Nadam se da ces naci rjesenje. Good luck!
Tjera me da jedem prokis'o grah
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sonron
#101 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Pomogao bi ja momku, ali imam osjecaj da vas trolla...
Ako jest "Lost The Game"
-
Katy
#102 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Taman sam uzela kafu i dosla na forum da ti objasnim da sklonis te tave iz upotrebe !!!!trcicu trceci wrote:haj posto je ovo sve zavrseno samo da odam priznanje onima koji su znali pratiti igru![]()
ova tema je dala dosta odgovora...vidim nekima je i krivo sto se salim i sto me zena ne udara i maltretira...drugi naravno grupica isto nasladjuju se problemu, dok ima i treca da se pravi pametna sa svojim komentarima.
......................................................................................
ovo je bila kao parodija na ovu temu:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 11&t=90386
vidim neki su previse shvatili ozbiljno, preporucio bih im ipak da se malo opuste, nije sve tako crno...eto ljudi moji malo crnjaka nije na odmet, a smisao za humor nikome ne mogu ugraditi...ugodno forumarenje i pametovanje
Bjezi,ne znas se igrati!
- fatamorgana
#103 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
A sta ce bit s pOkislim grahom ....trcicu trceci wrote:haj posto je ovo sve zavrseno samo da odam priznanje onima koji su znali pratiti igru![]()
ova tema je dala dosta odgovora...vidim nekima je i krivo sto se salim i sto me zena ne udara i maltretira...drugi naravno grupica isto nasladjuju se problemu, dok ima i treca da se pravi pametna sa svojim komentarima.
......................................................................................
vidim neki su previse shvatili ozbiljno, preporucio bih im ipak da se malo opuste, nije sve tako crno...eto ljudi moji malo crnjaka nije na odmet, a smisao za humor nikome ne mogu ugraditi...ugodno forumarenje i pametovanje
- fidoremilienko
#104 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Eto ba, bio sam u pravu! 
Ajmo sad lock!
Ajmo sad lock!
- astrid
#105 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
....čuj tofidoremilienko wrote:Eto ba, bio sam u pravu!
Ajmo sad lock!
- astrid
#106 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
...tctctctc...ismijavaš tuđu nesrećutrcicu trceci wrote:haj posto je ovo sve zavrseno samo da odam priznanje onima koji su znali pratiti igru![]()
- fidoremilienko
#107 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
trcicu trceci wrote:fidoremilienko wrote:Eto ba, bio sam u pravu!
Ajmo sad lock!![]()
a dusaa, bio u pravu...
Ček, nije valjda da nisi znao?astrid wrote:....čuj tofidoremilienko wrote:Eto ba, bio sam u pravu!
Ajmo sad lock!
- astrid
#108 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
..ma jok,ja sve kontaLA da je @trcicu trceci otvorio nama svoju slomljenu dušufidoremilienko wrote:Ček, nije valjda da nisi znao?
- fidoremilienko
#109 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
aaaaaaaa žeMskinja siastrid wrote:..ma jok,ja sve kontaLA da je @trcicu trceci otvorio nama svoju slomljenu dušufidoremilienko wrote:Ček, nije valjda da nisi znao?![]()
- astrid
#110 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Šta mi je bolan oprošteno

