Gdje ovo nađe, svaka čast!Skyfox wrote:![]()
Tito kroz fotografije, govore, pjesme...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#876 Re: Tito kroz fotografije, govore, pjesme...
- Skyfox
#877 Re: Tito kroz fotografije, govore, pjesme...
nasla moja stara inace veliki beatle fanPipiDugaDevetka wrote:Gdje ovo nađe, svaka čast!Skyfox wrote:![]()
![]()
![]()
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#878 Re: Tito kroz fotografije, govore, pjesme...
Ma hajde, ti ćeš nam ispričati,...neznalac,...malac neznalac wrote:Kakavje bio drug staljin... Ko zeli moze procitati knjigu 7000 dana u sibiru!plain vanilla wrote:Tuzla, naravno![]()
Druga Staljina mi opanjkavaš, a vamo se čita Bennito Ćosić,...Bennito sa talijaskog se prevodi kao Dobrica.
-
old school23
-
Labbtec
#880 Re: Tito kroz fotografije, govore, pjesme...
PipiDugaDevetka wrote:E, ovako je meni moj rahmetli babo zafalio.
Svi bi smo voljeli da nemamo nikakvu odgovornost, da živimo u svijetu u kojem ćemo biti sretni, bezbrižni,..
Hehe ova je slika prejaka
- pojedinac
- PipiDugaDevetka
#882 Re: Tito kroz fotografije, govore, pjesme...
Најновије вести
Стоун: Тито је био див
ЗАГРЕБ – Познати амерички редитељ Оливер Стоун данас је у Загребу, у склопу 6. Субверсиве фестивала, причао новинарима о различитим темама, наводећи да му се не свиђа уједињење Европе, да сада уместо комунизма имамо тероризам, а сматра да је некадашњи председник СФРЈ Јосип Броз Тито био див.
„Тито је био див. Многи тадашњи комунистички председници уклоњени су с власти, већином од стране САД, али Тито је остао. У Америци смо доживљавали све земље под комунистичком влашћу као исте, нисмо знали да постоји врста либералнијег комунизма какав је Тито водио у Југославији”, рекао је Стоун.
Он је напоменуо да су људи који су 30-их година прошлог века били симпатизери Комунистичке партије, која је била легална организација у Америци, након Другог свјетскога рата постали прогоњени.
„Уместо комунизма, данас имамо тероризам. Као што се тада гледало двогледима у ноћно небо како би се учио совјетски непријатељ, тако се данас прибојавамо терориста. Посебно након последњег бостонског случаја”, рекао је познати режисер.
Танјуг
објављено: 13/05/2013
Стоун: Тито је био див
ЗАГРЕБ – Познати амерички редитељ Оливер Стоун данас је у Загребу, у склопу 6. Субверсиве фестивала, причао новинарима о различитим темама, наводећи да му се не свиђа уједињење Европе, да сада уместо комунизма имамо тероризам, а сматра да је некадашњи председник СФРЈ Јосип Броз Тито био див.
„Тито је био див. Многи тадашњи комунистички председници уклоњени су с власти, већином од стране САД, али Тито је остао. У Америци смо доживљавали све земље под комунистичком влашћу као исте, нисмо знали да постоји врста либералнијег комунизма какав је Тито водио у Југославији”, рекао је Стоун.
Он је напоменуо да су људи који су 30-их година прошлог века били симпатизери Комунистичке партије, која је била легална организација у Америци, након Другог свјетскога рата постали прогоњени.
„Уместо комунизма, данас имамо тероризам. Као што се тада гледало двогледима у ноћно небо како би се учио совјетски непријатељ, тако се данас прибојавамо терориста. Посебно након последњег бостонског случаја”, рекао је познати режисер.
Танјуг
објављено: 13/05/2013
- akcid
-
calculator
- tzipiripi
#885 Re: Tito kroz fotografije, govore, pjesme...
' Te led ledeni
Umjesto Münchena stavi Pariz, ili bilo koji zapadni grad. Sve isto i nakon četra'es godina, u bobu.