citamo se onda tamo uskoro
Tihić traži Boku
-
Cpncku
magnifico, ako me ne vidis tamo uskoro (tj, ako mi ne omoguce pristup), de bolan stavi ovo moje pismo, da stvari budu jasne.
Mozes ga nasloviti: Pismo Cpnckog
Javljam se povodom ucesca na cyberbulevaru pod topicom: "Jesmo li se zajebali rasturanjem Juge?" koji sam ja postavio, ali mi je onemogucen pristup tamo zato sto sam opsovao moderatora Andaluza jer mi je SPC nazvao "poganom" (vidi u tom podforumu), te time uvrijedio moja religiozna osjecanja, na sta sam mu ja dgovorio da mu je "majka pogana", a ne SPC.
E sad, primijetio sam (ulazeci preko drugog kompjutera) da su moderatori Andaluz i Pulsar PRIKRILI cinjenicu da je Andaluz nazvao SPC "poganom", te da se stekao utisak da sam ga ja uvrijedio iz cista mira, a ne kao reakciju na gore navedeno.
Zato bih te sada zamolio da pod svojim imenom ali sa mojim potpisom (posto je meni onemoguceno) posaljes ovo moje pismo izvinjenja Andaluzu na vrijedjanju, ali i ocekivanja da se on meni izvini na povredi religijskih osjecanja, te da mi ponovno omoguci pristup forumu pod mojim cuvenim nick-nameom "Cpncku".
Pozdrav!
Mozes ga nasloviti: Pismo Cpnckog
Javljam se povodom ucesca na cyberbulevaru pod topicom: "Jesmo li se zajebali rasturanjem Juge?" koji sam ja postavio, ali mi je onemogucen pristup tamo zato sto sam opsovao moderatora Andaluza jer mi je SPC nazvao "poganom" (vidi u tom podforumu), te time uvrijedio moja religiozna osjecanja, na sta sam mu ja dgovorio da mu je "majka pogana", a ne SPC.
E sad, primijetio sam (ulazeci preko drugog kompjutera) da su moderatori Andaluz i Pulsar PRIKRILI cinjenicu da je Andaluz nazvao SPC "poganom", te da se stekao utisak da sam ga ja uvrijedio iz cista mira, a ne kao reakciju na gore navedeno.
Zato bih te sada zamolio da pod svojim imenom ali sa mojim potpisom (posto je meni onemoguceno) posaljes ovo moje pismo izvinjenja Andaluzu na vrijedjanju, ali i ocekivanja da se on meni izvini na povredi religijskih osjecanja, te da mi ponovno omoguci pristup forumu pod mojim cuvenim nick-nameom "Cpncku".
Pozdrav!
-
ViTeZ93
We alejkumus-selam brate!bosmen wrote:Esselamu alejkum VITeZ93.
Izgleda da su te ovdje zamjenili sa nekim.
Izgleda da neki ovdje nemaju pojma da si musliman ili slabo kopčaju.
ocito da me je margareta zamjenila odnosno pogresno protumacila moj post!
ubuduce margaretice ukapiraj moje misljenje, moje zelje pa mi onda sve skrsi!
p.s. i jos nesto normalno je da ce Islam zavladati uprkos raznim istrebljivanjima koja se danas desavaju u nasem Islamskom svijetu (palestina, irak, afghanistan, kashmir, nigerija, itd itd)...
-
u_prolazu2
pozdrav braci Cpncku i magnifico od hrvata !
-
Cpncku
#135 Otpozdrav!
Отпоздрав и вама од СРПСКОГ !
-
margareta
Naprosto mi ne može biti jasno da se tema Boka razvlači ko'
"Biti il' ne biti - pitanje je sad" !?
Nevjerovatno i fascinantno na kojoj je razini naša kolektivna svijest !?
Koje su to nebuloze !?
Koje su to prodaje magle i ko u to može povjerovati !?
Koje su to nebuloze !?
-
MASON33.50
Dakle glupko, nije tragicno sto si totalni moron. Tragicno je da si ti kao fol ovdje neki autoritet...violentjack wrote:Buduci da je veci dio Boke bio u Bosni do pocetka 1947 kada komunisticki mocnik Duro Pucar Stari prodaje Igalo..Njiivice..Sutomore..i baca zemlju koja je bila u BOsni od Tvrtka susjednoj Crnoj Gori
Ako je ipak to bilo nase kroz 1 i 2 svjetski rat..mora se vratiti nepravda nakon 1947 godine
Kako bi bilo vasljivko da se konacno dokopas picke i prestanes se ovdje izdrkavati?
-
Qwert
Nije samo ova stranica sa ovom temom. Vec sam ih nekoliko vidio, pa se onda zgrozavaju pretenzijama koje ocigledno nedostaju. Kao tas na vagi.margareta wrote:Naprosto mi ne može biti jasno da se tema Boka razvlači ko'
Koje su to nebuloze !?