Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
tsigane

#1 Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by tsigane »

Vrlo jednostavno pitanje. Da po čisto fizičkim obilježjima (dakle ne karakter i te unutarnje stvari, nego baš po izgledu) morate odabrati nekoga za partnera, tko bi to bio? Od svih ljudi za koje znate da postoje na ovome svijetu?
Meni je to jedna poznanica (a nadam se u budućnosti i nešto više) koja ima 16 godina i meni je najljepše i najzgodnije stvorenje koje sam ikad vidio i u mojim očima joj ni jedna manekenka, glumica niti što ja znam koja ženska nije ravna. Da se razumijemo, imam 17 godina i ne sviđa mi se samo fizički, nego i po svojim karakternim osobinama.
Zanimljivo kako je pojam ljepote subjektivan i uvjetovan našim unutarnjim osjećajima. Prije mi uopće nije bila zanimljiva na taj način, a sad odjednom.... Mislim, ne kažem da nije objektivno lijepa, skroz suprotno, ali to što osjećam je :-D :-D :-D
jasko_ba

#2 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by jasko_ba »

samo naprijed, mali :thumbup:
ProbuseniDolar

#3 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by ProbuseniDolar »

Lupi to dok je mlado ...
Last edited by ProbuseniDolar on 22/02/2009 22:49, edited 1 time in total.
fixer

#5 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by fixer »

:D :D :D :D :D :D :D :D :thumbup:
tsigane

#6 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by tsigane »

Ma... Dobro, jesam malo zanesen, hvala na dobrim željama, sad malo obratite pozornost na prvi dio uvodnog posta, odnosno na postavljeno pitanje. :)
anais_nin

#7 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by anais_nin »

tsigane wrote:Vrlo jednostavno pitanje. Da po čisto fizičkim obilježjima (dakle ne karakter i te unutarnje stvari, nego baš po izgledu) morate odabrati nekoga za partnera, tko bi to bio? Od svih ljudi za koje znate da postoje na ovome svijetu?
Meni je to jedna poznanica (a nadam se u budućnosti i nešto više) koja ima 16 godina i meni je najljepše i najzgodnije stvorenje koje sam ikad vidio i u mojim očima joj ni jedna manekenka, glumica niti što ja znam koja ženska nije ravna. Da se razumijemo, imam 17 godina i ne sviđa mi se samo fizički, nego i po svojim karakternim osobinama.
Zanimljivo kako je pojam ljepote subjektivan i uvjetovan našim unutarnjim osjećajima. Prije mi uopće nije bila zanimljiva na taj način, a sad odjednom.... Mislim, ne kažem da nije objektivno lijepa, skroz suprotno, ali to što osjećam je :-D :-D :-D
kazes da obratimo paznju na uvodni dio posta tj na pitanje :) u kojem pitas ko nam je najprivlacniji ne uzimajuci u obzir karakter te osobe...ali zatim nekoliko redova kasnije pricas o poznanici koja je tebi najprivlacnija "i po svojim karakternim osobinama" + da "nije objektivno lijepa, skroz suprotno" ali tvoja osjecanja su takva kakva jesu :)

po meni to dvoje mozemo razdvojiti samo kad su u pitanju neki "dvodimenzionalni" ljudi npr poznate licnosti, ali cak i u tom slucaju stvaramo neku sliku o karakteru te osobe kroz ono sto nam mediji predstavljaju, kroz uloge, nastupe, ponasanje te osobe :) za mene je privlacnost nerazdvojiva od moje percepcije necijeg karaktera...mnogo puta mi se desilo da mi se neka osoba na prvi pogled ucini izuzetno lijepa (nebitno da li se radi o muskarcu ili o zeni) da bih nakon sto progovorim s tobom ili je pocnem upoznavati bolje ta percepcija pocela da blijedi :) do te mjere da ne mogu da vidim tu istu ljepotu kada pogledam tu osobu ukoliko mi je karakter tj licnost te osobe postala odbojna...a slicno vrijedi i obrnuto...neko koga mozda nisam primjetila na taj nacin na prvi pogled isto tako nakon blizeg upoznavana mi moze postati prelijep...ili u odredjenim slucajevima izuzetno privlacan :)
walkabout

#8 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by walkabout »

mislim da su babilonke nedje pri vrhu moje skromno mishljenje :oops:
♥ Julianna ♥

#9 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by ♥ Julianna ♥ »

Mora li biti jedna osoba? :roll:
planamac

#10 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by planamac »

Trenutno Ona:
Image
fixer

#11 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by fixer »

planamac wrote:Trenutno Ona:
Image
stari, sta je ovo? :shock: :shock:
mogu li ja malo modificirat pitanje? umjesto da odgovaram ko mi je najprivlacniji, da dam odgovor na pitanje sta mi je daleko najsladje. mislim da nema nista sladje od ovog... :-)
seln

#12 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by seln »

