Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BadCopy wrote:Najjaci je na poziciji cunja,a dobro se snalazi i kao stativa
Od zla oca od gore matere
Jezik pregrizao!!! Kakvog zla oca??!! Ko se sjeća Seje Sušića i zašto je zaustavljen u najvećem usponu. Sjeća li se neko njegovog prelaska iz Sarajeva u Zvezdu i sjedenja na klupi iako je u to vrijeme bio najbolji centarfor na Balkanu a i šire. U Zvezdu su ga doveli samo da se oslabi Sarajevo da nebi nekoliko godina zaredom osvajalo tadašnju prvu ligu Jugoslavije.
A majka mu je prava dama. Žao mi je što kažeš zla oca i gore matere, jer griješiš.
@Tomahawk.pa do prije 2 dana sam imao izvrsnu saradju sa porodicom Susic.Safet vodio repku ja navijao za istu.
Onda je objavio spisak gdje se popisao po sebi i po raji koja prati repku.
Neki su skontali da ih je popisao a neki kazu oblio ih topal znoj
Sarajevski-Seljak wrote:Ja imam neki osjecaj, da ce nas Tino iznenaditi u Brazilu.
Nek Tino da jedan gol Argentini
moras biti bas...bas...pacijent u glavu pa da njega stavisu u igru protiv argentine, pa makar to bila i takticka izmjena u 89-toj minuti pri rezultatu 2:2
FIFA_drifter wrote:
Jezik pregrizao!!! Kakvog zla oca??!! Ko se sjeća Seje Sušića i zašto je zaustavljen u najvećem usponu. Sjeća li se neko njegovog prelaska iz Sarajeva u Zvezdu i sjedenja na klupi iako je u to vrijeme bio najbolji centarfor na Balkanu a i šire. U Zvezdu su ga doveli samo da se oslabi Sarajevo da nebi nekoliko godina zaredom osvajalo tadašnju prvu ligu Jugoslavije.
A majka mu je prava dama. Žao mi je što kažeš zla oca i gore matere, jer griješiš.
to "od zla oca od gore matere" je potpis njegov za svaki post.. nije dio komentara za Tinu
Last edited by Graf_Spee on 07/05/2014 14:21, edited 2 times in total.
BadCopy wrote:@Tomahawk.pa do prije 2 dana sam imao izvrsnu saradju sa porodicom Susic.Safet vodio repku ja navijao za istu.
Onda je objavio spisak gdje se popisao po sebi i po raji koja prati repku.
Neki su skontali da ih je popisao a neki kazu oblio ih topal znoj
Ja se ne osjecam popisanim. Ne vidim da se nesto bitno promijenilo. Ista ekipa koja je iznijela kvalifikacije ce igrat i na SP. Na klupu mozes poredati 5-6 kanti vode, mi ionako imamo par kvalitetnih zamjena i to je to. Ko ce zamjeniti Pjanica? Begovica? Dzeku? Niko.
koji smo mi kreteni… halo ba divljaci… mi smo na svjetskom prvenstvu… I umjesto da se prave planovi kako I gdje gledat tekme, izmisljat neke dosjetke podrske reprezentaciji… razmiljsat kako otic do brazila itd… mi se glodjemo oko naseg uspjeha…
pa druge zemlje od uspjeha prave jos veci uspjeh… a mi od uspjeha odmah zelimo napravit neuspjeh… pozitivnost nam je potrebna balvani…
@toma u sustini si ti u pravu za kante vode.ali onda su se tu trebale prvo poredati kante vode koje su bile u i oko repke.
A vako ode zemo koji je odigrao 10 minuta prijateljske utakmice
BadCopy wrote:@toma u sustini si ti u pravu za kante vode.ali onda su se tu trebale prvo poredati kante vode koje su bile u i oko repke.
A vako ode zemo koji je odigrao 10 minuta prijateljske utakmice
Ne slazem se ni ja s tim, ali ne osjecam tu gorku pilulu jer znam da nece bitno uticati na igru. Nije valjda ni Pape lud da mu da vise od 5-10 minuta protiv Irana na rezultatu 3-0
Ja je osjecam.znam kako je meni bilo dok sam trenirao i igrao pa me prvi put ne odvedose u Holandiju na turnir.
