TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

DJ Babo

#101 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by DJ Babo »

samosvjesni bosnjak Tokic protiv SBB 'bosanke' Aide Cikic... mislim da je SBB srbofilnija i od SDS-a i SNSD-a :mrgreen:

fala bogu da ovaj forum nije reprezentativan za bosnjacki narod (vidjecemo to sutra na izborima), inace bi kukavicije jaje SBB odnijelo uvjerljivu pobjedu
Last edited by DJ Babo on 11/10/2014 10:57, edited 1 time in total.
House

#102 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by House »

Alfons Kauders wrote:
House wrote:kako ga gospodski spusti voditeljci :lol: :lol: oplakao sam
"vase vrijeme je isteklo"

"ne gospodjo, vase vrijeme je isteklo" :D

:lol: :lol: plač
House

#103 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by House »

DJ Babo wrote:samosvjesni bosnjak Tokic protiv SBB 'bosanke' Aide Cikic... mislim da je SSB srbofilnija i od SDS-a i SNSD-a :mrgreen:

fala bogu da ovaj forum nije reprezentativan za bosnjacki narod (vidjecemo to sutra na izborima), inace bi kukavicije jaje SBB odnijelo uvjerljivu pobjedu

i ovdje je dominirao :D
dustaban

#104 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by dustaban »

dufon wrote:
dustaban wrote:Evo i ja odgledah ovu emisiju.

Ne volim Tokica, ali moram reci da sam u ovome uzivao. Jedino bih volio da neko premontira ovaj vide i da isjece ovog dosadnog Srbina, kako bi smo dobili Tokicev monolog. To bio bio HIT video.
:thumbup:

I nesto razmisljam kako je svaki insan kao neka posebna riba koja propliva samo u svojoj bari. Tokiceva bara je RS i treba ga pod svaku cjenu tamo pustit...
Ja sam Srbina preskakao. Medjutim stoji i to da je Tokic Dodiku nabacio par hiljada glasova. Ali sto se tice Bosnjaka, to je ista prica bio Dodik, bio SDS, tako da tu treba biti "ko nudi vise".
Stoji to da je Tokic sad naveo vodu na Dodikov mlin, ali ipak Bosnjaci odlucuju hoce li ih tamo predstavljati "Tokic RS Terminator" ili Salkic, covjek sa, zali boze, najvecom vilicom u bosnjaka, ali yebi je, iz nje nikad nije izaslo nesto ovako briljantno.

Nisam Bosnjak, ali dodje mi da se registrujem u RS i glasam za Tokica jer ovaj covjek, sve sto je veceras rekao Srbima, prepoznajem kao direktni interes nebosnjaka u Federaciji.
insomnia78

#105 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by insomnia78 »

Po svakom
pirmin

#106 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by pirmin »

dječak sa šibicama wrote:I donio Dodiku novih par desetina hiljada glasova.

RTRS zna odlicno sta radi.
To je to! :wink:
prog321

#107 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by prog321 »

Sejfudin kao Mike Tyson. Nokaut u 5 sekundi.
Mi cemo u republici srpskoj izglasati referendum za nezavisnost.
Sejfudin: Odlicno. Onda cemo mi imati referendum na nivou BiH o ukidanju entiteta, i ukinut cemo republiku srpsku. :thumbup:
Neregistrirani

#108 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by Neregistrirani »

Da je Tokic jos samo objasnio svom glasackom tijelu, kome se najvise upucavao tim famoznim preseljenjem u Banjaluku i pokazivanjem na licnom primjeru kako ce se boriti za njih, da je, na primjer, skolovanje svog sina rijesio tako sto je malog upisao u skolu u Sarajevo, mislim da bi dosta glasova izgubio. Sta fali malom u skoli u Banjaluci? Znamo sta fali, svjesni smo problema manjina u skolama s vecinom, ali ako mogu stotine nase djece, sto ne ostavi i on svoje dijete uz sebe? Ili se Sejfo vec pakuje nazad za Sarajevo?
Romanista 101%

#109 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by Romanista 101% »

pirmin wrote:
dječak sa šibicama wrote:I donio Dodiku novih par desetina hiljada glasova.

RTRS zna odlicno sta radi.
To je to! :wink:
bas se sad vidi koliko mu je donio glasova :lol:

zanimljivo da su se neki Bosnjaci nasli uvrijedjeniji nakon njegovog istupa na PTPC nego i sami srbi :-?
prog321

#110 Re: TOKIĆ SRBIMA VEČERAS OBJASNIO NEKE STVARI!

Post by prog321 »

Romanista 101% wrote: zanimljivo da su se neki Bosnjaci nasli uvrijedjeniji nakon njegovog istupa na PTPC nego i sami srbi :-?
Koji Bosnjaci?
Prije ce biti da ne smiju priznati neke stvari.
Sejfudin nista pogresno nije rekao. Samo je sasuo u brk srpskim politicarima realne cinjenice.
Oni ce njemu o referendumu? Pa svi znamo da bi to bio kraj rs.
Post Reply