su pokazale razliku između manjeg i većeg entiteta.
- exliberal-ex
#1731 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Patriotska_Liga wrote:Tokić je uhapšen oni nisu uhapšeni.exliberal-ex wrote: Izvini ali upravo se desio scenario o kojem sam ja vec pisao.....neko dosao sa "cetnickim" oznakma u Sarajevo...povuci paralelu izmedju dogadjaja u BL i ovog sad iz SA, djelovanje tj nedjelovanje policije, stav naroda....da policija nije bila u BL tokic bi prosao isto ko I ovi cacani.....sto bi rekli sve u pet deka
Rulja je rulja ali entitetske institucije su pokazale razliku između manjeg i većeg entiteta.
nisu stigli da ih uhapse rulja je dosla prva...zamisli sebe u toj situacij sta bi ti radije da se desi da te uhapsi murija ( a onda se uzivo javis iz pritvora
Bas razlika
-
Patriotska_Liga
#1732 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Niti jedno niti drugo.
Policija treba da me zaštiti od rulje, a ove je zaštitila i sprovela ih na sigurno. Da je ranije došla policija rulja ne bi stigla da napadne.
Al' džaba tebi pričat' kad ne kontaš.
Policija treba da me zaštiti od rulje, a ove je zaštitila i sprovela ih na sigurno. Da je ranije došla policija rulja ne bi stigla da napadne.
- exliberal-ex
#1733 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
nemoj zajebavat...zastitla ih tako sto ih je prebacila u RS ? ...mozda su to isto radili I Tokicu, prebacili ga u stanicu dok nije prebacen na sigurnu teritoriju....malo cinizma nije za odmetPatriotska_Liga wrote:Niti jedno niti drugo.
ocito je da se jednim ocima gledaju stvari na drugoj strani dok se drugi par koristi kad je u dvoristu..to isto vazi I za ostale da nepomislis da samo tebe prozivam
-
Patriotska_Liga
#1734 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Kao prvo Tokić je državljanin BiH koji živi u BL, a oni su strani državljani, samim tim Tokić ne može biti prebačen na bilo kakvu drugu teritoriju. Ali to licemjer poput tebe ne želi da primijeti. Kao drugo otkud ti znaš da oni sami nisu tražili da budu tamo prebačeni? Možda im je MUP KS učinio željenu uslugu. I kao treće Tokić je uhapšen zbog raspirivanja vjerske/nacionalne mržnje, to je zvanično. A znamo da je nosio zastavu RBiH i BiH. To ne može biti okarakterisano kao širenje bilo kakve mržnje.exliberal-ex wrote: nemoj zajebavat...zastitla ih tako sto ih je prebacila u RS ? ...mozda su to isto radili I Tokicu, prebacili ga u stanicu dok nije prebacen na sigurnu teritoriju....malo cinizma nije za odmet
ocito je da se jednim ocima gledaju stvari na drugoj strani dok se drugi par koristi kad je u dvoristu..to isto vazi I za ostale da nepomislis da samo tebe prozivam
Znam ja da ti pokušavaš da prodaš priču kako su svi isti ali moraćeš da nađeš kupca na drugoj lokaciji jer Bošnjaci to odavno ne kupuju. Veći entitet nije nastao na genocidu, manji jeste. U većem entitetu je stepen poštivanja ljudskih prava daleko veći nego u manjem. To se vidi i po tvom piskaranju, na svaku moju argumentovanu tvrdnju odgovorio si spinovanjem. Obraz - đon.
