Tjelesni na fakultetu

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
crn,visok

#1 Tjelesni na fakultetu

Post by crn,visok »

Šta tačno podrazumijeva? Koliko se mora/ne mora dolaziti? Koji sportovi su u igri? Više individualni ili ekipni? Budući da mi to nije, hajmo reć, najdraži predmet, eto da znam.
MAN-lion's coach

#2 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by MAN-lion's coach »

.....
Last edited by MAN-lion's coach on 12/01/2017 00:06, edited 1 time in total.
Strpljiva

#3 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by Strpljiva »

Drago mi je da nekog i ovo brine :) Koji je fakultet u pitanju? Ali više - manje je isto na svim: srednja škola.
minjonja

#4 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by minjonja »

i ja sam se najvise oko sporta sekirala :lol:

nas isprepado profesor, te cemo hodati negdje sto kilometara, organizovati takmicenja sa drugim fakultetima, ici na plivanje, skijanje, streljastvo, sta sve ne... na kraju otisli na planinu. 6 sati pila kafu, malo se sankala. jednom otisli u skolsku salu i igrali fudbala i odbojke. to je to :D dobijes potpis i gotovo. niti smo imali predavanja koja smo trebali imati niti smo ista radili sto je govorio. al zavisi ti to do profesora. na ekonomiji su isli na predavanja subotom ujutro.
Strpljiva

#5 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by Strpljiva »

minjonja wrote:i ja sam se najvise oko sporta sekirala :lol:

nas isprepado profesor, te cemo hodati negdje sto kilometara, organizovati takmicenja sa drugim fakultetima, ici na plivanje, skijanje, streljastvo, sta sve ne... na kraju otisli na planinu. 6 sati pila kafu, malo se sankala. jednom otisli u skolsku salu i igrali fudbala i odbojke. to je to :D dobijes potpis i gotovo. niti smo imali predavanja koja smo trebali imati niti smo ista radili sto je govorio. al zavisi ti to do profesora. na ekonomiji su isli na predavanja subotom ujutro.
Eh @minjonja, znači nisi jedna od onih koji vole sport. :) I nama je profesor obećao - ali ništa od toga ne bi. Jedino što smo dobili su predavanja (koja su bila obavezna)! Srećom četvrtom, nije vikend - ali u 8.

Edit: Uzgred, ja sam se i radovala tom pješačenju.
minjonja

#6 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by minjonja »

Strpljiva wrote:
minjonja wrote:i ja sam se najvise oko sporta sekirala :lol:

Eh @minjonja, znači nisi jedna od onih koji vole sport. :) I nama je profesor obećao - ali ništa od toga ne bi. Jedino što smo dobili su predavanja (koja su bila obavezna)! Srećom četvrtom, nije vikend - ali u 8.

Edit: Uzgred, ja sam se i radovala tom pješačenju.
pa ja sam mogla skakati od srece kad je spominjao pjesacenje :D ali vala ici na plivanje, neka takmicenja, gimnastika, atletika... :skoljka:
Strpljiva

#7 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by Strpljiva »

minjonja wrote:pa ja sam mogla skakati od srece kad je spominjao pjesacenje :D ali vala ici na plivanje, neka takmicenja, gimnastika, atletika... :skoljka:
Ma pretjerivanje. Ne znam ni žašto se uopšte sluša ne fakultetima koji nisu usko vezani za struku? Čekamo @Nellington - on garant zna!
nellington

#8 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by nellington »

Nellington ti može reći da na njegovom fakultetu barem zadnjih 5 godina nema tjelesnog odgoja. Imamo ekipe za takmičenja sa drugim fakultetima, imamo i internu ligu u fudbalu, ali tjelesni i zdravstveni odgoj - jok.
kurty

#9 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by kurty »

Na gradjevini utorkom, tri termina...poslije podne...
Malo se trckara, malo se nesto vjezba... malo se igra basketa, balo nogometa...

p.s. ako si na gradjevini, prvi par puta ciste carape nek budu... radis neko testiranje, i imas par situacija, kad skidas tene, i nesto radis... Nama zesnko to mjerilo... A svaki drugi krompiric na prstu ima...ili su carape prirodno bijele, a u tom trenutku crne :D
Strpljiva

#10 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by Strpljiva »

nellington wrote:Nellington ti može reći da na njegovom fakultetu barem zadnjih 5 godina nema tjelesnog odgoja. Imamo ekipe za takmičenja sa drugim fakultetima, imamo i internu ligu u fudbalu, ali tjelesni i zdravstveni odgoj - jok.
Znači ne znaš :)
nellington

#11 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by nellington »

A đe da znam :)
minjonja

#12 Re: Tjelesni na fakultetu

Post by minjonja »

nellington wrote:A đe da znam :)
stani ba, sta svako malo avatar mijenas, ne mogu da te prepoznam :D
nellington

#13 Re: Tjelesni na fakultetu