Tino Sven Sušić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mali_Vuk

#76 Re: Tino Sven Sušić

Post by Mali_Vuk »

DaysleepeR wrote:već ima status legende ove reprezentacije
Tinjo Legendinjo :D
Unitedforever

#77 Re: Tino Sven Sušić

Post by Unitedforever »

Ovaj frajer ne zna trčati. Pogledajte kako trči.
Mali_Vuk

#78 Re: Tino Sven Sušić

Post by Mali_Vuk »

Ah ti jadne, evo ga sad ne zna ni trčati :lol: :lol:
kolegione

#79 Re: Tino Sven Sušić

Post by kolegione »

Grean wrote:
kolegione wrote:Kakvi smo mi klocevi ne vidim poriv da se brani ovaj mali ako nike problem nek mi pojasne ovi sto ga brane
Sto ne bi imali poriv da ga branimo? Nejasniji je poriv da se pljuje po njemu samo zbog prezimena.

Momak koji je kao i veliki dio drugih koje smo hvalili promijenio sportsko drzavljanstvo da bi igrao za BiH, rodjen u BiH, mlad igrac sa prostorom za razvoj, bolji od metar drugih koji su prodefilovali kroz reprezentaciju. Sasvim ravnopravno po svim segmentima moze konkurisati onim igracima sa kojima se bori za tu poziciju alternative Medunjaninu.

Ne vidim neke velike prednosti koje ima Anel Hadzic, Sanjin Prcic ili recimo Grahovac iz U21 u odnosu na Susica osim onog stalno ponavljanog da jedan igra u Hajduku a da je drugi odnedavno standardan u Sochauxu. Prcic po meni ima jos jednu prednost koju je trebalo uzeti u obzir a to je igranje za U21 i mislim da je Susic stariji trebao biti odmjereniji u izjavama vezano za njega ali po vidjenom na terenu ne moze se reci da je neka klasa za Tinu Susica a i po godinama su tu negdje pa se ne moze reci ni da je perspektivniji.

Je li dovoljno jasan odgovor? Sad bi fino bilo cuti koji su tvoji (fudbalski) motivi jer pljujes po momku.
Sto nije otisao u Belgiju hahahahah imamo prosjecnih.kao on puna liga hajduk je los a ovaj i nije prvotimac dvostruki arsini nepotizam licni interesi ja bih to lincovao vrlo jednostavno vi koji se mirite da vas je bu papci i kradu samo naprijed ja sam radikalan
Edin H.

#80 Re: Tino Sven Sušić

Post by Edin H. »

Realno radi se o igraču o kome se najviše govori pred svjetsko prvenstvo. Da li je to zbog lopti koje je nosio na more i o kojima je selektor strucno govorio u svome elaboratu, ali kao što poslovica veli - za dobrim konjem se prašina diže :'(

Sent from my ST23i using Tapatalk
kolegione

#81 Re: Tino Sven Sušić

Post by kolegione »

Jel igra ovaj mali kloc u Hajduku Ne zdra,o
mefistofilis

#82 Re: Tino Sven Sušić

Post by mefistofilis »

kako se zove safetov burazer; mislim, roden u sarajevu na pocetku rata; tino-sven; da je bar tino-meho ili omer-sven;
stokholmski sindrom?
Teletubbies

#83 Re: Tino Sven Sušić

Post by Teletubbies »

Imam neki osjećaj da će mali Sučić zavući Argentini ili Nigeriji kada je najpotrebnije..mislim,čim ga ovaj narod ovoliko pljuje :D
Tito_i_Partija

#84 Re: Tino Sven Sušić

Post by Tito_i_Partija »

Hahaha, cuj zvala ga Belgija. Ko to vice, babo ili amidza? :D

Ovo samo moze neki idiot izvalit', koji nikad nije vidio kakav vezni red Belgija ima. Svi do jednog igraju u klubovima evrope koji su svake godine ili u CL ili Europa ligi.

http://en.wikipedia.org/wiki/Belgium_na ... tball_team

Kakva crna Belgija, dijete drago. Jos da mu nije amidze, ne bi on ni za Bosnu igr'o.
noiserr

#85 Re: Tino Sven Sušić

Post by noiserr »

Tomahawk11 wrote:Pa vidi, ja ne vidim da je neko od udarne postave izvisio.
Od ostalih koji nisu tu, za svakog bi se mogao naci neki razlog: ne igra aktivno (Rahimic-a bice u stabu), nije standardan (Stevanovic), glumi mangupa (Prcic).
Eto da je zvao Prcica umjesto Tina, opet bi se moglo reci da je pozvao igraca koji se jos nije dokazao u reprezentaciji.
I meni je Tin daleko od reprezentacije, ali necu dopustiti da mi to pokvari uzivanje u utakmicama reprezentacije.
Recimo, kad vidim Avdiju na beku, sav se ospem, a od njega je tesko biti gori. Samo da nam Mujdza bude zdrav i on ce Tinu praviti drustvo na klupi.
Senzibilno misljenje koje i ja imam.