-
Moenx
#1735 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
A uvijek ce biti tih elemenata u raspravi tipa: kao ako vi vasa strana mozete doci Bl zastoi mi ne bi tako u SArajevu
Zasto ne odete u Zapadni Mostar Siroki i tome slicno
No ovdje imamo da je Tokic gradj BL svoj nastup i svoju "konferenciju " je prethodno najavio i nacinio je to valjda na trgu parku dakle na slobodnom prostoru nije dosao na manifestaciju recimo kao sto je ta motorijada pa onako usput nosio zastavu s ljiljanima
Onda su tu argumenti kako je to zastava po zakonu jos uvijek cijeleBiH i tako dalje
I sve to stoji
ALI opet ako bi se islo na smirivanje situacije ne treba biti bahat u reklo bi se pobjedi i u ostvarivanju tog prava da se nosi zastava s ljiljanima u BL
Drugo zasto je zastava Srbije i srpski grb omrazen u SA pa tubi se mogla okriviti srbijanska i srpska politika koja je ovih godina vrsila povrsne pomake u smislu pomirenja i sto jos ta politika izaziva sumnje
DAkle nosioc te politike bio bi Vucic a Vucic je nekoc bio radikal i jeste da se trudi da se ne bavi ratom bavi se mirom u kojem ce svi saradjivati i mislim da u 60 70 posto stvari misli iskreno , ali nije skinuo neke mrlje sa te srane i te zastave
I to je izrodilo time da gadjani Sarajeva imaju kao reakcije takav naad-- koji je opet napad huligana manje vise
I jos neugodno sam iznenadjen nastupom srpskih parlamentraca povodom ovog dogadjaja ; nekako poslanici su glasnici naroda oni daju prijedloge a ne ponasaju se kao sudije recimo kao Pandurevicka mislim ja sam to tako shvatio
Zasto ne odete u Zapadni Mostar Siroki i tome slicno
No ovdje imamo da je Tokic gradj BL svoj nastup i svoju "konferenciju " je prethodno najavio i nacinio je to valjda na trgu parku dakle na slobodnom prostoru nije dosao na manifestaciju recimo kao sto je ta motorijada pa onako usput nosio zastavu s ljiljanima
Onda su tu argumenti kako je to zastava po zakonu jos uvijek cijeleBiH i tako dalje
I sve to stoji
ALI opet ako bi se islo na smirivanje situacije ne treba biti bahat u reklo bi se pobjedi i u ostvarivanju tog prava da se nosi zastava s ljiljanima u BL
Drugo zasto je zastava Srbije i srpski grb omrazen u SA pa tubi se mogla okriviti srbijanska i srpska politika koja je ovih godina vrsila povrsne pomake u smislu pomirenja i sto jos ta politika izaziva sumnje
DAkle nosioc te politike bio bi Vucic a Vucic je nekoc bio radikal i jeste da se trudi da se ne bavi ratom bavi se mirom u kojem ce svi saradjivati i mislim da u 60 70 posto stvari misli iskreno , ali nije skinuo neke mrlje sa te srane i te zastave
I to je izrodilo time da gadjani Sarajeva imaju kao reakcije takav naad-- koji je opet napad huligana manje vise
I jos neugodno sam iznenadjen nastupom srpskih parlamentraca povodom ovog dogadjaja ; nekako poslanici su glasnici naroda oni daju prijedloge a ne ponasaju se kao sudije recimo kao Pandurevicka mislim ja sam to tako shvatio
- sinuhe
#1736 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Moze i ovako i onako. 
-
stafi
#1737 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
porediš neuporedivo. četničke oznake su oznake fašističke zločinačke organizacije, a zastava rbih je legalna i međunarodno priznata.exliberal-ex wrote:Izvini ali upravo se desio scenario o kojem sam ja vec pisao.....neko dosao sa "cetnickim" oznakma u Sarajevo...povuci paralelu izmedju dogadjaja u BL i ovog sad iz SA, djelovanje tj nedjelovanje policije, stav naroda....da policija nije bila u BL tokic bi prosao isto ko I ovi cacani.....sto bi rekli sve u pet dekaPatriotska_Liga wrote:Tema je ministar.exliberal-ex wrote: Pa izadji napolje pa pitaj sta narod misli...da se kladimo koji ce biti stav...ko im j*** cetnicku, vlasku, zlocinacku mater, sta imaju trazit u seheru
Prema tome, to poturaj nekom drugom.
-
calculator
#1738 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Sejfudin Tokić je samo prijavio adresu prebivališta u Banja Luci, on stvarno živi u Sarajevu!!!Patriotska_Liga wrote:Kao prvo Tokić je državljanin BiH koji živi u BL...
- Jaha TZ
#1739 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
aloo brePatriotska_Liga wrote:Ukoliko je to bilo neko četničko obilježje onda je trebalo zvati policiju da im to oduzme jer to je fašističko obilježje i ne smije se javno pokazivati.
četnici su antifašisti, jesil ti pao s kruške
kreteni tako zvanično usvojili u parlametnu svoje usrane države
- Jaha TZ
#1740 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
ja najprije mislim da je to stara taktika četnika, u principu "sami sebe gađali granatama"exliberal-ex wrote:ma uskoro ocekujem izjave to su djela neodgovornih pojedinaca....Patriotska_Liga wrote:Ta policija ne smije da operativno djeluje u manjem entitetu bez posebne dozvole. Uradili su najbolje što su mogli kako bi ovi bili sigurni.AkHolic wrote:Sarajevska policija deporitarala srbijanske turiste ne u Srbiju no u manji entitet
Nemam informacije zbog čega su ta petorica napadnuta ali ako je to zaista isključivo zbog nekog srpskog grba na majici onda osuđujem takvo ponašanje. Neprihvatljivo je da bilo ko napada bilo koga zbog toga što nosi neko obilježje. Ukoliko je to bilo neko četničko obilježje onda je trebalo zvati policiju da im to oduzme jer to je fašističko obilježje i ne smije se javno pokazivati. U svakom slučaju napad na bilo koga je neprihvatljivo ponašanje i to mora prestati.
