Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post Reply
jasko_ba

#126 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by jasko_ba »

Alfons Kauders wrote:a u BL u kojoj sam prolazio pored standova na kojima se prodaju majice i slike radovana i ratka, problem ljiljani?
haj nek su problem, jasno mi je da smetaju dijelu naroda, kao sto bi i dijelu naseg naroda smetale druge... ali za to se ne hapsi...
to je razlika
Ovo. :thumbup:
GeeTnT

#127 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by GeeTnT »

JeSuisBedija...
palermo

#128 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by palermo »

alphonse kauders wrote:Hapšenjem (koje je zasnovano na niđe veze argumentu) je još dobro i prošao, jer bi ga vjerovatno neko ubzro dobro nalemao tamo.

Ne kontam šta je htio postići, osim da se samopromoviše i predstavi kao heroj-mučenik ili možda da dokaže ono šta je očigledno - da je ovo duboko podijeljen prostor i da se zastava BiH može nesmetano razviti samo na polovini BH teritorije.
Šta god da je htio dokazati, mislim da je nebitno. Šta bi bilo da se hapse ljudi koji nose šahovnice ili srpsku trobojku.........pitanje šta je htio postići je apsolutno irelevantno.

Mada, kada bih bio zloban, mogao bih reći da je ono što će možda postići je i to da je pokazao da je nama potpuno svejedno.
colt

#129 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by colt »

Znači kad bude pravoslavni Božić i kad oni istaknu četničku zastavu na crkvi u F BiH, treba 'apsit sve u crkvi. Barem u Tuzli se svaki put viori.
zateznistub

#130 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by zateznistub »

Drinski wrote:
zateznistub wrote:
Drinski wrote:Ako je Sejfo provocirao, jesu li svatovi od prije 10 dana to radili i jel isto to Nikola Gardović radio?
ne pravimo se blesavi. Kako bi prosli svatovi u Sa sa sprskom zastavom ili šahovnicom? Glavu dajem da bi i zastavu i svatove spalili ko šibicu
Jesi li ti ikada bio na kakvoj hrvatskoj svadbi u Tz, Sa ili Ze?

Istina se ne moze sakriti, dzabe je skrivati, kada se počne kotrljati nizbrdo - ona je neuzaustavljiva.
Evo ja ti plaćam gorivo, dođi u Sarajevo sa srpsom zastavom i napravi krug po gradu. Ako preživiš, imaš od mene lovu za gorivo plus plaćam ćevapčiće...
Chisum

#131 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Chisum »

Image
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#132 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by hrasno38 »

Drinski wrote:
zateznistub wrote:
Drinski wrote:Ako je Sejfo provocirao, jesu li svatovi od prije 10 dana to radili i jel isto to Nikola Gardović radio?
ne pravimo se blesavi. Kako bi prosli svatovi u Sa sa sprskom zastavom ili šahovnicom? Glavu dajem da bi i zastavu i svatove spalili ko šibicu
Jesi li ti ikada bio na kakvoj hrvatskoj svadbi u Tz, Sa ili Ze?

Istina se ne moze sakriti, dzabe je skrivati, kada se počne kotrljati nizbrdo - ona je neuzaustavljiva.
Ja se ne sjecam u svom zivotnom posljeratnom vijeku da sam u Sarajevu vidio ikada i jednu svadbu sa bilo kojom drugom zastavom osim drzavne zastave, zastave sa ljiljanima i zelene zastave muslimana. Normalno da ce u Kiseljaku i Busovaci biti sahovnice kad je vecinsko hrvatsko stanovnistvo pa tako i oko Tuzle i Zenice gdje su Hrvati u vecini. Sto se tice srpskih zastava nema teorije!
Mister Yes

#133 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Mister Yes »

_BataZiv_0809 wrote: No ostaje pitanje-čemu? Čemu zastava na svadbama :?
Čemu uopšte vozanje i trubljenje po gradu? Ok, vjenčanje u opštini (mada se može voliti i živjeti zajedno i bez papira ali eto zbog djece i pravnih začkoljica...) pa dobro hajde i da se negdje sjedne i proslavi.

