Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
- It_is_a_Leclerc
#26 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Baš lijepo što su Bošnjaci reanimirali nikad postojeću karijeru ovog alkoholisanom Makedoncu. Sad ima status Ivane Žigon i Bore Čorbe u bh. entitetu RS i Srbiji.
Well played Vlado, well played.
Well played Vlado, well played.
-
__Phoenix__
#27 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Svi koji pišu protiv Vlade su hejteri koji favoriziraju Sergeja Ćetkovića 
-
dezurni_ucenik
#28 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
.
Last edited by dezurni_ucenik on 30/03/2016 03:56, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#29 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
@dr.gog
...kao i uvjek
- Goldenhand
#30 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Bugarin što bi rekli Srbi.
Ne znam koji kurac poredite Thompsona sa Borom, Cecom, Vladom i sličnim. Taj ništa loše nije rekao za nas.
Ne znam koji kurac poredite Thompsona sa Borom, Cecom, Vladom i sličnim. Taj ništa loše nije rekao za nas.
-
__Phoenix__
#31 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Nije ni Pavelić 
- ABH017
#32 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Ne vjerujem da ne znaš, ali da ne bi (kao i mnoge druge stvari) prošlo kao istina, ja ću reći. Thompson nije pjevao u Sarajevu, iako je bilo najavljeno.dustaban wrote:Vala kad moze Thompson, moze i Ceca i Chorba i Georgijev...kakavdanakneiskustvu wrote:do kraja iduce godine georgijev ce imati koncert,nastup negdje u federaciji,evo ruka ako ne bude takoHouse wrote:bošnjo će zaboraviti izjave vlade u roku od par mjeseci (na žalost).default
Tvoje poređenje imalo bi nekog smisla i ne bi izgledalo kao držanje strane onima koji podržavaju krvnike i zločince, da si napisao kad može Thompson u Beogradu (što je samo misaona imenica, ali i ovo što si ti napisao je gotovo isto), što ne bi mogli ovi koje si nabrojao u Sarajevu. Jer, kao što reče @Goldenhand on nije ništa ružno rekao za Teheran i Turke, kao što ovi drugi govore ili podržavaju. A ipak je Sarajevo odbilo da ga ugosti.
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=344077
Iako, meni lično, apsolutno ne smeta da dođe pjevati bilo ko, jer od mene i moje porodice neće dobiti ni pare. Čorbu slušam, ali uglavnom prijeratne hitove, Thompsona poslušam pokoju pjesmu, uglavnom one koje opisuje krajolike lijepe njihove, Cecu ponekad poneku, kad naleti na nekom radiu, a Georgijeva kad čujem, obavezno mijenjam stanicu, od kako znam za njega.
- dustaban
#33 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
@abh
Seres li seres..
Bila je rijec o FEDERACIJI.
A sad, sto si se ti pomirio sa HZHB (koja ipak jeste u Federaciji) to je tvoj problem.
I usput, Chorbine su pjesme jace od Thompsonovih, ali eto ja, za razliku od tebe, ustashama yebem cetnicku mater. I cetnicima ustasku.
Seres li seres..
A sad, sto si se ti pomirio sa HZHB (koja ipak jeste u Federaciji) to je tvoj problem.
I usput, Chorbine su pjesme jace od Thompsonovih, ali eto ja, za razliku od tebe, ustashama yebem cetnicku mater. I cetnicima ustasku.
- ABH017
#34 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Ako te baš toliko interesuje, prije pola sata sam obilazio "sanitarni čvor".dustaban wrote:@abh
Seres li seres..
Naravno da je bila riječ o federaciji, ali ne o dijelu koji, još uvijek "drže" hrvati, jer je on tu domaći pjevač, dio folklora. Ja sam krvario boreći se protiv zla zvanog HZHB, kao i protiv zla zvanog RS. Meni su ta dva zla, potpuno jednaka, jer su oba zla, samim svojim nazivom, rezervati rezervisani samo za jedne. Ovo prvo zlo mi je čak i protjeralo porodicu i mene, još uvijek maloljetnog, natjeralo da uzmem pušku i branim porodicu, doslovno. Tako da mi ne trebaš popovati o tome. Mani se demagogije i izvrtanja smisla.
Poenta mog posta je da Sarajevo, ili, ako ti je lakše, dio federacije na koje se odnosio prethodni komentar, nije dozvolilo koncert Thompsonu. Ne vjerujem da je @house mislio na to kako će Vlado uskoro pjevati u Širokom Brijegu, jer njih taj njegov komentar nije posebno ni dotakao.