Neko je takođe spomenuo klupska obilježja. Neprihvatljivo je i to da neko bude u opasnosti zbog toga što na ovom ili onom mjestu nosi obilježja nekog kluba. To više ne može da se toleriše i krajnje je vrijeme da se počne djelovati protiv takvog ponašanja. Niko nema pravo da ugrožava sigurnost osobe koja nosi neko navijačko obilježje ma gdje to bilo.I da policija radi na rasvjetljavanju slucaja....naravno
elem i ovo, došla grupa nekoliko plaćenih bandita iz manjeg BH entiteta i isprebijali čačane, sve iscenirano, i sad izgleda da su to domaći ljudi, Bošnjaci uradili,
eh ko nije upozno vlahe...skupo će ih platit
-
Bodkin
#1741 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
mislis zastava srbije? da da, u pravu si. fasisticka organizacijastafi wrote:porediš neuporedivo. četničke oznake su oznake fašističke zločinačke organizacije, a zastava rbih je legalna i međunarodno priznata.exliberal-ex wrote:
Izvini ali upravo se desio scenario o kojem sam ja vec pisao.....neko dosao sa "cetnickim" oznakma u Sarajevo...povuci paralelu izmedju dogadjaja u BL i ovog sad iz SA, djelovanje tj nedjelovanje policije, stav naroda....da policija nije bila u BL tokic bi prosao isto ko I ovi cacani.....sto bi rekli sve u pet deka
- Jaha TZ
#1742 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
malo ljudi razlikuje zastavu države srbije sa 4s od onih zastava sa 4s pod kojima su četnici pravili ratne zločine po Bosni
i boli ih kurac na kraju krajeva, za njih 4s i dan danas predstavlja mrski simbol
jednako kao što su srbi decenijama iskompleksirani od šahovnice
jednako kao što su četnici sebi umislili da je zvanična zastava RBIH sa ljiljanima "ratna zastava" što veze s četničkim mozgom nema, da je ona armijska sa mačevima i grbom pa hajd
i boli ih kurac na kraju krajeva, za njih 4s i dan danas predstavlja mrski simbol
jednako kao što su srbi decenijama iskompleksirani od šahovnice
jednako kao što su četnici sebi umislili da je zvanična zastava RBIH sa ljiljanima "ratna zastava" što veze s četničkim mozgom nema, da je ona armijska sa mačevima i grbom pa hajd
-
stafi
#1743 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
nije go.no no se pas po.ro.Bodkin wrote:mislis zastava srbije? da da, u pravu si. fasisticka organizacijastafi wrote:porediš neuporedivo. četničke oznake su oznake fašističke zločinačke organizacije, a zastava rbih je legalna i međunarodno priznata.exliberal-ex wrote:
Izvini ali upravo se desio scenario o kojem sam ja vec pisao.....neko dosao sa "cetnickim" oznakma u Sarajevo...povuci paralelu izmedju dogadjaja u BL i ovog sad iz SA, djelovanje tj nedjelovanje policije, stav naroda....da policija nije bila u BL tokic bi prosao isto ko I ovi cacani.....sto bi rekli sve u pet deka
- General War
#1744 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Jel nam se ovo "Lelica" opet registrovala?Jaha TZ wrote: ja najprije mislim da je to stara taktika četnika, u principu "sami sebe gađali granatama"
elem i ovo, došla grupa nekoliko plaćenih bandita iz manjeg BH entiteta i isprebijali čačane, sve iscenirano, i sad izgleda da su to domaći ljudi, Bošnjaci uradili,
eh ko nije upozno vlahe...skupo će ih platit
-
AkHolic
#1745 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Deportirani su ne u zemlju podrijetla no u entitet koji je jos u sastavu BiH, sto je znakovito.Na tomu primjeru vidi se koliko je BiH podijeljena zemlja i koliko je nerealno racunati na njezinu cjelovitost u buducnosti.Patriotska_Liga wrote:Ta policija ne smije da operativno djeluje u manjem entitetu bez posebne dozvole. Uradili su najbolje što su mogli kako bi ovi bili sigurni.AkHolic wrote:Sarajevska policija deporitarala srbijanske turiste ne u Srbiju no u manji entitet
Nemam informacije zbog čega su ta petorica napadnuta ali ako je to zaista isključivo zbog nekog srpskog grba na majici onda osuđujem takvo ponašanje. Neprihvatljivo je da bilo ko napada bilo koga zbog toga što nosi neko obilježje. Ukoliko je to bilo neko četničko obilježje onda je trebalo zvati policiju da im to oduzme jer to je fašističko obilježje i ne smije se javno pokazivati. U svakom slučaju napad na bilo koga je neprihvatljivo ponašanje i to mora prestati.
