Tihić traži Boku

violentjack

Post by violentjack »

:D Zar su drva kriva
Fair Life

Post by Fair Life »

Lako je Tihicu zajebavati Crnogorce i traziti Boku. Neka pokusa malo sa Bjeljinom ili Banja Lukom. Pa i sa Trebinjem tesko da bi izisao na kraj. Gdje je tu pola Mostara, pa ... Brcko ..., Prijedor ... Ne oblace se gace preko pantalona, pa makar.

Puno je macku govedja glava !

Trebao bi se udarati nogama u guzicu od srece da samo tih nekoliko gradova vrati Bosni i Hercegovini.
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:Lako je Tihicu zajebavati Crnogorce i traziti Boku. Neka pokusa malo sa Bjeljinom ili Banja Lukom. Pa i sa Trebinjem tesko da bi izisao na kraj. Gdje je tu pola Mostara, pa ... Brcko ..., Prijedor ... Ne oblace se gace preko pantalona, pa makar.

Puno je macku govedja glava !

Trebao bi se udarati nogama u guzicu od srece da samo tih nekoliko gradova vrati Bosni i Hercegovini.
Nisam upoznata sa tom potražnjom, ali ako je istinit navod onda bi narodu trebalo biti jasno da je dobio ono što je i tražio samo LAŽI.
violentjack

Post by violentjack »

Ostavimo bar Brcko na kraj..iako znam da i tamo ne cvjetaju ruze

Imas pravo gdje Doboj..Prijedor..ali samo agresivno se nazalost moze ensto postici..vec 10 godina od Daytona skoro..a nista se nije rjesilo :(
margareta

Post by margareta »

violentjack wrote:Ostavimo bar Brcko na kraj..iako znam da i tamo ne cvjetaju ruze

Imas pravo gdje Doboj..Prijedor..ali samo agresivno se nazalost moze ensto postici..vec 10 godina od Daytona skoro..a nista se nije rjesilo :(
Kako agresivno i zašto agresivno, kad može i mirno civilizacijski i naravno bez laganja naroda sa ciljem da se sa pravih problema od životnog značaja usmjerimo irealnim rješenjima koja su neostvariva.
violentjack

Post by violentjack »

Mirno radis 10 godina i gdje su ti rezultati? :?
Fair Life

Post by Fair Life »

Napisao sam da zajebava Crnogorce. Jok, pogresno ! On (Tihic), ako je to istina, zajebava nas.

Umjesto da gleda da sredi stanje u okviru granica svoje zemlje, gdje se zubima za fotelju drzi, on se pruzio za necim sto je Pucar "zakartao. Tihic treba da se potrudi malo oko obecane restitucije imovine. Jevrejima vratiti njihovo, izbjeglicama njihovo ...

Objasniti narodu jasno i glasno sta se zbiva sa obecanjima "Bosmala" i tako to. On prdi u hladnu vodu i pravi klobukove.

Narode upitaj se po cijoj je preporuci zasjeo vama za vrat !
______
"Godine 2001. povukao se i s dužnosti predsjednika SDA predavši je Sulejmanu Tihiću. Izetbegović je, međutim, zadržao utjecaj na unutarstranačka pitanja s pozicije njezina počasnog predsjednika..."
margareta

Post by margareta »

violentjack wrote:Mirno radis 10 godina i gdje su ti rezultati? :?
Pitanjem si zapravo sam dao odgovor, ništa mi nečemo i ne možemo dobiti više , osim što se politički moramo izboriti da zdržimo i pticu na grani , nego da lovimo međede po šumi.
Tvoja opcija ima ratnohuškački karakter a od toga nema ništa, normalnim ni u snu.
Rasulo u okvirima u kojima sada živimo je jedini naš krucijalni problem i ne bi nipošto smjeli pomišljati na nekakve teritorije iz vladavine kralja Tvrtka , i inače nipošto sada ne preskakati sadašnje probleme neuređene zemlje, sa rasulom svih sistema. Nismo pokazali sposobnost za naša elementarna pitanja sadašnjeg trenutka i katastrofe u kojoj živimo, pa prestanimo slušati laži i sami sebe ne lažimo.
Fair Life

Post by Fair Life »

violentjack wrote:... Imas pravo gdje Doboj..Prijedor..ali samo agresivno se nazalost moze ensto postici..vec 10 godina od Daytona skoro..a nista se nije rjesilo :(
Velika si ti beba. Nista se nije desilo zbog toga sto im nije u interesu da se sta desi. Ovakvo stanje svima savrseno odgovara i svako svojima "ovcama" sisa runo.
violentjack

Post by violentjack »

A sta Sdp radi..ja vidim nijedna stranka nije za Bosnu sada. :(
Fair Life

Post by Fair Life »

violentjack wrote:A sta Sdp radi..ja vidim nijedna stranka nije za Bosnu sada. :(
Tihic je clan SDP-a ??

Ne razumijem te ! Ko vedri i oblaci u BiH ? Troglava azdaha !! Kakav jebeni SDP !?
Onda si trebao spomenuti i "one koji su za ocuvanje zelenih povrsina"... i "Udruzenje ribolovaca BiH" ...

