Skupite hrabrosti odvojite malo vremena izađite glasajte da ih skinemo sa vlasti.
Za Kanton Sarajevo nova stranka novi ljudi mladi i školovani ni jedan iz stranaka koje su bile na vlasti
IZAĐITE DAJTE SVOJ GLAS ZA "STRANKU ZA EVROPSKO SARAJEVO"
i meni se tako cini.. al kad se narod napali tesko ga je ugasitella_sa wrote:Iskreno,
i meni se cini da je sve izvuceno iz konteksta, kamere zabiljezile i pustili 10 sec u eter, toliko o veliko televiziji.
Osim toga lik uposte ne izgleda bahato i bezobrazno. cini mi se da je htio reci da smo jednostavno najeb..ali
joj fakat smo grozni.Stojadin wrote:i meni se tako cini.. al kad se narod napali tesko ga je ugasitella_sa wrote:Iskreno,
i meni se cini da je sve izvuceno iz konteksta, kamere zabiljezile i pustili 10 sec u eter, toliko o veliko televiziji.
Osim toga lik uposte ne izgleda bahato i bezobrazno. cini mi se da je htio reci da smo jednostavno najeb..ali
Jesi li ti pravio hidroelektranu kada ti je trebala struja, jesi li postavljao vodovodne cijevi od najblizeg pitkog izvora, jesi li ti postavljao cijevi za gas od najblize granice sa susjednom zemljom koja uvozi iz Rusije? Nisi? Izgleda da jos ne znas za sta sluzi drzava i porez koji svi placaju.Superhik_ wrote:pa direktore da bi to dobio neko mora investirati u nova postrojenje, ili možda misliš da će ih roda donijeti?jazzer wrote:jazzer wrote:Jesi ti procitao sta sam ja napisao? Ko sta hoce guzovace? Ko se zeli privaliti na budzet? Skloni se u hlad, vidis da ti ovo sunce ne prija. Moji su svi racuni placeni, ja sam trazim mogucnost izbora, da moja odluka bude zelim li se grijati na plin, struju ili nesto trece. A ne da mi to neko namece pod moranje.Halo zemljace!! Ja ne zelim kotlovnicu, ne zelim praviti novu pored postojece, koji ce mi moj? Ja samo zelim mogucnost izbora, da sam mogu izabrati na koji nacin cu se grijati. Nista vise od toga. Procitaj sta pisem!Superhik_ wrote:pa utalite se i izgradite si kotlovnicu. je znam da ti zvuči kao naučna fantastika jer ste naučili da drugi plaćaju. je li se ikad desilo da su u sarajevu vlasnici stanova sami obnovili fasadu? nije, samo kukaju i čekaju da je općina obnovi.
Ja svoj posao radim kako treba. radi li on?SprecoM wrote:Kenjate vi koji koristite tu riječ, i mene povlačite da je koristim! Sa vama idemo u glib!
Je. o vas ministar, ko da je on kriv za ovu situaciju, pa još i nije vas briga ko je kriv, već vidi bogati kako je ministar bahat, kako neumjesno odgovori na "umjesno" pitanje (to je ta sposobnost većine - pljuckati, hrakati, osuđivati kritikovati, pametovati,... - a ništa ne uraditi kad treba i kako terba)!
To sto veliki broj posjetilaca ovog foruma zivi na budzetu i nemaju pametnija posla po cijeli dan nego da seruckaju po forumu, ne znaci da je to prosjek gradjana Sarajeva.ultima_palabra wrote:@alfons ubo u sridu kao i obično. Hoćeš da jedeš, hoćeš da jebeš a to koštaKad svako može imati auto i android mobitel, može vala i platiti grijanje... pa da onda ne bude 20% skuplje, nego da ostane na ovom nivou.
On bi kao prvo trebao stati na stranu gradjana, ne na stranu ove bande lopovske. Ali valjda je isti kao i oni, isti je to soj.MuaDib wrote:Ovaj poltron Lijanovića, se šprda s mizernim kućnim budžetom građana, umjesto da štiti potrošaće od monopolističkog prepucavanja BHgasa i Sarajevogasa. Đubre bahato!!!![]()
Pa u nastavku mog posta valjda piše upravo todječak sa šibicama wrote:To sto veliki broj posjetilaca ovog foruma zivi na budzetu i nemaju pametnija posla po cijeli dan nego da seruckaju po forumu, ne znaci da je to prosjek gradjana Sarajeva.ultima_palabra wrote:@alfons ubo u sridu kao i obično. Hoćeš da jedeš, hoćeš da jebeš a to koštaKad svako može imati auto i android mobitel, može vala i platiti grijanje... pa da onda ne bude 20% skuplje, nego da ostane na ovom nivou.
Licno se ne grijem na plin, ali grije se vecina mojih komsija i rodbine, i sada ljudi jedva placaju plin zimi jer racuni su i po 350 km. I sada ce morati placati 70 km vise jer gomila ljudi ne placa svoja dugovanja toplanama. Pa neka ih tuze, ili cvikaju im cijevi, koga boli kita... ne, nego opet udar na redovne platise.
A ministru smijesno.
Najgluplji moguci komentar "ima se za kafu, pa plati i plin" i slicno
Jah, evo da se javim i ja... Iz kancelarija BH Gasa u Tuzli...dječak sa šibicama wrote:To sto veliki broj posjetilaca ovog foruma zivi na budzetu i nemaju pametnija posla po cijeli dan nego da seruckaju po forumu, ne znaci da je to prosjek gradjana Sarajeva.ultima_palabra wrote:@alfons ubo u sridu kao i obično. Hoćeš da jedeš, hoćeš da jebeš a to koštaKad svako može imati auto i android mobitel, može vala i platiti grijanje... pa da onda ne bude 20% skuplje, nego da ostane na ovom nivou.
Licno se ne grijem na plin, ali grije se vecina mojih komsija i rodbine, i sada ljudi jedva placaju plin zimi jer racuni su i po 350 km. I sada ce morati placati 70 km vise jer gomila ljudi ne placa svoja dugovanja toplanama. Pa neka ih tuze, ili cvikaju im cijevi, koga boli kita... ne, nego opet udar na redovne platise.
A ministru smijesno.
Najgluplji moguci komentar "ima se za kafu, pa plati i plin" i slicno