Neko je takođe spomenuo klupska obilježja. Neprihvatljivo je i to da neko bude u opasnosti zbog toga što na ovom ili onom mjestu nosi obilježja nekog kluba. To više ne može da se toleriše i krajnje je vrijeme da se počne djelovati protiv takvog ponašanja. Niko nema pravo da ugrožava sigurnost osobe koja nosi neko navijačko obilježje ma gdje to bilo.
-
Patriotska_Liga
#1746 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Nije tačno. Izmišljaš.calculator wrote: Sejfudin Tokić je samo prijavio adresu prebivališta u Banja Luci, on stvarno živi u Sarajevu!!!
Možda tamo jesu ali ovdje nisu.Jaha TZ wrote: aloo bre
Juče sam ti objasnio da policija KS nema nadležnost da djeluje na teritoriji manjeg entiteta, a pošto je kompletna granica Srbije sa BiH zapravo granica s manjim entitetom jasno je da policija KS nije mogla deportovati te ljude u Srbiju. Jedino što je 'znakovito' je to što tebi neke stvari treba više puta ponoviti kako bi ih razumio.AkHolic wrote: Deportirani su ne u zemlju podrijetla no u entitet koji je jos u sastavu BiH, sto je znakovito.Na tomu primjeru vidi se koliko je BiH podijeljena zemlja i koliko je nerealno racunati na njezinu cjelovitost u buducnosti.
Tačno je da je BiH podijeljena i jedino na što je nerealno računati jeste to da će njena cjelovitost proisteći iz unutrašnjeg konsenzusa. Zbog toga u zadnje 2-3 godine prisustvuješ ponovnom rađanju radikalnog bošnjačkog nacionalizma koji nema pardona prema onima koji zagovaraju podjelu BiH. Ovo je još uvijek rana faza, a ovaj nacionalizam će doživjeti svoje finale za nekoliko godina kada nije isključen ni novi rat. Zato sad dobro zapamtite šta ste imali u ovoj državi i uporedite to sa onim šta ćete imati za 5 ili 10 godina. Mogli ste da držite lava na spavanju ali ste ga odlučili probuditi. Sad razmišljajte kako da ga ukrotite.
-
AkHolic
#1747 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Nema ovlasti da djeluje na teritoriju manjeg entiteta no mogla ih je deportirati SIPA koja ima te ovlasti.Ovako ispada da policija Federacije priznaje manjemu bh enitetu bezmalo status suverene države.Ne vjerujem u uspon radikalnog bošnjačkog niti hrvatskog niti srpskog nacionalizma.U budućnosti će nacionalizma i nacionlista bit sve manje što ne znači da će se BiH integrirat prije će doć do neke vrst sporazumnog razdruženja jer mudrost će odnijeti prevagu.Patriotska_Liga wrote:Nije tačno. Izmišljaš.calculator wrote: Sejfudin Tokić je samo prijavio adresu prebivališta u Banja Luci, on stvarno živi u Sarajevu!!!
Možda tamo jesu ali ovdje nisu.Jaha TZ wrote: aloo bre
Juče sam ti objasnio da policija KS nema nadležnost da djeluje na teritoriji manjeg entiteta, a pošto je kompletna granica Srbije sa BiH zapravo granica s manjim entitetom jasno je da policija KS nije mogla deportovati te ljude u Srbiju. Jedino što je 'znakovito' je to što tebi neke stvari treba više puta ponoviti kako bi ih razumio.AkHolic wrote: Deportirani su ne u zemlju podrijetla no u entitet koji je jos u sastavu BiH, sto je znakovito.Na tomu primjeru vidi se koliko je BiH podijeljena zemlja i koliko je nerealno racunati na njezinu cjelovitost u buducnosti.