- Nije u prvoj postavi.
- Alternativa nije nesto, Prcic da nije onako postupio preko medija pa hajde, ali nemozes ti sada ucjenjivati reprezentaciju pa ko god selektor bio.
- Niko vazan ne fali, a i Besic je u reprezentaciji sada, sto nam je trebalo.

Licno bi vise volio da ga nije zvao, ali mozda svi grjese, mozda momak moze doprinjet necemu. U svakom slucaju, ja mislim da je Susic-u cilj postici sto bolji resultat, I nevjerujem da ce ovo to pokvariti. On zna koji je pritisak na njemu.
Last edited by noiserr on 07/05/2014 17:13, edited 1 time in total.
Itakoto

#86 Re: Tino Sven Sušić

Post by Itakoto »

Edin H. wrote:Da li smatrate da bi tin trebao igrati sa misimovićem (Pjanic klupa) ili sa Pjanicem (misimović klupa). Ili bi najbolje bilo početi bez Misimovića i Pjanica da ne guše Tinovu kreativnost?

Apsolutno ovo posljednje +dva zadnja vezna iza TSS kako se ne bi umarao. Neka cuva svu svoju snagu za kreativnost. :D
Herr Flick

#87 Re: Tino Sven Sušić

Post by Herr Flick »

Dokle god je TSS tu a Safet selektor atmosfera u u reprezentacija nece biti na najvisem nivou
Mali_Vuk

#88 Re: Tino Sven Sušić

Post by Mali_Vuk »

Teletubbies wrote:Imam neki osjećaj da će mali Sučić zavući Argentini ili Nigeriji kada je najpotrebnije..mislim,čim ga ovaj narod ovoliko pljuje :D
A zamisli situaciju, gubimo 1:0 protiv Argentinjanja i Tino im zavuče dva gola za totalni preokret i pobjedu :lol: :lol:
kolegione

#89 Re: Tino Sven Sušić

Post by kolegione »

Teletubbies wrote:Imam neki osjećaj da će mali Sučić zavući Argentini ili Nigeriji kada je najpotrebnije..mislim,čim ga ovaj narod ovoliko pljuje :D
Pa da se to dogodi nebi bilo mjesta za smrtnike koji nisu iz Zavidovica evropske fudbalske velesile
Itakoto

#90 Re: Tino Sven Sušić

Post by Itakoto »

Eh pretjera ga i ti sada @kolegione. Ovo nije tema o Safetu vec o Tinu. :D
kolegione

#91 Re: Tino Sven Sušić

Post by kolegione »

Itakoto wrote:Eh pretjera ga i ti sada @kolegione. Ovo nije tema o Safetu vec o Tinu. :D
Izvinjavam se igrali bi bravurozni Tino i njegova skvadra iz Hajduka velikog kluba koji gubi od hrv dragovoljca 4-0 itd...
noiserr

#92 Re: Tino Sven Sušić

Post by noiserr »

Herr Flick wrote:Dokle god je TSS tu a Safet selektor atmosfera u u reprezentacija nece biti na najvisem nivou
Isto bi se desilo sa Prcicem, jos bi poslalo poruku buducim reprezentativcima da se reprezentacija moze ucjenjivati.

To je najveci preokret koji se desio sa reprezentacijom od kako je Osim uredovao. Kontinuitet i ozbiljnost.
Last edited by noiserr on 07/05/2014 17:26, edited 1 time in total.
fakat

#93 Re: Tino Sven Sušić

Post by fakat »

Edin H. wrote:Da li smatrate da bi tin trebao igrati sa misimovićem (Pjanic klupa) ili sa Pjanicem (misimović klupa). Ili bi najbolje bilo početi bez Misimovića i Pjanica da ne guše Tinovu kreativnost?

Nimalo lagan izbor, ali Safet je hrabar i preuzece rizik sta god da odluci.
Sarajevski-Seljak

#94 Re: Tino Sven Sušić

Post by Sarajevski-Seljak »

spacek wrote:
Sarajevski-Seljak wrote:Ja imam neki osjecaj, da ce nas Tino iznenaditi u Brazilu.

Nek Tino da jedan gol Argentini
moras biti bas...bas...pacijent u glavu pa da njega stavisu u igru protiv argentine, pa makar to bila i takticka izmjena u 89-toj minuti pri rezultatu 2:2 :D

Na ovom forumu sve strucnjak do strucnjaka!
FIFA_drifter

#95 Re: Tino Sven Sušić

Post by FIFA_drifter »