Btw, nisu ni čorbini tekstovi nešto aman-zaman dubokoumni, da se razumijemo. Mada ih ima nekoliko izvrsnih. Muzika je druga priča. Ali ni to nije moja poenta. Vlado mi je... Cingiri-pingiri.. To sam htio reći.
-
Innovation
#35 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
na godišnjicu NATO bombardovanja SR Jugoslavjie (Srbije i Crne Gore), smatram prstom u oko nama koji smo bombardovani te 1999. godine 78 dana. Civile i žrtve kao i svu štetu i kontaminaciju neću navoditi, imate sve podatke na internetu.
To sam lično doživio kao veliku uvredu i poniženje, kao neko uriniranje po Srbiji.
Ali ne tražite da kažem: 'izvini za Brammertza' i ne tražite da podržim NATO i da zaboravim skloništa, sirene, srušene puteve, mostove, zgrade, vozove, ljudske živote…to nemojte," kaže Vlado Georgiev.
Nakon ovakve tuge i izvinjenja, vi jos prigovarate covjeku i nije vas ni briga sto ga boli oko.Izvinite svi koji ste Brammertza i mene povezali s BiH na bilo koji način.
- Edin H.
#36 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Rastuzih se zbog Vlade i svega kroz sta je taj JUNAK prosao. 
-
Idriz
#37 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Dapače! Hrvatsko cvijeće i NDH... bila su to divna vremena kad se išlo radit u konc logorima za dobrobit države.Goldenhand wrote:Bugarin što bi rekli Srbi.
-
Patriotska_Liga
#38 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Zlobnici bi rekli ne valja nam ni kad govore protiv nas ni kad ne govore protiv nas 
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#39 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
vlado je šupak
-
L u c i f e r
#40 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Gle, stvarno je čovjek u pravu:Innovation wrote:na godišnjicu NATO bombardovanja SR Jugoslavjie (Srbije i Crne Gore), smatram prstom u oko nama koji smo bombardovani te 1999. godine 78 dana. Civile i žrtve kao i svu štetu i kontaminaciju neću navoditi, imate sve podatke na internetu.To sam lično doživio kao veliku uvredu i poniženje, kao neko uriniranje po Srbiji.Ali ne tražite da kažem: 'izvini za Brammertza' i ne tražite da podržim NATO i da zaboravim skloništa, sirene, srušene puteve, mostove, zgrade, vozove, ljudske živote…to nemojte," kaže Vlado Georgiev.Nakon ovakve tuge i izvinjenja, vi jos prigovarate covjeku i nije vas ni briga sto ga boli oko.Izvinite svi koji ste Brammertza i mene povezali s BiH na bilo koji način.
The NATO bombing of Yugoslavia was the North Atlantic Treaty Organisation's (NATO) military operation against the Serbian people and the Federal Republic of Yugoslavia (Serbia and Montenegro) during the Kosovo War. According to NATO, the operation sought to stop human rights abuses in Kosovo
After its autonomy was quashed, Kosovo was faced with state organized oppression: since the early 1990s, Albanian language radio and television were restricted and newspapers shut down, whereas Kosovar Albanians were fired in large numbers from public enterprises and institutions, including banks, hospitals, the post office and schools.[20] In June 1991 the University of Priština assembly and several faculty councils were dissolved and replaced by Serbs, and Kosovar Albanian teachers were prevented from entering school premises for the new school year beginning in September 1991, forcing students to study at home.[20]
With time, Kosovar Albanians started an insurgency against Belgrade when the Kosovo Liberation Army was founded in 1996. Armed clashes between two sides broke out in early 1998. A NATO-facilitated ceasefire was signed on 15 October, but both sides broke it two months later and fighting resumed. When the killing of 45 Kosovar Albanians in the Račak massacre was reported in January 1999, NATO decided that the conflict could only be settled by introducing a military peacekeeping force to forcibly restrain the two sides. After the Rambouillet Accords broke down on 23 March with Yugoslav rejection of an external peacekeeping force, NATO prepared to install the peacekeepers by force.
-
sarajevoxxxx
#41 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Krkanski naziv teme kao i onaj za Dodika.Sve što želiš reći možeš bez ovih krkanskih izraza.pici wrote:@dr.gog...kao i uvjek
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#42 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
sarajevoxxxx wrote:Krkanski naziv teme kao i onaj za Dodika.Sve što želiš reći možeš bez ovih krkanskih izraza.pici wrote:@dr.gog...kao i uvjek
- Point.