Tačno je da je BiH podijeljena i jedino na što je nerealno računati jeste to da će njena cjelovitost proisteći iz unutrašnjeg konsenzusa. Zbog toga u zadnje 2-3 godine prisustvuješ ponovnom rađanju radikalnog bošnjačkog nacionalizma koji nema pardona prema onima koji zagovaraju podjelu BiH. Ovo je još uvijek rana faza, a ovaj nacionalizam će doživjeti svoje finale za nekoliko godina kada nije isključen ni novi rat. Zato sad dobro zapamtite šta ste imali u ovoj državi i uporedite to sa onim šta ćete imati za 5 ili 10 godina. Mogli ste da držite lava na spavanju ali ste ga odlučili probuditi. Sad razmišljajte kako da ga ukrotite.
-
Patriotska_Liga
#1748 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
Očito je da su u SIPA-i procijenili da nema potrebe za tim. A potez federalne policije je samo u tvojoj konfuznoj glavi okarakterisan kao priznanje manjeg entitea kao suverene države, što ne čudi jer tzv. poskok logika nalaže da šta god da se desi to treba okarakterisati kao korak ka raspadu BiH, a ako argumenata manjka to gore po argumente.AkHolic wrote: Nema ovlasti da djeluje na teritoriju manjeg entiteta no mogla ih je deportirati SIPA koja ima te ovlasti.Ovako ispada da policija Federacije priznaje manjemu bh enitetu bezmalo status suverene države.Ne vjerujem u uspon radikalnog bošnjačkog niti hrvatskog niti srpskog nacionalizma.U budućnosti će nacionalizma i nacionlista bit sve manje što ne znači da će se BiH integrirat prije će doć do neke vrst sporazumnog razdruženja jer mudrost će odnijeti prevagu.
Ne sumnjam da će mudrost odnijeti prevagu što u slučaju Bošnjaka znači borba za cjelovitu BiH do konačne pobjede što opet implicira očiglednu radikalizaciju bošnjačkog nacionalizma u zadnje 3 godine koju samo slijepi nisu u stanju da prepoznaju. Sporazumno razdruženje će biti između onih koji ne žele cjelovitu BiH i teritorije koju su trenutno okupirali. A ti vjeruj u bajke i dalje.
- BHCluster
#1749 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
On zivi u Banja Luci.calculator wrote:Sejfudin Tokić je samo prijavio adresu prebivališta u Banja Luci, on stvarno živi u Sarajevu!!!Patriotska_Liga wrote:Kao prvo Tokić je državljanin BiH koji živi u BL...
- exliberal-ex
#1750 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH
malo se zapetljavas patriota....ocito je da je policija FBiH radila kao sto je radila I policija RS, brini se o svom dvoristu jebe ti se sta se desava u komsilukuPatriotska_Liga wrote:Očito je da su u SIPA-i procijenili da nema potrebe za tim. A potez federalne policije je samo u tvojoj konfuznoj glavi okarakterisan kao priznanje manjeg entitea kao suverene države, što ne čudi jer tzv. poskok logika nalaže da šta god da se desi to treba okarakterisati kao korak ka raspadu BiH, a ako argumenata manjka to gore po argumente.AkHolic wrote: Nema ovlasti da djeluje na teritoriju manjeg entiteta no mogla ih je deportirati SIPA koja ima te ovlasti.Ovako ispada da policija Federacije priznaje manjemu bh enitetu bezmalo status suverene države.Ne vjerujem u uspon radikalnog bošnjačkog niti hrvatskog niti srpskog nacionalizma.U budućnosti će nacionalizma i nacionlista bit sve manje što ne znači da će se BiH integrirat prije će doć do neke vrst sporazumnog razdruženja jer mudrost će odnijeti prevagu.
Ne sumnjam da će mudrost odnijeti prevagu što u slučaju Bošnjaka znači borba za cjelovitu BiH do konačne pobjede što opet implicira očiglednu radikalizaciju bošnjačkog nacionalizma u zadnje 3 godine koju samo slijepi nisu u stanju da prepoznaju. Sporazumno razdruženje će biti između onih koji ne žele cjelovitu BiH i teritorije koju su trenutno okupirali. A ti vjeruj u bajke i dalje.
Ovaj zadnji primjer iz Sarajeva je pokazao sta se moglo desit Tokicu u BL da murija nije bila tu, to je doticni I znao zato je I najavio svoj performans uredno pa dosao naoruzan novinarima da mu pokriju guzicu da je bilo drugacije zavrsio bi ko I ovi motociklisti...neko bi mu razbio labrnju.....onda isla prica cetnici napadju neduzne bosnjake, horde divljaju dok policija neradi nista...necujem takvu pricu za ove iz cacka...