Ovi igraci sto su popusili foru sasvim sigurno jedu svoja muda ali sute jer moraju.
Profesionalcu je to vrhunac karijere nema nista vece od toga u fudbalu.
Pa vidi, ja ne vidim da je neko od udarne postave izvisio.
Od ostalih koji nisu tu, za svakog bi se mogao naci neki razlog: ne igra aktivno (Rahimic-a bice u stabu), nije standardan (Stevanovic), glumi mangupa (Prcic).
Eto da je zvao Prcica umjesto Tina, opet bi se moglo reci da je pozvao igraca koji se jos nije dokazao u reprezentaciji.
I meni je Tin daleko od reprezentacije, ali necu dopustiti da mi to pokvari uzivanje u utakmicama reprezentacije.
Recimo, kad vidim Avdiju na beku, sav se ospem, a od njega je tesko biti gori. Samo da nam Mujdza bude zdrav i on ce Tinu praviti drustvo na klupi.
TINO-SVEN SUŠIĆ, nogometaš Hajduka, odbio je poziv hrvatskog izbornika Nike Kovača, budući da želi nastupati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
"Tino mi je zanimljiv već duže vremena. Želio sam ga i dok sam bio izbornik mlade reprezentacije Hrvatske. Pratio sam ga i na mene je ostavio snažan dojam. Ima odličnu lijevu nogu, pozitivnu drskost i tehniku. Međutim, Tino mi se uredno zahvalio i poručio da nema želju igrati za Hrvatsku već za BiH. Ako ništa drugo, zadovoljan sam jer mi je iz srca i bez okolišanja rekao kakve su mu ambicije", rekao je Kovač za Dnevni avaz.
Safet Sušić: Kad Tino zasluži poziv, dobit će ga
Hoće li ga stric Safet pozvati u reprezentaciju BiH?
"Tino treba marljivo raditi i boriti se za status prvotimca u Hajduku. Kad Tino zasluži poziv, dobit će ga. Već sada o njemu mnogi u Hrvatskoj govore u superlativima, jer je mlad i talentiran. To su činjenice, a ne moj subjektivni sud", otkrio je Safet Sušić koji je s reprezentacijom BiH izborio plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazil.
Evo zvao ga je i Niko i Ništa Kovač, ali je pak Tino glat odbio. Odbiti Hrvatsku može sebi priuštiti malo igrača. Mogao je provozati malo Danija Alveša na svjetskom , ali se odlučio za Zabaletu.
Tomahawk11 wrote:Pa vidi, ja ne vidim da je neko od udarne postave izvisio.
Od ostalih koji nisu tu, za svakog bi se mogao naci neki razlog: ne igra aktivno (Rahimic-a bice u stabu), nije standardan (Stevanovic), glumi mangupa (Prcic).
Eto da je zvao Prcica umjesto Tina, opet bi se moglo reci da je pozvao igraca koji se jos nije dokazao u reprezentaciji.
I meni je Tin daleko od reprezentacije, ali necu dopustiti da mi to pokvari uzivanje u utakmicama reprezentacije.
Recimo, kad vidim Avdiju na beku, sav se ospem, a od njega je tesko biti gori. Samo da nam Mujdza bude zdrav i on ce Tinu praviti drustvo na klupi.
Jasno, puno nam je veći problem eventualno neigranje Mujdže nego to što je Tino pozvan.
Uostalom, evo sad pogledah ovaj gore klip i mogu samo ponoviti ono što sam rekao odmah poslije te utakmice s Egiptom. Dečko je sasvim korektno odigrao, čak je bio među boljima. Pred kraj je imao 2-3 netačna pasa, vjerovatno posljedica umora i pada koncentracije. Ako i dobije koji minut protiv Irana ili Nigerije, ne vjerujem da će to odigrati lošije nego što bi recimo Zahirović ili taj Prcić.
vicious wrote:
Jasno, puno nam je veći problem eventualno neigranje Mujdže nego to što je Tino pozvan.
