TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
- Zokipfc
#51 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
Zviz mi je definitivno naj naaaaaaaj lik na forumu 
- ZOCH
#52 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
Samo je pitanje jel u to ukljucujete urinokulturu ko i svi trolovi. Volite se sa golden shower momentima ? Duse slatkeZokipfc wrote:Zviz mi je definitivno naj naaaaaaaj lik na forumu
- U-zap
#53 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
Tito se ulito. Komunisticki pompezni diktator koji apsolutno NISTA dobro nije ucinio za BiH tako da ne shvatam zbog cega ovoliko svrsavanje na doticnog lika.
- al_akhisari
#54 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
...činjenica je da veliki broj ljudi, koji su stasali u doba jugoslavije, sa sjetom se sjeća tog vremena i uzdiše za tom državom; jedan broj je na drugoj strani, koji tvrdi kako je ta država bila nekakva tamnica naroda i kako sadašnje stanje/ državice predstavljaju jedini ispravan i moguć model i način življenja...ovih je doduše u bih manje nego prvih; lično se ne osjećam dijelom prve, niti druge grupice; smatram da je jugoslavija bila sve samo ne savršena država; bilo je tu svega i svačega, ali u isto vrijeme smatram da je takva nesavršena i neidealna, toliko uređenija bila tako daleko uređenija i smislenija, da je teško i pomisliti praviti poređenje sa ovim "ništa" nakon toga; dojma sam da veliki broj onih iz prve grupe, zaista idealizira i često lažno govori pottuno pogrešno o tom dobu; npr. kad slušam ljude i način na koji govore o tom dobu, imam osjećaj da su svi, ali baš svi imali toliko novca da ga nisu mogli potrošiti, da su svi išli na more kad im se hoće, da su,...krajem 80-ih i početak 90-ih, nisam ja baš bio toliko malecki da se ne sjećam akontacija plate, zaduživanja u prodavnicama,...o ovom "nešto" sad i nazovi sadašnjem "sistemu" ne bih
-
shandrprcSA
#55 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
pocetkom 90tih imao duplo vecu platu kod privatnika nego stari u V.Pericu sa 25 godina staza...
- Sezam
#56 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
Ovaj traktorista iznad mene, po ko zna koji put siri mrznju prema prognanim, pod boga pitaj kojim nikom po redu. Ignorisati salonjeroskog trola.
-
shandrprcSA
-
DZONPI
#58 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
Zviz pasa bilo pa proslo ali ko nije dozivio i nezna a sad davat lekcije ovim mladjim nema sansi jer oni imaju laptope mobitele bezicne a mi sta ti kaze u vecernjim to je to ipak su ovi mladji malo vise upuceni od nas u ona stara vremena gdje ti je izvor informacija bila hanuma iz mahale koja je sve znala.Mi cemo uvjek zivit u proslosti ali neka ovih mladjih nek fataju buducnost vrjeme je pred njima.
- Sezam
#59 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
Ne ti, ovaj cetos iznad sto me proziva.shandrprcSA wrote:
-
sumirprimus
#60 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
penzioneri za mnom...
najaca def...
- dobojlija81
#61 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
Zviz se jedino ustabili na mikrozadacima,ovamo sve neka cjepanja,vremenske rupe u glOvi
al nasmije čojeka sto jes jes
al nasmije čojeka sto jes jes
-
sumirprimus
#62 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
Zviz wrote:ZOCH wrote:Zvize majstore, hajd nas prestani handrit vise sa svojim stanjima, ima i u svedskoj a i ovdje doktora... Jedan dan radis i zaradjujes u svedskoj, drugi dan si na onim mikrocentima, jedva kraj sa krajem... Jel vas stvarno puca tolika sjebanost u zdrav mozak da vise ne znate ko ste, sta se... Eurosmijeh je makar pokusavo biti duhovit... Cekaj ba, mozda ste isti likovi
Kakva Svedska braco mila, tamo se covjek ni cestito nemoze relaksirati, moras uzeti tiket sa brojem i cekati u redu da kupis alkohol, ko na salteru u kakvoj opcini u BiH pa umjesto sledeci proziva, vamo cujes ting tang zvuk i onda neko na salteru vikne broj. Znas li da tamo cugu ne prodaju u obicnim trgovinama osim vode od 2,8%, to nije vise standard, to ke KAFEZ sto bi rekao Sojic.
- stakasa
#63 Re: TITO, gdje su vremena kad si bio samo ti "elita"...
Ne daju ni danas o tome progovorit, pogledaj na nostalgicarskoj temi o JugoslavijiKatarinaKosaca wrote:A i ondašnjih. Od vila u Neumu do cijelih odjela u bolnici sa sumnjivim diplomama i upisanim ocjenama još iz vremena kad se učilo. NIšta manje od ovih danas. Jedino što se o tome šaputalo, nije smijelo, išlo u zatvor kao se kaže i bilo optuženo z akontrarevoluciju.NeenaSa wrote:Josh jedna u nizu![]()
....
Prochitajte shto su njegova djeca naslijedila, a shto djeca danjashnih.
Ili tje biti po floskuli sa majmunima.
A i glede Titovih nasljednika ne znamo baš puno..