Na sred Titove...na plocniku..stoji neki aparat za mjerenje
Sta mjeri?
a kamo znak na dobrinji u pravcu sumske republjike. kad vec ima kutija sto ne stave znak. il svako sebi odredi koliko je dozvoljenophoto wrote:to je radar za kontrolu saobracaja, kao onaj kod rtv doma. imas jos jedan kod ekonomske skole na pofalicima, na dobrinji (zadnja raskrsnica prema pc-u) i na stupskoj petlji. fotografise prolaske kroz crveno i prekoracenje brzine, pa ti murija onda posalje razglednicu.
a najviše se zbuni kad prođe crni Avdi sa rotacijom ili Passat sa vidno istaknutim odobrenjemnikad_izvini wrote:IQ stanovništva.Trenutno vodi lik sa IQ 45.Doduše,bio je pijan![]()
Aparat se osamdeset pet puta pokvario,ne može da izračuna IQ -10.Nije mu jasno šta se dešava![]()
hm ne bih rekla jer se nalazi izmedju 2 semafora - onog kod Vjecne vatre i nize onog na raskrsniciphoto wrote:to je radar za kontrolu saobracaja, kao onaj kod rtv doma. imas jos jedan kod ekonomske skole na pofalicima, na dobrinji (zadnja raskrsnica prema pc-u) i na stupskoj petlji. fotografise prolaske kroz crveno i prekoracenje brzine, pa ti murija onda posalje razglednicu.
ne treba ti znak. sam treba da znas koje je ogranicenje brzine u gradu i da ga se pridrzavas.obuca wrote:a kamo znak na dobrinji u pravcu sumske republjike. kad vec ima kutija sto ne stave znak. il svako sebi odredi koliko je dozvoljenophoto wrote:to je radar za kontrolu saobracaja, kao onaj kod rtv doma. imas jos jedan kod ekonomske skole na pofalicima, na dobrinji (zadnja raskrsnica prema pc-u) i na stupskoj petlji. fotografise prolaske kroz crveno i prekoracenje brzine, pa ti murija onda posalje razglednicu.
postavlja se ispred semafora zbog ugla fotografisanja (treba da uhvati registraciju, a ne sam auto kao i svjetla na semaforu).Compos_Sui wrote:hm ne bih rekla jer se nalazi izmedju 2 semafora - onog kod Vjecne vatre i nize onog na raskrsniciphoto wrote:to je radar za kontrolu saobracaja, kao onaj kod rtv doma. imas jos jedan kod ekonomske skole na pofalicima, na dobrinji (zadnja raskrsnica prema pc-u) i na stupskoj petlji. fotografise prolaske kroz crveno i prekoracenje brzine, pa ti murija onda posalje razglednicu.
nekako mi je logicno da se postavi uz sam semafor ako mjeri prolaske kroz crveno i sl.
mislila sam da nije uredjaj koji mjeri kvalitet zraka..al nesto cisto sumnjam u to
i bas nekako strsi ondje na plocniku
got itphoto wrote:postavlja se ispred semafora zbog ugla fotografisanja (treba da uhvati registraciju, a ne sam auto kao i svjetla na semaforu).Compos_Sui wrote:hm ne bih rekla jer se nalazi izmedju 2 semafora - onog kod Vjecne vatre i nize onog na raskrsniciphoto wrote:to je radar za kontrolu saobracaja, kao onaj kod rtv doma. imas jos jedan kod ekonomske skole na pofalicima, na dobrinji (zadnja raskrsnica prema pc-u) i na stupskoj petlji. fotografise prolaske kroz crveno i prekoracenje brzine, pa ti murija onda posalje razglednicu.
nekako mi je logicno da se postavi uz sam semafor ako mjeri prolaske kroz crveno i sl.
mislila sam da nije uredjaj koji mjeri kvalitet zraka..al nesto cisto sumnjam u to
i bas nekako strsi ondje na plocniku
Znaci vazi i za pjesakephoto wrote:to je radar za kontrolu saobracaja, kao onaj kod rtv doma. imas jos jedan kod ekonomske skole na pofalicima, na dobrinji (zadnja raskrsnica prema pc-u) i na stupskoj petlji. fotografise prolaske kroz crveno i prekoracenje brzine, pa ti murija onda posalje razglednicu.
a ha, a za trudnice dupla kaznaFiore wrote:Znaci vazi i za pjesakephoto wrote:to je radar za kontrolu saobracaja, kao onaj kod rtv doma. imas jos jedan kod ekonomske skole na pofalicima, na dobrinji (zadnja raskrsnica prema pc-u) i na stupskoj petlji. fotografise prolaske kroz crveno i prekoracenje brzine, pa ti murija onda posalje razglednicu.
A joj jesmo li bosanci i hercegovcisuncokret wrote:Meni je najsmješnije što se na ovom forumu svako pitanje pretvori
u zezanciju. Čovjek ozibljno pita a svi ga počnu ismijavati![]()
e cyber raja, stvarno je suncokret u pravu. dosta zmo zezali Compos_Sui hajd malo suncokretasuncokret wrote:Meni je najsmješnije što se na ovom forumu svako pitanje pretvori
u zezanciju. Čovjek ozibljno pita a svi ga počnu ismijavati![]()