Izdajnik wrote:
Pismonosa wrote:
vicious wrote:
Jasno, puno nam je veći problem eventualno neigranje Mujdže nego to što je Tino pozvan.
Uostalom, evo sad pogledah ovaj gore klip i mogu samo ponoviti ono što sam rekao odmah poslije te utakmice s Egiptom. Dečko je sasvim korektno odigrao, čak je bio među boljima. Pred kraj je imao 2-3 netačna pasa, vjerovatno posljedica umora i pada koncentracije. Ako i dobije koji minut protiv Irana ili Nigerije, ne vjerujem da će to odigrati lošije nego što bi recimo Zahirović ili taj Prcić.
Pa nije mu bilo ni lako. Odigrati dobru debi utkamicu u jednoj ovakvoj atmosferi linča, gdje se jedva čeka da pogriješiš da bi ti skinuli glavu, nije nimalo lako. I to što je odigrao odigrao je perfektno s obzirom na situaciju.
Kako će onda u Gradačcu gdje će mu cijeli stadion zviždati?
Nije Gradačac kao Sarajevo, tamo ima podršku svako ko igra srcem. Zviždanja neće biti!!!
svi u napad

#96 Re: Tino Sven Sušić

Post by svi u napad »

FIFA drifter koji si ti karakter i covjek. Pogledaj jos jednom tih "velemajstorskih" 70 minuta protiv Egipta pa onda pisi nebuloze. Ni jedne lopte nije oduzeo. Pet divnih pasova protivnickim igracima i ti imas obraza pisati o njegovoj velicini. Znam da sad treba oprati amidzu zbog ovog poziva ali brate bolje je da se usutite i raja ce se smiriti a ne kao ti za par porcije cevapa i piva pises nebuloze i jos petljas navijac Ajduka a nikad ni vidio nisi a kamo li bio na Poljudu. Za ne vjerovati kako smo bijedni. Boze spasi nas ovakvih ljudi. Dragi forumasi moj prijedlog je da ne pisete nista na ovu temu i da se ona zakljuca jer ipak nismo toliko glupi a ni slijepi kao sto oni misle. Zivjeli!
FIFA_drifter

#97 Re: Tino Sven Sušić

Post by FIFA_drifter »

svi u napad wrote:FIFA drifter koji si ti karakter i covjek. Pogledaj jos jednom tih "velemajstorskih" 70 minuta protiv Egipta pa onda pisi nebuloze. Ni jedne lopte nije oduzeo. Pet divnih pasova protivnickim igracima i ti imas obraza pisati o njegovoj velicini.
Svako ponekad ima loš dan yebo ga ti! Taj dan ga je imalo nekoliko naših reprezentativaca , a ne samo TSS7. Biće bolje protiv Argentine, očekujem njegove precizne lopte u dubinu i dobre driblinge.
Mali_Vuk

#98 Re: Tino Sven Sušić

Post by Mali_Vuk »

Ovaj mensčini trola svoju vlastitu temu :D
cindrlimindrli

#99 Re: Tino Sven Sušić

Post by cindrlimindrli »

kolegione wrote:
Grean wrote:
kolegione wrote:Kakvi smo mi klocevi ne vidim poriv da se brani ovaj mali ako nike problem nek mi pojasne ovi sto ga brane
Sto ne bi imali poriv da ga branimo? Nejasniji je poriv da se pljuje po njemu samo zbog prezimena.

Momak koji je kao i veliki dio drugih koje smo hvalili promijenio sportsko drzavljanstvo da bi igrao za BiH, rodjen u BiH, mlad igrac sa prostorom za razvoj, bolji od metar drugih koji su prodefilovali kroz reprezentaciju. Sasvim ravnopravno po svim segmentima moze konkurisati onim igracima sa kojima se bori za tu poziciju alternative Medunjaninu.

Ne vidim neke velike prednosti koje ima Anel Hadzic, Sanjin Prcic ili recimo Grahovac iz U21 u odnosu na Susica osim onog stalno ponavljanog da jedan igra u Hajduku a da je drugi odnedavno standardan u Sochauxu. Prcic po meni ima jos jednu prednost koju je trebalo uzeti u obzir a to je igranje za U21 i mislim da je Susic stariji trebao biti odmjereniji u izjavama vezano za njega ali po vidjenom na terenu ne moze se reci da je neka klasa za Tinu Susica a i po godinama su tu negdje pa se ne moze reci ni da je perspektivniji.

Je li dovoljno jasan odgovor? Sad bi fino bilo cuti koji su tvoji (fudbalski) motivi jer pljujes po momku.
Sto nije otisao u Belgiju hahahahah imamo prosjecnih.kao on puna liga hajduk je los a ovaj i nije prvotimac dvostruki arsini nepotizam licni interesi ja bih to lincovao vrlo jednostavno vi koji se mirite da vas je bu papci i kradu samo naprijed ja sam radikalan
Imamo mi prosjecnih k'o on punu ligu? Imamo, imamo...al' u qrcu.
Tako su i Sefki govorili kad je molio krmad u savezu da daju Zlatanu sansu...imamo mi takvih na izvoz. Strucnjaci Dzeku prodase za dva sepeta haslama, a kad pocnu prditi sve znaju.

Sretno momce, da bog da ti bio bolji od Mesia.
ljevoruki

#100 Re: Tino Sven Sušić

Post by ljevoruki »

Tek 4 stranice na temi o ovom fudbalskom carobnjaku, cccccc.....
Mozemo mi i bolje, puno bolje.
Post Reply