neko napisao da je cia objavila dokumente u kojima pise da je neki covjek iz livna izjavio da je tito ruski general, a ako ne vjeruju da pitaju zivka topalovica.
jebu vas ovi iz odjela za revizionizam ko sanske koze.
Tko je zapravo bio Josip Broz Tito?
-
Tempo
- ZeModerator
- madner
#977 Re: Tko je zapravo bio Josip Broz Tito?
Jest zakljucio, svaka mu cast. Historija kaze da je to bio najtezi udarac za eksport komunizma. Tito zapadni covjek, ako iciji. 
- tranquil
#978 Re: Tko je zapravo bio Josip Broz Tito?
Ma lik se zvao Salko, iz Omerbegovače kod Brčkog. Znam mu ja familiju.
- ranger
#979 Re: Tko je zapravo bio Josip Broz Tito?
kralj te jebo teorija zasnovana na nekom liku iz livna (ko zna jel postojao uopce) koji se hladno sastajo s titom i rankovicem kad mu je kurcu cejf bio
al stoka sitnog zuba to pusi jer novine ne lazu u njihovim svjetovima
- tranquil
#980 Re: Tko je zapravo bio Josip Broz Tito?
Bio navodno u vrijeme komunizma jedan Mehmedalija, koji je volio lagati, ali ništa zlobno, već je pričao one "lovačke priče" kako neki ljudi znaju, i pošto je bio zabavan, svi su ga puštali i tako ga još više ohrabrivali.ranger wrote:kralj te jebo teorija zasnovana na nekom liku iz livna (ko zna jel postojao uopce) koji se hladno sastajo s titom i rankovicem kad mu je kurcu cejf bio![]()
Jedna od njegovih tema bili su i navodni susreti sa Titom. Davno sam to slušao, i to ne iz prve ruke, tako da neću moći da to vjerno reprodukujem, ali eto ide pokušaj da prenesem makar početak te priče:
=============
Došao ja u Beograd, i prvo do Tita. Pozvonim, otvara Jovanka u kućnom šlafroku, i viče: "Joža, znaš li ko nam je došao?"
Čujem Tita kako viče "Jel' Džema?"
Jovanka kaže "Nije!"
"Jel' Kardelj?"
"Nije!"
"E onda mora da je Mehmedalija!"
=============
Helem, priča se završava kako Mehmedalija polazi nazad, i Jovanka mu pakuje kolače za put i da počasti mater.
Takvi likovi su prije 40 godina bili predmet sprdanja mahale. Danas su ozbiljan izvor za teme na Internet forumima.
-
Haman2
#981 Re: Tko je zapravo bio Josip Broz Tito?
Vazno je da se pakuju kolaci. Jedna od slicnih tema je ona o Aliji i Titu. Tamo ima puno Mehmedalija koji pakuju slatke i dobro zasecerene kolace posute mljevenim kokosom. Nekima slatko a nekima preslatko sto potvrdjuje broj napisanih komentara.