tkajmo pozitivnim

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
gianna24

#1 tkajmo pozitivnim

Post by gianna24 »

da probamo sklepat neki nako kul patchwork dobrih stvari kod nas, znam da će trebat dobro napregnut vijuge al' možda ispadne nešto... Et' npr. Andrej Pejić, skroz nestvarno da je lik iz Bosne (please seljaci nek mi ne kvare ovo malo utopije što pokušavam sklepat, imate brate gdje svoje seljakluke sprovodit')...
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#2 Re: tkajmo pozitivnim

Post by Priorat »

gianna24 wrote:da probamo sklepat neki nako kul patchwork dobrih stvari kod nas, znam da će trebat dobro napregnut vijuge al' možda ispadne nešto... Et' npr. Andrej Pejić, skroz nestvarno da je lik iz Bosne (please seljaci nek mi ne kvare ovo malo utopije što pokušavam sklepat, imate brate gdje svoje seljakluke sprovodit')...

tebe dobro na*uzit treba...
gianna24

#3 Re: tkajmo pozitivnim

Post by gianna24 »

Priorat wrote:
gianna24 wrote:da probamo sklepat neki nako kul patchwork dobrih stvari kod nas, znam da će trebat dobro napregnut vijuge al' možda ispadne nešto... Et' npr. Andrej Pejić, skroz nestvarno da je lik iz Bosne (please seljaci nek mi ne kvare ovo malo utopije što pokušavam sklepat, imate brate gdje svoje seljakluke sprovodit')...

tebe dobro na*uzit treba...
Što? malo sam fulala gdje postavih temu al' kasno sad... al' nije to... Imam i ja valjda pravo na mišljenje.
gianna24

#4 Re: tkajmo pozitivnim

Post by gianna24 »

Post Reply