TITO!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
edu

Post by edu »

BigusDickus wrote:Kako ste krenuli, jos samo da zapjevate neku... :D

Budimo realni, ni "najveci sin" bas nije zivio k'o sirotinja... :D
budimo realni..ni "najveci Sin" nije izgradio k'o sto je izgradio ovaj drugi "najveci sin".... :D :D :D
Prenj

Post by Prenj »

BigusDickus wrote:Kako ste krenuli, jos samo da zapjevate neku... :D

Budimo realni, ni "najveci sin" bas nije zivio k'o sirotinja... :D
Sve sto je dobio, ostalo je u vlasnistvu drzave, ... za razliku od ...
Prenj

Post by Prenj »

edu wrote: pa jebote nisam znao da mu je i radoncic familija.. :D :D :D
Kako da nisu, braca po oruzju ... ni jedan ni drugi, ni puske ni rova u ratu nisu vidjeli ... :D
edu

Post by edu »

Prenj wrote:
edu wrote: pa jebote nisam znao da mu je i radoncic familija.. :D :D :D
Kako da nisu, braca po oruzju ... ni jedan ni drugi, ni puske ni rova u ratu nisu vidjeli ... :D
zato su i jedan i drugi izgradili svasta nesto..jadnici..namucili se.."sve za BiH"..u svojoj vjeri, na svojo zemlji, za 10 najtezih godina izgraditi "tornjeve, ZAJEDNO!!!

Svaka im (patriotama)/vam (narodu) CAST!
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Revolucionari na baterije... q q le le... chobaneeeee... vrati seeeeee... :D
edu

Post by edu »

dva su cobana otisla..a i treci je pri kraju...

Image

samo ostavise jebeno stado iza sebe..bruceloza poharala...
edu

Post by edu »

samo da osvjezim temu..da mi bigus bude zadovoljan... :D
reaktor

Post by reaktor »

edu wrote:samo da osvjezim temu..da mi bigus bude zadovoljan... :D
haj sebe malo osvjezi :-)
BigusDickus

Post by BigusDickus »

...ili se nekako zadovolji... :D
edu

Post by edu »

djes' bigi..komunjaro stara... :D :D :D
Fair Life

Post by Fair Life »

edu wrote:djes' bigi..komunjaro stara... :D :D :D
Nosio stafetu, a 'vamo...
edu

Post by edu »

Fair Life wrote:
edu wrote:djes' bigi..komunjaro stara... :D :D :D
Nosio stafetu, a 'vamo...
i pjev'o druze Tito..ljubicice bijela... :D :D :D

a sad se prod'o za poslovni prostor.. :x :D :D :x
edu

Post by edu »

fair..trebao si ovdje postaviti onaj post..da izbjegnes neugodnosti.. :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

T..o je Partija :D :D :D :D a Partija :D :D ( CK SKJ + 6 CK R + 2 CK AP ) to smo mi ? :D :D :D :D .......što je više kleveta i laži ......to nam je miliji i draži ......... :D .......druže Stari mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo ? :D :D :D :D ..........kazaše izopćeni :D :D komunisti :D :D
edu

Post by edu »

strumfe..jos uvijek ti dedo drazi?! :shock: :D :D :D
Zadig

Post by Zadig »

fala titi za kredite i za vikendicu na moru

fala titi za dugove i sto mi uzese vikendicu na moru

:D
edu

Post by edu »

samo da se zna..danasnja hrvatska ima skoro 3x veci dug od Titine yuge..a kolika su tek bila potrazivanja one drzave...
manijak1

Post by manijak1 »

edu wrote:strumfe..jos uvijek ti dedo drazi?! :shock: :D :D :D
.......ne znam šta bih ti kazao ........ :D :D jednostavno neuporedivo poređenje .......za jedan post :D :D ali ........ovi su najmanje mijenjali dresove pa ti vidi :D :D kako su se dijelile spomenice :D :D
edu

Post by edu »

neuporedivo poredjenje? pa recimo..ko je od njih dvojice uradio vise za narod? ko je od njih dvojice vise obogatio svoju familiju? ko je od njih dvojice bio za podjelu bosne? ko je od njih dvojice govorio da cemo jesti zlatnim kasikama i da rata nece biti?
Zadig