Malisa, zigu i ne razmisljaj... :wink:
debela

#13 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by debela »

odljepio si za njom ko tena :D idi i ganjaj to, pusti suplju po forumu.
Bodkin

#14 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by Bodkin »

debela wrote:odljepio si za njom ko tena :D idi i ganjaj to, pusti suplju po forumu.
hahah neka mozda je to ona faza kad u glavi svaki korak ispituje prvo :D
ali ipak :thumbup: za izjavu :-D
tsigane

#15 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by tsigane »

anais_nin wrote:
tsigane wrote:Vrlo jednostavno pitanje. Da po čisto fizičkim obilježjima (dakle ne karakter i te unutarnje stvari, nego baš po izgledu) morate odabrati nekoga za partnera, tko bi to bio? Od svih ljudi za koje znate da postoje na ovome svijetu?
kazes da obratimo paznju na uvodni dio posta tj na pitanje :) u kojem pitas ko nam je najprivlacniji ne uzimajuci u obzir karakter te osobe...ali zatim nekoliko redova kasnije pricas o poznanici koja je tebi najprivlacnija "i po svojim karakternim osobinama" + da "nije objektivno lijepa, skroz suprotno" ali tvoja osjecanja su takva kakva jesu :)

po meni to dvoje mozemo razdvojiti samo kad su u pitanju neki "dvodimenzionalni" ljudi npr poznate licnosti, ali cak i u tom slucaju stvaramo neku sliku o karakteru te osobe kroz ono sto nam mediji predstavljaju, kroz uloge, nastupe, ponasanje te osobe :) za mene je privlacnost nerazdvojiva od moje percepcije necijeg karaktera...mnogo puta mi se desilo da mi se neka osoba na prvi pogled ucini izuzetno lijepa (nebitno da li se radi o muskarcu ili o zeni) da bih nakon sto progovorim s tobom ili je pocnem upoznavati bolje ta percepcija pocela da blijedi :) do te mjere da ne mogu da vidim tu istu ljepotu kada pogledam tu osobu ukoliko mi je karakter tj licnost te osobe postala odbojna...a slicno vrijedi i obrnuto...neko koga mozda nisam primjetila na taj nacin na prvi pogled isto tako nakon blizeg upoznavana mi moze postati prelijep...ili u odredjenim slucajevima izuzetno privlacan :)
Rekao sam da JEST objektivno lijepa. A meni je ne samo obično lijepa nego nešto posebno. Znam, ali hajte pokušajte izolirati samo izgled, što je lakše ako re radi o ljudima koje lično ne poznate.
anais_nin

#16 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by anais_nin »

tsigane wrote: Rekao sam da JEST objektivno lijepa. A meni je ne samo obično lijepa nego nešto posebno. Znam, ali hajte pokušajte izolirati samo izgled, što je lakše ako re radi o ljudima koje lično ne poznate.
ja sam ti vec dala odgovor u svom postu... :) ja nisam nikad za svojih 32 godine osjetila takvu intenzivnu seksualnu privlacnost prema nekom koga ne poznam (znaci nekoj poznatoj licnosti) ili prema nekom s kim nisam ni jednu progovorila kao sto sam prema osobama koje su me privukle i nekim elementom svoje licnosti (znaci ne govorim o ljubavi nego cisto o privlacnosti)...za mene je seksualnost usko povezana sa mentalnim, ne samo sa fizickim :) vjerujem da postoje i muskarci i zene kod kojih to nije slucaj (mada po odazivu na ovu temu rekla bih ne bas cest :D) jer naravno svi smo razliciti, pa mozda je bolje da ti oni odgovore... :) ja ti samo naglasih da si odgovorom na svoje pitanje negirao glavnu tezu u postavci teme - i ti si kao odgovor na temu dao osobu ciji karakter te privlaci jednako kao i njen izgled :) :) :)
pustopoljina

#17 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by pustopoljina »

cekaj da se vratim u dane potpune nesvijesti...tako neke pubertetske godine...
strasno mi se svidjao onaj iz twin peaks-a....eno ga sad glumi u ocajnim kucanicama/domacicama-nimalo mi se vise ne svidja.
a bio mi je i pravo dobar onaj iz poziva u ponoc.
mala_ba

#18 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by mala_ba »

pustopoljina wrote: a bio mi je i pravo dobar onaj iz poziva u ponoc.
jao i meni i meni
jack kilian ili kako li se ono zvao :D prava faca
i onaj glas mmmmmm........
a ja sam klinka bila tada
pustopoljina

#19 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by pustopoljina »

jesi li imala njegov poster? :D ja jesam.
♥ Julianna ♥

#20 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by ♥ Julianna ♥ »

Image

Night hawks..."Good night America… wherever you are."

Ah Gary Cole...
mala_ba

#21 Re: Tko vam je najprivlačniji na svijetu

Post by mala_ba »

pustopoljina wrote:jesi li imala njegov poster? :D ja jesam.
he he he super
Mene su nekako zaobisli ti posteri. Nisam ni jedan stavila na zid. Ali zato slicice u spomenar ;-)
Post Reply