#43 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Ne moze. Ovi krkani jedino razumiju jezik krkanluka. Ako ti ne pase, ne navracaj.sarajevoxxxx wrote:Krkanski naziv teme kao i onaj za Dodika.Sve što želiš reći možeš bez ovih krkanskih izraza.pici wrote:@dr.gog...kao i uvjek
-
sarajevoxxxx
#44 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Pišeš gluposti.Vulgarne uvrede i psovke su krkanluk i primitivizam nisu niti su ikada bili jezik kojim se nekome obraćaš. Jesu krkanima i primitivcima, eh sada ako ti želiš spustiti se na taj nivo to je druga stvar.Point. wrote:Ne moze. Ovi krkani jedino razumiju jezik krkanluka. Ako ti ne pase, ne navracaj.sarajevoxxxx wrote:Krkanski naziv teme kao i onaj za Dodika.Sve što želiš reći možeš bez ovih krkanskih izraza.pici wrote:@dr.gog...kao i uvjek
- luckylaka
#45 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Djelimicno je u pravu ovaj @sarajevoxxxx iz mog ugla gledanja.Evo i zasto.Imam sina kojeg pokusavam odgojiti tako da ne zaboravi citati i pisati bosanski jezik(za sada isto cita i pise i engleski i bosanski) E sad posto sam ja vecinu dana na klix-u tako je i on malo po malo postao fan klixa i redovno sve cita.Ali nejse .Tako neki dan neki gosti dosli i pijemo kafu a on ide iz sobe i vece,,babo dodik pusi qrac"Point. wrote:Ne moze. Ovi krkani jedino razumiju jezik krkanluka. Ako ti ne pase, ne navracaj.sarajevoxxxx wrote:Krkanski naziv teme kao i onaj za Dodika.Sve što želiš reći možeš bez ovih krkanskih izraza.pici wrote:@dr.gog...kao i uvjek
- Ludzak
#46 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
I ja bih se ... po Seržu Bramercu. Ko je on? Šta je on? Pustao na slobodu Šešelja. Šešelj im pali zastave, oni nista. Da još veći cirkus bude, sutra mu je presuda a on na slobodi.
Kakav Serž Bramerc i njegova pravda? Hahaha
Kakav Serž Bramerc i njegova pravda? Hahaha
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#47 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
PRAVDA ZA VLADA! UZ TEBE SMO! IZDRZI!
Sjetio se Vlado da ima planiranih nastupa u BiH, a uhar je koji eVric, narocito kad si alkos i nikakav pjevac niti zvijezda. Ovo mu je vjerovatno najveci momenat u karijeri, bas se proslavio.
Sjetio se Vlado da ima planiranih nastupa u BiH, a uhar je koji eVric, narocito kad si alkos i nikakav pjevac niti zvijezda. Ovo mu je vjerovatno najveci momenat u karijeri, bas se proslavio.
- draganbl
#48 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Niti je Vlado neki pjevač, niti mu je izjava nešto posebna da bi se ikakvo vrijeme trošilo na to.
Otprilike je u rangu i autora ove teme, nebitni likovi, nebitna priča.
Kao i čitav ovaj forum, uostalom.
Otprilike je u rangu i autora ove teme, nebitni likovi, nebitna priča.
Kao i čitav ovaj forum, uostalom.
- Goldenhand
#49 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Bošnjaci su bili oslobođeni rada. A i Thompson više veliča Domovinski rat i ove njihove stare kraljeve.Idriz wrote:Dapače! Hrvatsko cvijeće i NDH... bila su to divna vremena kad se išlo radit u konc logorima za dobrobit države.Goldenhand wrote:Bugarin što bi rekli Srbi.
- Point.
#50 Re: Toaletna voda "Vlado Georgijev", Sarajevo
Podrzavas teroriste na temi o Siriji i tepas im, al ti smetaju rijeci pusi kurac Dodik. Bjezi tamo.sarajevoxxxx wrote:
Pišeš gluposti.Vulgarne uvrede i psovke su krkanluk i primitivizam nisu niti su ikada bili jezik kojim se nekome obraćaš. Jesu krkanima i primitivcima, eh sada ako ti želiš spustiti se na taj nivo to je druga stvar.