Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@Zili: Ima pojedinaca i pojedinki koji neće ići sa nama u naredno proljeće.
Naslov teme je: To što ja jesam, .... vi će te biti(iznad slike).
Bogami ako nastavim ovakvim zdravim zivotom necu stici do penzije...Osim ako umjesto 35 godina staza bude potrebno 35 godina starosti...
Ni ja necu s vama u naredno proljece, mrzim proljece, otopi se snijeg, pa nema skijanja, pocnu furat instekti, a mrrrrrrzim insekte. Samo zima i ljeto mi odgovaraju.
Alfons Kauders wrote: Bogami ako nastavim ovakvim zdravim zivotom necu stici do penzije...Osim ako umjesto 35 godina staza bude potrebno 35 godina starosti...
Ni ja necu s vama u naredno proljece, mrzim proljece, otopi se snijeg, pa nema skijanja, pocnu furat instekti, a mrrrrrrzim insekte. Samo zima i ljeto mi odgovaraju.
Moja mama kaze da ce pola naroda izdahnuti prije nego zarade svoje penzije...
Alfons Kauders wrote: Bogami ako nastavim ovakvim zdravim zivotom necu stici do penzije...Osim ako umjesto 35 godina staza bude potrebno 35 godina starosti...
ova je dobra
oču da upoznam tvoju mamu ODMAH ...NEMOJ ME NERVIRATI
Hmmm...Pada mi nesto na pamet...A to nikad ne moze biti dobro u mom slucaju...
Da trazim od PIO da mi vrate moje doprinose, ima cini mi se 6-7 godina...Pa kad dodjem do penzije nek me upucaju...Ionako mi vjerovatno nece biti do zivota ako doguram do tih 65 sa 35 godina staza...
Alfons Kauders wrote:Da trazim od PIO da mi vrate moje doprinose, ima cini mi se 6-7 godina...Pa kad dodjem do penzije nek me upucaju...Ionako mi vjerovatno nece biti do zivota ako doguram do tih 65 sa 35 godina staza...
Dozivjeti stotu,
Dozivjeti stotu,
Ne bi vala ni da mogu...
Austrijsko socijalno i životno osiguranje na sunčanoj strani ulice, isplati li se za vas mladje ili je ubleha?
Last edited by PipiDugaDevetka on 26/10/2004 12:57, edited 1 time in total.
ova je dobra
oču da upoznam tvoju mamu ODMAH ...NEMOJ ME NERVIRATI
ma nije problem, upoznaces mamu, tatu, komsinicu s drugog sprata i one iz prizemlja samo me primi! i ne nerviraj me
Medju najboljim i najpouzdanijim svjetskim zivotnim osiguranjima. Dobra stvar, a sad ima i ovaj program, prilagodjeniji prosjecnom Bosancu i Hercegovcu. Placas otprilike 50KM mjesecno... ne mogu ti sad detaljizirati, ali je dobra stvar.
Alfons Kauders wrote: Dozivjeti stotu,Dozivjeti stotu,
Ne bi vala ni da mogu...
Jest da malo skrecem sa teme, ali sada je postalo kao u GRU-ovoj pjesmi "da dozivis tridesetu, moras da zivis nesto"... na nekoj od politickih tema se raspravljalo o cijeni jednog zivota....
sada je postalo opasno nekoga i poprijeko pogledati.... jadna mi majka