Uostalom, evo sad pogledah ovaj gore klip i mogu samo ponoviti ono što sam rekao odmah poslije te utakmice s Egiptom. Dečko je sasvim korektno odigrao, čak je bio među boljima. Pred kraj je imao 2-3 netačna pasa, vjerovatno posljedica umora i pada koncentracije. Ako i dobije koji minut protiv Irana ili Nigerije, ne vjerujem da će to odigrati lošije nego što bi recimo Zahirović ili taj Prcić.
Pa nije mu bilo ni lako. Odigrati dobru debi utkamicu u jednoj ovakvoj atmosferi linča, gdje se jedva čeka da pogriješiš da bi ti skinuli glavu, nije nimalo lako. I to što je odigrao odigrao je perfektno s obzirom na situaciju.
vicious wrote:
Pa nije mu bilo ni lako. Odigrati dobru debi utkamicu u jednoj ovakvoj atmosferi linča, gdje se jedva čeka da pogriješiš da bi ti skinuli glavu, nije nimalo lako. I to što je odigrao odigrao je perfektno s obzirom na situaciju.
Kako će onda u Gradačcu gdje će mu cijeli stadion zviždati?
karanana wrote:imao ponudu hrvatske i belegije i izabrao BiH?
a pazi ovo: nakon dobrih partija u standardu iz liega seli se u hajduk
ovo kao napredak u karijeri, prelazak iz standarda u hajduk?
2 godine kasnije nakon sto je odusevio skaute i osvojio srca navijaca Hajduka odlucuje se na novi iskorak,zov Rudara iz Prijedora je bio prejak,takav klub se ne odbija
kolegione wrote:Kakvi smo mi klocevi ne vidim poriv da se brani ovaj mali ako nike problem nek mi pojasne ovi sto ga brane
Sto ne bi imali poriv da ga branimo? Nejasniji je poriv da se pljuje po njemu samo zbog prezimena.
Momak koji je kao i veliki dio drugih koje smo hvalili promijenio sportsko drzavljanstvo da bi igrao za BiH, rodjen u BiH, mlad igrac sa prostorom za razvoj, bolji od metar drugih koji su prodefilovali kroz reprezentaciju. Sasvim ravnopravno po svim segmentima moze konkurisati onim igracima sa kojima se bori za tu poziciju alternative Medunjaninu.
Ne vidim neke velike prednosti koje ima Anel Hadzic, Sanjin Prcic ili recimo Grahovac iz U21 u odnosu na Susica osim onog stalno ponavljanog da jedan igra u Hajduku a da je drugi odnedavno standardan u Sochauxu. Prcic po meni ima jos jednu prednost koju je trebalo uzeti u obzir a to je igranje za U21 i mislim da je Susic stariji trebao biti odmjereniji u izjavama vezano za njega ali po vidjenom na terenu ne moze se reci da je neka klasa za Tinu Susica a i po godinama su tu negdje pa se ne moze reci ni da je perspektivniji.
Je li dovoljno jasan odgovor? Sad bi fino bilo cuti koji su tvoji (fudbalski) motivi jer pljujes po momku.
Da li smatrate da bi tin trebao igrati sa misimovićem (Pjanic klupa) ili sa Pjanicem (misimović klupa). Ili bi najbolje bilo početi bez Misimovića i Pjanica da ne guše Tinovu kreativnost?
Edin H. wrote:Da li smatrate da bi tin trebao igrati sa misimovićem (Pjanic klupa) ili sa Pjanicem (misimović klupa). Ili bi najbolje bilo početi bez Misimovića i Pjanica da ne guše Tinovu kreativnost?
Sent from my ST23i using Tapatalk
Ja smatram da ne bi trebali poceti ni Misimovic ni Tino, vec Medunjanin a ispred njega Pjanic kao playmaker, jer je Pjanic najbolji na toj poziciji blize golu a Medunjanin sasvim dobar u ulozi pivota.
Ali to nije dio ove price vec je pitanje sto se pljuje toliko po momku.