nista od podjele wrote:Vrlo neobican post i ton i nacin razmisljanja za nekoga ko u svom nicku ima mudjahedinsko ime .Tvoji postovi odgovaraju u dlaku postovima nekog Bosrisa i Igora iz Banja Luke .Ti si krtica na ovom forumu.Ti siris propaganduAbu FEED el-Castro wrote:Ne mogu se niti najmanje naljutiti na tebe iako prilično naginješ ka provokaciji. Znaš zašto? Zato što zapravo kod mene lično predstavljaš neki moj raniji stav koji sam zastupao i srcem i dušom (kad barem evo govorimo o cjelovitoj BiH, stavu prema RS-u i sl.). Stav koji ni sada nije konačan niti jedinstven, ali je vremenom dozivio jednu metamorfozu koja je (ako ti nije mrsko i pogledati) jasno izlozena u zadnjoj godini dana i na ovom "četničkom" forumu.
Moram ti ipak reći da uprkos svemu, ja sam još uvijek dosta manjinski zastupljen i ovdje, i većina bi još uvijek reagovala na moje razmišljanje tako nešto nalik tebi...
Svako dobro
Ako ti je ćejf, slobodno (što se barem mene tiče) nastavi sa takvim tonom, mada te ne bih savjetovao jer bi lahko mogao zavrsiti karijeru na ovom forumuTo manje bitno mozda, al u svakom slučaju svoj "ispravan" stav nećeš opravdati arogancijom i vrijeđanjem..
A jesam danas nesto dobre volje, ne znam koji mi je pa sam vako fin, nije to svaki dan da znas
jedne Biljane Plavsic i Nikole Koljevica .Tvoji postovi imaju odvratan zadah Vojislava Maksimovica. Mene ne mozes prevariti .A tek prijetnja banom .Oprobana taktika da se borci za pravdu i istinu i cjelovitu BiH , isprovociraju , da izlete iz sina , nesto lanu i ....ban .Onda ti u miru i rahatluku mozes da siris pesimizam i defetizam i da kazes da nam nema druge nego da prihvatimo podjelu jer ako dodju ponovo cetnici brrrrrrrrrr jadna nam i kukava majka kada ponovo udju u Srebrenicu ...........a nista vise za zaklati tamo nema
Uljepšo si mi dan, pardon - noć...