Post by Zadig »

ko je od njih dvojice govorio da cemo jesti zlatnim kasikama i da rata nece biti
kleopatra?
:D
manijak1

Post by manijak1 »

Marko Antonije ? :D :D ..........helem ko je stvorio četvrtu vojnu silu u bivšoj Europi :D :D :D :D a tek tako je predao :D :D na upotrebu samo jednima :? :? :D :D .........ja se toga sa zlatnim kašikama ne sjećam :D :D helem sve i da je tako .........više volim bijelo zlato :D :D što se tiče pribora za jelo ..........srebro zakon :oops: :D ........e to fakat da rata neće biti ........ja mu nisam povjerovao :D :D a Rašu sam shvatio krajnje ozbiljno :oops: :D ........i od početka nisam rabio patike ( imao sam opremu od bivše JNA bez cijevi dakako :D :D šatorsko krilo iskoristio za tole :D ) :D :D ........sad ako ćemo o bogaćenju pravio sam i ja šverc ture preko tunela s ruksakom :D :D kad god sam mogao :D :D evo priznaću ti jednom sam uzeo karton Kaisera :D :D plus štokovi :D mandarine kamuflaža :D :D pa pjehaka ...........do pijace :D :D imao sam odmah tržište :D :D povoljno .........helem ostalo mi para i poslije zamjene za klipače ( dvije gajbe jarane :oops: :D imao sam flaše :oops: :D ) da ti ne pričam o mezi :oops: feta cheese grčki :D :D , 45 stepeni ukrivo :D dernek žešći :D :D a bilo je i struje ....... :( :( morao sam ići po vodu :( :( :D :D .
Za narod .........niko nikad ništa nije uradio otkako je svijeta i vijeka ( priznanje izuzecima :D ) ali za sistem :D :D jeste ........dakle naš sistem je u krizi :D :D a ti Edu nisi ni bio pionir .........Titin :oops: :D
Prenj

Post by Prenj »

manijak1 wrote:Marko Antonije ? :D :D ..........helem ko je stvorio četvrtu vojnu silu u bivšoj Europi :D :D :D :D a tek tako je predao :D :D na upotrebu samo jednima :? :? :D :D .........ja se toga sa zlatnim kašikama ne sjećam :D :D helem sve i da je tako .........više volim bijelo zlato :D :D što se tiče pribora za jelo ..........srebro zakon :oops: :D ........e to fakat da rata neće biti ........ja mu nisam povjerovao :D :D a Rašu sam shvatio krajnje ozbiljno :oops: :D ........i od početka nisam rabio patike ( imao sam opremu od bivše JNA bez cijevi dakako :D :D šatorsko krilo iskoristio za tole :D ) :D :D ........sad ako ćemo o bogaćenju pravio sam i ja šverc ture preko tunela s ruksakom :D :D kad god sam mogao :D :D evo priznaću ti jednom sam uzeo karton Kaisera :D :D plus štokovi :D mandarine kamuflaža :D :D pa pjehaka ...........do pijace :D :D imao sam odmah tržište :D :D povoljno .........helem ostalo mi para i poslije zamjene za klipače ( dvije gajbe jarane :oops: :D imao sam flaše :oops: :D ) da ti ne pričam o mezi :oops: feta cheese grčki :D :D , 45 stepeni ukrivo :D dernek žešći :D :D a bilo je i struje ....... :( :( morao sam ići po vodu :( :( :D :D .
Za narod .........niko nikad ništa nije uradio otkako je svijeta i vijeka ( priznanje izuzecima :D ) ali za sistem :D :D jeste ........dakle naš sistem je u krizi :D :D a ti Edu nisi ni bio pionir .........Titin :oops: :D
Kakav stil!
I Livadic bi ti pozavidio ... :D
edu

Post by edu »

bio sam pionir.. :P :D :P ..ho's sliku? :-) :-) :-)
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: :D Hoću :oops: :oops: :oops: :D :D ali kako ću znati da je baš tvoja :D :D možda si je pozajmio od nekog gardiste :? :D :D :D
Post Reply