Ali čemu svadba za autima koja se voze kroz grad i trube? To je već čisto kurčenje i seljakluk a samim tim ni zastave onda nisu viška jer taman dobro pristaju uz kurčenje i seljakluk.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#134 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by _BataZiv_0809 »

I eto mi kao bez Tokica ne bismo znali da je ta zastava nepozeljna u BL :roll:
zateznistub

#135 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by zateznistub »

Drinski wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Drinski wrote: Jesi li ti ikada bio na kakvoj hrvatskoj svadbi u Tz, Sa ili Ze?
Auta njemacke, svicarske i austrijske table, a iz njih sahovnica :D
Ko da udaju narod ili stranku a ne mladu...
I kod nas ne manjka slicna ikonografija...zastava sa harfovima koliko hoćeš
colt

#136 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by colt »

Trebamo sad svi preći u RS i prošetati sa zastavom ljiljna. Čisto da ih umorimo od silnog hapšenja
johnlock071

#137 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by johnlock071 »

dječak sa šibicama wrote: Ne moze bolan vjecno dupli standardi, dodju oni u Dobrovoljacku "aaaaa uuuu provokacija". Ode Sejfo u Banjaluku sa ljiljanima, "pa sta, normalno". Oboje je provokacija, ili nijedno.
Koji si ti degenerik, porediš proslavljanje propale terorističke akcije u dobrovoljačkoj sa zastavom pod kojom je država priznata.
GeeTnT

#138 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by GeeTnT »

zateznistub wrote: Evo ja ti plaćam gorivo, dođi u Sarajevo sa srpsom zastavom i napravi krug po gradu. Ako preživiš, imaš od mene lovu za gorivo plus plaćam ćevapčiće...
Šta ti je ba..pa nije Sejfo pronio zastavu ISIL-a...jbt, ako ne znaš koja je zastava bila državna, pitaj one u NY..ili Bejdu..
It_is_a_Leclerc

#139 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by It_is_a_Leclerc »

I naravno. Naivni, šupljeglavi, šatrourbani Bošnjo će odmah udariti na svog. Odmah je Sejfudin idiot, budala, cirkusant, luđak, provokator... Nama kraj takvih Bošnjaka dušmani i nisu potrebni. A nažalost, imamo ih i previše. O kojim provokacijama govorimo ?! Ovo je čin građanske hrabrosti. Po toj vašoj podaničkoj, anti-bošnjačkoj logici, i Rosa Parks i Martin Luther King su samo provocirali bjelačku većinu u Americi.

Hapšenje je odiozan akt jedne anti-bošnjačke i anti-bosanskohercegovačke klike koja predvodi jednako takav narod trenutno nastanjen na području bh. entiteta RS. Zastava nije nikakva ratna zastava, već bivša državna zastava koja je podignuta prije tačno 23 godine na East Riveru, ispraćena ovacijama predstavnica svih zemalja članica UN-a, u momentu priznanja države BiH. To što je u RS narod toliko zaostao da nije sposoban izabrati političare koji poznaju ove činjenice je frapantno, ali i odavno poznato.

Prema tome, Sejfudin je, za razliku od impotentne bošnjačke čaršije, imao hrabrosti otići i živjeti u Banja Luci, kao dio podrške povratka žrtava genocida. Ovo danas je njegov protest protiv aparthejda i ksenofobične politike vladajućih struktura u RS.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#140 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by _BataZiv_0809 »

Mister Yes wrote:
_BataZiv_0809 wrote: No ostaje pitanje-čemu? Čemu zastava na svadbama :?
Čemu uopšte vozanje i trubljenje po gradu? Ok, vjenčanje u opštini (mada se može voliti i živjeti zajedno i bez papira ali eto zbog djece i pravnih začkoljica...) pa dobro hajde i da se negdje sjedne i proslavi.

Ali čemu svadba za autima koja se voze kroz grad i trube? To je već čisto kurčenje i seljakluk a samim tim ni zastave onda nisu viška jer taman dobro pristaju uz kurčenje i seljakluk.
Slazem se.
zateznistub

#141 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by zateznistub »

_BataZiv_0809 wrote:I eto mi kao bez Tokica ne bismo znali da je ta zastava nepozeljna u BL :roll:
Tokić nam širom otvori oći!

