Tinitus
Moderator: anex
- roki
#1 Tinitus
Imam tinitus ili zujanje u usima vise godina.Ovo stanje prate i prepolovljene fizicke mogucnosti(brzo zamaranje,spor oporavak,nepodnosenje jakog fizickog napora itd.),blagi svrbez koze.Vadio sam nalaze krvi,urina,testirao se HIV i hepatitis,snimao stitnu,i sve uredu i negativno.Koje mi nalaze preporucujete da uradim jer neznam odakle da krenem
- Ductus Holedocus
#2 Re: Tinitus
Mozda sam mozes sebi pomoci..Pijes li neke lijekove(aspirin) ili imas visok pritisak?Moze to da bude popratna pojava..
Inace,tinitus nije bolest,to je samo jedan od simptoma koji se javlja pri nekim stanjima..
Posjeti otorinca!
Inace,tinitus nije bolest,to je samo jedan od simptoma koji se javlja pri nekim stanjima..
Posjeti otorinca!
- Dr.medicine
#3 Re: Tinitus
A možda ima i devijaciju, mada vjerujem da je vec posjetio otorinca cim zna Dg.
- Ductus Holedocus
#4 Re: Tinitus
Moguce,ti svakako bolje znas, dr.-umedicine..Ja jos nemam diplomu 
- Dr.medicine
#5 Re: Tinitus
biće bićeDuctus Holedocus wrote:Moguce,ti svakako bolje znas, dr.-umedicine..Ja jos nemam diplomu
- mneme
#6 Re: Tinitus
Kolega, devijaciju cega???? Mozemo se "gadjati" tim strucnim terminima, ali nema smisla upotrebljavati iste samo radi reda i da bismo ispali k'o fol strucni (ovo je tako karakteristicno za studente medicine, ali haj'Dr.medicine wrote:A možda ima i devijaciju, mada vjerujem da je vec posjetio otorinca cim zna Dg.
@ Roki: koliko imas godina? Jesi li ikad radio audiometriju?
- Dr.medicine
#7 Re: Tinitus
a Vi uvaženi doktore ste perfektni. nikad niste bili student medicine, rodili ste se kao doktor i imali znanje Housa a?mneme wrote:Kolega, devijaciju cega???? Mozemo se "gadjati" tim strucnim terminima, ali nema smisla upotrebljavati iste samo radi reda i da bismo ispali k'o fol strucni (ovo je tako karakteristicno za studente medicine, ali haj'Dr.medicine wrote:A možda ima i devijaciju, mada vjerujem da je vec posjetio otorinca cim zna Dg.). Da, i kao veliki doktor biste trebali znati da je tinitus simptom, ali ne i dijagnoza
- mneme
#8 !
Daleko od toga. House je imaginaran lik, i kao takvog ga dozivljavam. Za vrijeme studija medicine, bijah student i samo student, ne uzivljavah se u ulogu doktora. Sad kao doktor sam i dalje u procesu sticanja znanja, i, sto je najvaznije, ne razbacujem se neznanjem. Peace!Dr.medicine wrote:a Vi uvaženi doktore ste perfektni. nikad niste bili student medicine, rodili ste se kao doktor i imali znanje Housa a?mneme wrote:Kolega, devijaciju cega???? Mozemo se "gadjati" tim strucnim terminima, ali nema smisla upotrebljavati iste samo radi reda i da bismo ispali k'o fol strucni (ovo je tako karakteristicno za studente medicine, ali haj'Dr.medicine wrote:A možda ima i devijaciju, mada vjerujem da je vec posjetio otorinca cim zna Dg.). Da, i kao veliki doktor biste trebali znati da je tinitus simptom, ali ne i dijagnoza
-
Karen
#9 Re: !
Mlada, jes to timneme wrote:
Daleko od toga. House je imaginaran lik, i kao takvog ga dozivljavam. Za vrijeme studija medicine, bijah student i samo student, ne uzivljavah se u ulogu doktora. Sad kao doktor sam i dalje u procesu sticanja znanja, i, sto je najvaznije, ne razbacujem se neznanjem. Peace!
- Ductus Holedocus
#10 Re: Tinitus
A ti opet ponavljas ono sto je student,tj ja reklamneme wrote:Kolega, devijaciju cega???? Mozemo se "gadjati" tim strucnim terminima, ali nema smisla upotrebljavati iste samo radi reda i da bismo ispali k'o fol strucni (ovo je tako karakteristicno za studente medicine, ali haj'Dr.medicine wrote:A možda ima i devijaciju, mada vjerujem da je vec posjetio otorinca cim zna Dg.). Da, i kao veliki doktor biste trebali znati da je tinitus simptom, ali ne i dijagnoza
- mneme
#11 Re: Tinitus
Da, jednim dijelom ponavljam sto si ti rekla...Ductus holedoChusDuctus Holedocus wrote:A ti opet ponavljas ono sto je student,tj ja reklamneme wrote:Kolega, devijaciju cega???? Mozemo se "gadjati" tim strucnim terminima, ali nema smisla upotrebljavati iste samo radi reda i da bismo ispali k'o fol strucni (ovo je tako karakteristicno za studente medicine, ali haj'Dr.medicine wrote:A možda ima i devijaciju, mada vjerujem da je vec posjetio otorinca cim zna Dg.). Da, i kao veliki doktor biste trebali znati da je tinitus simptom, ali ne i dijagnoza
- Ductus Holedocus
#12 Re: Tinitus
Nisam koristila latinski za forum..!Da, jednim dijelom ponavljam sto si ti rekla...Ductus holedoChus
Za one koji ne poznaju latinski bila bih "ductus holedočus"
- roki
#14 Re: Tinitus
Hvala na odgovorima a posebno korisniku/ci @mneme
-
Brus Lee
#15 Re: Tinitus
Ductus CHoledoCHus, hvala.Ductus Holedocus wrote:Nisam koristila latinski za forum..!Da, jednim dijelom ponavljam sto si ti rekla...Ductus holedoChus
Za one koji ne poznaju latinski bila bih "ductus holedočus"
- Pooll
#16 Re: Tinitus
Ima neko da pati?