Tinta na prozorima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Sejtan
#1 Tinta na prozorima
Dali je dozvoljena tinta (zatamljeni) na prozorima od auta u BIH (SA)?
-
precidia
Po Zakonu o bezbjednosti saobracaja na putevima u BiH, zatamnjena stakla su dozvoljena samo na zadnjim bocnim prozorima, i zadnjem staklu. Sve ostalo zatamnjivanje je zabranjeno, i nemojte se cuditi ako na granicnom prelazu sa npr. Hrvatskom granicni policajci ne dozvole prolaz sa zatamnjenim prednjim bocnim staklima ( licno iskustvo ). Dakle zadnja bocna i zadnje staklo.
-
JD
Koji je to clan oci moje lijepe ? Takav zakon TEK TREBA da se uvede.precidia wrote:Po Zakonu o bezbjednosti saobracaja na putevima u BiH, zatamnjena stakla su dozvoljena samo na zadnjim bocnim prozorima, i zadnjem staklu. Sve ostalo zatamnjivanje je zabranjeno, i nemojte se cuditi ako na granicnom prelazu sa npr. Hrvatskom granicni policajci ne dozvole prolaz sa zatamnjenim prednjim bocnim staklima ( licno iskustvo ). Dakle zadnja bocna i zadnje staklo.
Ja sam prosle godine prelazio jedno 5 puta granicu sa HR, a zatamnjena su mi stakla 80% (sva osim sofersajbe), i naravno niko ni rijeci, jos sam namjerno zatvarao prozore do kraja pred granicom samo da vidim hocel' mi sta reci. Ali nisu, vide ljudi kultura auto, nije NAPUCATA Golf 2 dizel sa 350 konja i pijacarskim folijama od 8 KM.
Da se vratimo na zakon, po novom zakonu bi trebalo biti dozvoljeno do 20% zatamnjivanje prednjih bocnih stakala, a sa zadnjim mozes raditi sta god hoces, mozes ih ofarbati ko uskrsnje jaje.
-
bengazi
precidia wrote:Po Zakonu o bezbjednosti saobracaja na putevima u BiH, zatamnjena stakla su dozvoljena samo na zadnjim bocnim prozorima, i zadnjem staklu. Sve ostalo zatamnjivanje je zabranjeno, i nemojte se cuditi ako na granicnom prelazu sa npr. Hrvatskom granicni policajci ne dozvole prolaz sa zatamnjenim prednjim bocnim staklima ( licno iskustvo ). Dakle zadnja bocna i zadnje staklo.
A tu si vraze mali. Naso sam te.
Covjek te posalje po cigare a ti odes na aute. Djaba zatamnjena stakla, ne mozes mi umaci.
Gdje su cigare ?