Tinka nastupa na Evroviziji

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
EdaHifi

#1 Tinka nastupa na Evroviziji

Post by EdaHifi »

20. Maja 2006 je opet Eurovision Song Contest, ovaj put u Atini, i jedan BH ucesnik je vec poznat. Tinka Milinovic nastupa kao jedan od clanova Sextetta "six4one" za Svicarsku. Za one koji su vjesti njemackom

Tinka na Evroviziji

Bice Bosna Svicarska.......
flora.sa

Post by flora.sa »

mozda poslije ovoga postane poznata ko Celine Dion :D koja je pocela nastupom za Svicarsku :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Dzaba joj... :D kad nije ni do koljena 7-of-9... :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

I to je super. Vrijedi je podrzati, kao i svakog Bosanca i Hercegovca.
mizzo

Post by mizzo »

Mašala, neka nas, neka nas ima svugdje :) Ako ništa, barem ćemo konačno na Eurosongu moći glasati za Bosance. Svakako za sebe ne možemo ;) Drago mi je da je baš Tinka u pitanju, jer nju jedino mogu vidjeti kao nekoga ko može uspjeti u svijetu. Kao što drugi kažu, podržaćemo našu Bosanku svim srcem! Bravo Tinka
felichi

Post by felichi »

mizzo wrote:Drago mi je da je baš Tinka u pitanju, jer nju jedino mogu vidjeti kao nekoga ko može uspjeti u svijetu
-- pa sto se vrati iz amerike, kad je tako puna talenta i uspjeha. na kraju dosla u bosnu da gradi karijeru :lol: :lol: :lol:

mozda nije mogla bez te vode i tog zraka
mizzo

Post by mizzo »

felichi wrote:-- pa sto se vrati iz amerike, kad je tako puna talenta i uspjeha. na kraju dosla u bosnu da gradi karijeru :lol: :lol: :lol:
Možda je ljubav u pitanju ;) Često nas srce odvede tamo gdje se najmanje nadamo. Tako i ja mislim da je nju ljubav prema nekome vratila u Bosnu. Ja se ne bunim, meni drago što je ona kod nas ;)
Post Reply