Obecao si da neces vise zavirivati u casicu, a ti opet ...
Prenj

Post by Prenj »

FairLife,

nemoj tako, imaj malo razumijevanja za naseg ViolentJack-a. Njemu tako ova geopolitika udari u glavu da se skroz obeznani.
Ko zna na koliko jos foruma on paralelno vodi slicne bitke.
A i sitni su sati u dalekoj Americi gdje nas ViolentJack bdi nad sudbinom Bosne.
margareta

Post by margareta »

violentjack wrote:A sta Sdp radi..ja vidim nijedna stranka nije za Bosnu sada. :(
Čini se po tvome shvatanju ako ne glumiš naivka , da niko nije za Bh.od stranaka i spominješ Sdp, što nema veze sa Tihićem . Zapravo ima još kako i previše ako on eto ode do Boke vodeći nas ko mamlaze šupljikatima o Bokama il bilo čime , mi se zapravo trebamo samo nastaviti voziti starim dotrajalim vozovima pored provalija.

Ta priča o Boki zvuči mi luđački, toliko nestvarno.
Ne mogu da vjerujem da i sama učestvujem u tim suludim temama
"naša" će biti Boka a nemamo gače na guzici.
Naš je i Cavtat, naš je i ZAOSTROG i sve je sigurno Tihičevo i tihičevaca raznih dok god ima ko da sluša njihove šupljikate...........i da hoda gologuz
Last edited by margareta on 15/09/2004 10:37, edited 1 time in total.
margareta

Post by margareta »

Violetnjače ne sumnjam da je sve svjetsko carstvo u posjedu tihičevaca
dok god caruju našom kratkom pameti.

SDp je očito problem tihičevaca i treba im ga onda instalirati kako bi
nas popustili od svojih laganja u nedogled.

Ponavljam ti da nije slušalaca i auditorija scenski nastuo bi propao.
Ja nisam pasivni posmatrač tragedije koja nam se svjesno režira sa davno potrošenim buđavim gl. i sporednim likovima.

Da nije auditorija scenska djela bi propala.

Kontaš li koliko naroda plača i čime plača karte za predstave u tihičevsko
nacionaln oligarhijskoj režiji ?
Last edited by margareta on 15/09/2004 09:59, edited 1 time in total.
violentjack

Post by violentjack »

Pa Fair Life zaboravlja namjerno ili ne..kako je hvalio Sdp prosli put..ali ako sam ja zavirio u casicu..iako nisam, neko ovdje ima amneziju :shock:
Fair Life

Post by Fair Life »

violentjack wrote:Pa Fair Life zaboravlja namjerno ili ne..kako je hvalio Sdp prosli put..ali ako sam ja zavirio u casicu..iako nisam, neko ovdje ima amneziju :shock:
Preskaces djecace, preskaces ...
Fair Life wrote:Napisao sam da zajebava Crnogorce. Jok, pogresno ! On (Tihic), ako je to istina, zajebava nas.

Umjesto da gleda da sredi stanje u okviru granica svoje zemlje, gdje se zubima za fotelju drzi, on se pruzio za necim sto je Pucar "zakartao". Tihic treba da se potrudi malo oko obecane restitucije imovine. Jevrejima vratiti njihovo, izbjeglicama njihovo ...

Objasniti narodu jasno i glasno sta se zbiva sa obecanjima "Bosmala"
i tako to. On prdi u hladnu vodu i pravi klobukove...
Image
Nemoj vise ..., jer zalosno je da ne znas o cemu pises, a ako znas onda je jos zalosnije.
ApexK2

Post by ApexK2 »

Ne kakaj Fair

Image
Prenj

Post by Prenj »

ViolenJack,

Ovaj ti je Apex vec i proglas napravio!
Imate li vi ljudi pametnijeg posla?
Fair Life

Post by Fair Life »

ApexK2 wrote:Ne kakaj Fair
Image
Mjenjas nick-ove "k'o Cigan konje".

Je li to novi memorandum "s' ove strane Plive"?
Prenj

Post by Prenj »

FairLife,

Nije valjda da slutis da je Apex preruseni AirWing?
Fair Life

Post by Fair Life »

Image
margareta

Post by margareta »

ApexK2 wrote:Ne kakaj Fair

Image
Kakva je ovo prostoproširena laž ?????
Koje su ovo patke ???
LJudi ovo je obična trivijalna navlakuša ;
IGNORIŠITE postove ovakvih i sl. sadržaja. Koji memorandum ???
Otkud im pravo u ime nas da kalkulišu i prave ratne kombinatorike ????
Neču ja reči , autoru ću ostaviti na "tvrdo i duboko razmišljanje" šta da radi sa ovim falsifikatom, il' originalom svejedno će mu dobro doći .
Sting

Post by Sting »

U jebote pocinjem biti fun od klempavog Sulje.
margareta

Post by margareta »

Prenj wrote:FairLife,

Nije valjda da slutis da je Apex preruseni AirWing?
Da mene pitaš rekla bih ti sigurno da je on , il zajedno dilaju.
Sting

Post by Sting »

Fair Life wrote:
Objasniti narodu jasno i glasno sta se zbiva sa obecanjima "Bosmala" i tako to. On prdi u hladnu vodu i pravi klobukove.
Pa daj nam ti reci jasno i glasno sta se zbiva sa obecanjima Bosmala?

Dok ne dobijemo tvoj odgovor evo da nam nije dosadno da vidimo dokle je Bosmal dosao sa radovima?

Image
Post Reply