- fidoremilienko
#111 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
što si zgriješilaastrid wrote:Šta mi je bolan oprošteno![]()
- astrid
#112 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Zgriješila
Nisi ti dobro
Nisi ti dobro
- fidoremilienko
#113 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
astrid wrote:Zgriješila![]()
Nisi ti dobro
astrid wrote:..ma jok,ja sve kontaLA da je @trcicu trceci otvorio nama svoju slomljenu dušufidoremilienko wrote:Ček, nije valjda da nisi znao?![]()
- USAblues
#114 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Forumash Godine!!trcicu trceci wrote:znaci ovako...bio sam zaljubljen u jednu djevojku dugo vremena, cak sam mislio da nikada necemo biti zajedno...a onda se desilo da smo krenuli, velika ljubav, stvarno na pocetku sam mislio da cu je cak i ozeniti.
Da bi najednom krenuli problemi, njeno cudno ponasanje iz dana u dan, mislio sam da je nervozna zbog fakulteta, ali to je bilo jos nesto vise.
Pokusao sam da je urazumim, pricao milion puta sa njom, ali nista.
I onda kasnije je krenulo nesto jos gore, pocela me je maltretirati, udarati tavom po glavi, bicom mi guliti kozu...Ipak sve sam to trpio jer sam je volio i jos je volim. Prije nekoliko dana natjerala me je da joj perem noge, a znalo se desavati da mi svoje prljave carape stavlja u usta...Ne znam sta da radim, pa evo ovdje sam odlucio napisati, ne mogu je ostaviti, pitam se mozete li mi vi kako pomoci, hvala vam unaprijed.![]()
![]()
-
conca
#115 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Ja mislim da bi ti tad na koljenima dopuzala i rekla izlazi odatle dok ti ja nisam dosla hahahahahhahahatrcicu trceci wrote:mislis da bi mi pomoglo ako se sakrijem u misiju rupucasper_ wrote:e jado jadni.trcicu trceci wrote:znaci ovako...bio sam zaljubljen u jednu djevojku dugo vremena, cak sam mislio da nikada necemo biti zajedno...a onda se desilo da smo krenuli, velika ljubav, stvarno na pocetku sam mislio da cu je cak i ozeniti.
Da bi najednom krenuli problemi, njeno cudno ponasanje iz dana u dan, mislio sam da je nervozna zbog fakulteta, ali to je bilo jos nesto vise.
Pokusao sam da je urazumim, pricao milion puta sa njom, ali nista.
I onda kasnije je krenulo nesto jos gore, pocela me je maltretirati, udarati tavom po glavi, bicom mi guliti kozu...Ipak sve sam to trpio jer sam je volio i jos je volim. Prije nekoliko dana natjerala me je da joj perem noge, a znalo se desavati da mi svoje prljave carape stavlja u usta...Ne znam sta da radim, pa evo ovdje sam odlucio napisati, ne mogu je ostaviti, pitam se mozete li mi vi kako pomoci, hvala vam unaprijed.![]()
![]()
idi sakri se u misiju rupu kada te zene tako zajebavaju.
takve su mi najdraze...uh
-
conca
#116 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
A mozda cura nezna da kuha...Ja predlazem da mu napravimo da jede da se ne zali na curu.

- atko
#117 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
sta kaze
dragi odoh do komisje 10 min. a ti dolij grah zvakih 15 minuta da ne zagori
dragi odoh do komisje 10 min. a ti dolij grah zvakih 15 minuta da ne zagori
- atko
#118 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
PON: Draga sta je za rucak? Grah! Jupiiiii
UTO: Draga sta je za rucak? Grah! volim grah
SRI: Draga sta je za rucak? Grah! hm ajd moze
CET: Draga sta je za rucak? Grah! hmopet taj grah
PET: Draga sta je za rucak? Grah! pa dokle vise grahh
SUB: Draga sta je za rucak? Grah! halo ba samo glupi grahhh
NED: Draga sta je za rucak? Grah! pa dokle vise taj hebeni grah ... hoces da ti serpu nabijem na glavu
UTO: Draga sta je za rucak? Grah! volim grah
SRI: Draga sta je za rucak? Grah! hm ajd moze
CET: Draga sta je za rucak? Grah! hmopet taj grah
PET: Draga sta je za rucak? Grah! pa dokle vise grahh
SUB: Draga sta je za rucak? Grah! halo ba samo glupi grahhh
NED: Draga sta je za rucak? Grah! pa dokle vise taj hebeni grah ... hoces da ti serpu nabijem na glavu
-
Zoya
#119 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Ponedjeljak.. voli grah
Utorak.. voli grah
i u Srijedu kad mu skuham voli grah
Cetvrtak voli grah
Petak.. voli grah
Subota.. voli grah
u Nedjelju mu odjednom ne valja
Utorak.. voli grah
i u Srijedu kad mu skuham voli grah
Cetvrtak voli grah
Petak.. voli grah
Subota.. voli grah
u Nedjelju mu odjednom ne valja
-
Cipelica
#120 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Sigurno je nedjeljom bez mesa.
-
zelenashica
#121 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
kako cu ja onog svog da zahebavam
u fičku materinu ja ne znam kuhati grah 
- Vrteska
#122 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Ja bih ti preporucila da se bolje ponasas. Ovo sto si ti opisao je klasicno nepostovanje zene sa kojom zivis i njenog truda da ti zivot ucini boljim. Mozda ona ima samo malo "grublji" nacin izrazavanja ljubavi - mozda ne voli da pokazuje svoje osjecaje, krije ih, nesigurna je u sebe, pa to tako ispoljava.
Ma voli te, samo se pravi...
Ma voli te, samo se pravi...
-
SundanceKid
#123 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Odma mi je bilo jasno da je zezancija, ali nevezano za to - originalniji i smjesniji naslov teme nisam odavno vidio!

- HAVANA
#124 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Sta ces,tako ti grah pao.Suti,jedi i prdi.
- oh teddy...
#125 Re: Tjera me da jedem prokis'o grah
Ja cijeli zivot trazim takvu djevojku, a ovaj se zali... nije kome je namijenjeno, vec kome je sudjeno!