Joj kad bi ti mogao da moderiras kako u skupstini a Demir ispred iste...zoom66 wrote:proshlo...
`ebo te, koji tandem!
....slazem se....ali i ja imam pravo da ga sasvim stalozen okarakterisem kao idiota koji nije dosao ovdje sa namjerom razmjene misljenja.....lavor_ wrote:svako ima pravo na svoje misljenje......cemu neuroza...
forUMASH wrote:....slazem se....ali i ja imam pravo da ga sasvim stalozen okarakterisem kao idiota koji nije dosao ovdje sa namjerom razmjene misljenja.....lavor_ wrote:svako ima pravo na svoje misljenje......cemu neuroza...
.....znam da ce pojedinci plakati zbog uniforme koju je nosio al' cisto sumnjam da ce ikome nedostajati ono sto je bilo ispod uniforme.....
Papak jedan, bezobrazni.Al-aqsa wrote:U Tuzli se danas ne slavi dan mladosti. U Tuzli se danas obiljezava dan ubijene djece.
Ubise ih oni u koje smo se zaklinjali!![]()
![]()
Dragi tile, sta si nam to ostavio iza sebe....!?
Ubili su ih šumnjaci--ljudski izrodi-stvaraoci genocidne tvorevine pod vođstvom terorističke organizacije SDS---Čini mi se da je danas neko u koaliciji sa tom i takvom terorističkom organizacijom SDS---ko li je to??Al-aqsa wrote:U Tuzli se danas ne slavi dan mladosti. U Tuzli se danas obiljezava dan ubijene djece.
Ubise ih oni u koje smo se zaklinjali!
![]()
![]()

Nemilosrdan si...zoom66 wrote:javljao...Vodenjak wrote:Al-aqsa wrote:Zoom66
Odgovori mi na pitanje;
Ono sto su nam pricali prije i ono sto su nam uradili 92-95, jeli to nije prevara!?!?!?!?!?!?
Ako nije, jesmo li onda to zasluzili da nam se desi!?
Opet se ti javljas?![]()
![]()
![]()
:(:(
TI SI KOMPLETAN IDIOT!!!Al-aqsa wrote:U Tuzli se danas ne slavi dan mladosti. U Tuzli se danas obiljezava dan ubijene djece.
Ubise ih oni u koje smo se zaklinjali!
![]()
![]()