Titoizam socijalizam je loše uređenje?
-
PM72
#151 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Nije on kriv,krive su kablovske televizije što pušćaju titine filmove.Znaš onaj o varioli veri kad su milicijom blokirali bolnicu.
-
backizagrestuphaseja
#152 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Sa naglaskom na blagoslov. Da nema blagoslova ovi bezboznici bi jos bili opaljeni gluposcu. Ti to mozes razumijeti, zar ne?nosara wrote:Internet je blagoslov i prokletstvo...HAVANA wrote:Ama kad covjek napise neku normalnu zamjerku,kritiku,bilo sta...pa se zamislis,razmislis,da li je to tako...pa ok.Al kad pocnu gluposti lupat ospem se.Cuj pokupe zarazenog i pod budnim okom diktature cuvaju.
- rumenige_brajtner
#153 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
jebo te bogbackizagrestuphaseja wrote:Sa naglaskom na blagoslov. Da nema blagoslova ovi bezboznici bi jos bili opaljeni gluposcu. Ti to mozes razumijeti, zar ne?nosara wrote:Internet je blagoslov i prokletstvo...HAVANA wrote:Ama kad covjek napise neku normalnu zamjerku,kritiku,bilo sta...pa se zamislis,razmislis,da li je to tako...pa ok.Al kad pocnu gluposti lupat ospem se.Cuj pokupe zarazenog i pod budnim okom diktature cuvaju.
- nosara
#154 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Zar nije blagoslov kad te vjeroucitelj opali kurcem preko usta...!? Ja sam tako cuo...backizagrestuphaseja wrote:Sa naglaskom na blagoslov. Da nema blagoslova ovi bezboznici bi jos bili opaljeni gluposcu. Ti to mozes razumijeti, zar ne?nosara wrote:Internet je blagoslov i prokletstvo...HAVANA wrote:Ama kad covjek napise neku normalnu zamjerku,kritiku,bilo sta...pa se zamislis,razmislis,da li je to tako...pa ok.Al kad pocnu gluposti lupat ospem se.Cuj pokupe zarazenog i pod budnim okom diktature cuvaju.
-
backizagrestuphaseja
#155 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Gle Nosara, mogu zamisljati da to iz tebe gorko iskustvo, foliras da si samo cuo, zli jezice.
- nosara
#156 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
U moje vrijeme taj talog je bio po rupama... Raznim...backizagrestuphaseja wrote:Gle Nosara, mogu zamisljati da to iz tebe gorko iskustvo, foliras da si samo cuo, zli jezice.
-
Latte
#157 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Koliko godina imate vi sto bacate drkicu na titino vrijeme?
Jos uvijek maltletirate narod tim mentolom
- nosara
#158 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Ja imam tlinaest, ali mi je deka bio udbas, pa s kolena na koleno...Latte wrote:Koliko godina imate vi sto bacate drkicu na titino vrijeme?
A vi, kako 'te...?
-
Latte
#159 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Ma haj jos malo pa sloj zemlje sloj sode
- Indigont
#160 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
U doba titoizma kapitalisticke drzave poput SAD, Njemacke ili Austrije su derale guzove Jugoslaviji, nismo im nikad bili ni do koljena, a nasi starci su bjezali tamo na rad trbuhom za kruhom.
Sama cinjenica da smo se cudili odlasku u Trst i da nam je Italija bila daleko naprednija od nas govori sve. Jedino smo bili napredni u usporedbi sa drugim komunistickim rupama i diktatorstvima.
Sama cinjenica da smo se cudili odlasku u Trst i da nam je Italija bila daleko naprednija od nas govori sve. Jedino smo bili napredni u usporedbi sa drugim komunistickim rupama i diktatorstvima.
- zateznistub
#161 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Mi bar imamo na sta bacat dlkicu.Latte wrote:Koliko godina imate vi sto bacate drkicu na titino vrijeme?
na sta cete vi? jos malo pa ni kifle nema koliko ste napljackali
- nosara
#162 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Tako je, bas mi je deka tako govolio... Zemlja,soda, nema demoklate-klelonaciste, nema ploblema...Latte wrote:Ma haj jos malo pa sloj zemlje sloj sode
Moj deka...
- nosara
#163 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Mom deki je bio do kolena... Pa s kolena na koleno...Indigont wrote:U doba titoizma kapitalisticke drzave poput SAD, Njemacke ili Austrije su derale guzove Jugoslaviji, nismo im nikad bili ni do koljena, a nasi starci su bjezali tamo na rad trbuhom za kruhom.
- piupiu
#164 Re: Titoizam socijalizam je loše uređenje?
Spustite loptu. Sad će Jozo ... ovaaaaj ... Chmoljo, pa, nek' se malo pozabavi vama.