Njemu hvala
Labirint

#142 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Labirint »

Kod nas se sve uvijek svede na nivo argumentacije djece uzrasta male mature, e kako oni onda mogu...a mi ne mozemo .... ili zasto nama zabrane a njima je to sve dozvoljena kme kme... Provokacija jednog od parazita koji nam se nameću posljednjih 20 godina kao referentna vrijednost za pamet, politiku, diplomatiju a veoma dobro vidimo šta nam te i takve "vrijednosti" donose...i donosit će... Da je ovo uradio neko anoniman, neko od povratnika , neko ko nema veze sa bošnjačkim mainstreamom bi mozda i shvatio a ne ovo izlizano govno koje se povlači ko slina i priča ko slina, živi ko slina željno malo reklame i publiciteta... što mu samo neko nije glavu razbio pa da konačno sa sigurnošću utvrdimo ima li mozga...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#143 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by hrasno38 »

colt wrote:Znači kad bude pravoslavni Božić i kad oni istaknu četničku zastavu na crkvi u F BiH, treba 'apsit sve u crkvi. Barem u Tuzli se svaki put viori.
Gdje se vijori!!!!???? Jel ti iko dosao za bozic ili uskrs pa rasirio srpsku ili hrvatsku zastavu u sred grada. Te zastave o kojima pricas se nalaze na crkvama kao sto se nalazi i zelena na dzamiji kao sto se i u RS-u na dzamijama nalaze zelene zastave i niko ih ne dira.
GeeTnT

#144 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by GeeTnT »

_BataZiv_0809 wrote:I eto mi kao bez Tokica ne bismo znali da je ta zastava nepozeljna u BL :roll:
Kome je nepoželjna?

Narodu ili ovim što su se danas nanovo zadužili za 56 mil maaraka..?
Last edited by GeeTnT on 22/05/2015 14:36, edited 1 time in total.
area51

#145 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by area51 »

colt wrote:Trebamo sad svi preći u RS i prošetati sa zastavom ljiljna. Čisto da ih umorimo od silnog hapšenja
Pa šetaj,brani li ti ko,šta salacaš druge :roll:
Sejfo je sve zvao ali se samo dvojica odazvala,njih dvojica a ja i sejfo sami :zjev:
colt

#146 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by colt »

@ Hrasno38
U p'o Tuzle se prolazi sa šahovnicama.Istina, bude tu i varta zastava . .
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#147 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by _BataZiv_0809 »

zateznistub wrote:
Tokić nam širom otvori oći!

Njemu hvala
I od mene mu hvala za primitivne i prostacke izljeve tokom kampanje za popis. Lijepo sam se smijao. Narocito kad je Aleksandra Hrsuma isprovocirao do besvijesti :lol:
tandmand

#148 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by tandmand »

drunken tiger wrote: Ne znam šta ti je čudno. RS je druga država samo nama iz Federacije još niko to nije javio.
Cak i gore od toga, jer i Federacija je druga drzava (npr. pretres u Klixu ..) a mnogi Bosnjaci svojim ocima to svakodnevno gledaju ali realnost ignoriraju.
Sve ovo je rezultat politike truhlih kompromisa, tj. "Bosna po svaku cijenu" - bilo kakva.
Pa eto imamo tu bilo kakvu, cjelovitu BiH, koja sve vise lici na Izrael a Bosnjaci na Palestince.
Pored ukidanja prebivalista, ponistavanja licnih karti, sada se ljudi iz popisa brisu, postaju nerezidentni.
Na kraju krajeva ce tim politickom korektnim Bosnjacima, slijedom ovakve politike, jednog dana obrisati i drzavljanstvo pa ce u vlastitoj domovini biti kao "izbrisani" bosanci u Sloveniji.
Drinski

#149 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Drinski »

hrasno38 wrote: Ja se ne sjecam u svom zivotnom posljeratnom vijeku da sam u Sarajevu vidio ikada i jednu svadbu sa bilo kojom drugom zastavom osim drzavne zastave, zastave sa ljiljanima i zelene zastave muslimana. Normalno da ce u Kiseljaku i Busovaci biti sahovnice kad je vecinsko hrvatsko stanovnistvo pa tako i oko Tuzle i Zenice gdje su Hrvati u vecini. Sto se tice srpskih zastava nema teorije!
zateznistub wrote: Evo ja ti plaćam gorivo, dođi u Sarajevo sa srpsom zastavom i napravi krug po gradu. Ako preživiš, imaš od mene lovu za gorivo plus plaćam ćevapčiće...
Evo ja vas pozivam, pod istim uslovima, na bilo koju hrvatsku svadbu u mat. uredu u TZ.

Na koncu, to je i nebitno.
Jeli to znaci da se ne moze isticati drzavna zastava jer se neko "zaboga ljuti"?
Sutra ce reci da se ljuti i jer se ja zovem tako kako se zovem a da ih dzamija provocira jer ih podsjeca na osmansku okupaciju.
karanana

#150 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by karanana »

haha, dobar je bio i na PTPC u nekoj predizbornoj emisiji.
Post Reply