Dakle unaprijed ih se kaznilo ? Pametno, ko rano rani, dvije sreće grabi. Nego, šta je sad problem ? Dakle kaznilo ih se genocidom za to izbacivanje svinjetine iz bosanske kuhinje, šta je sljedeći korak ?bolivia wrote:Bošnjaci su kažnjeni za vrijeme rata. Sada je 2012.Skijaš wrote:Idemo taksativno. Dakle, kažnjavanje Sarajeva (kao što je recimo Beograd kažnjen oduzimanjem Kosova) i institucionalno svođenje Bošnjaka na što manji komad zemlje je opravdano jer je ;
1. neko na TV-u rekao kako je ""tradicionalna bosanska kuhinja bez svinjskog mesa""
2. šta radi zastava s ljiljanima iza leđa Tihića?
3. prodavači magle pričaju o hiljadugodišnjem kontinutetu BiH minimum kao jedinstvene administrativne cijeline.
OK. Brutalno nema šta. Evo sav sam se naježio. Ima li još tih argumenata zbog kojih bi bilo opravdano kazniti Bošnjake ? Jer iako bi i ovo nabrojano možda bilo dovoljno tebi i meni, ne mislim da bi bilo dovoljo papi, Vašingtonu i Briselu. Oni imaju zahtjevnije standarde.
TIHIC
- Skijaš
#201 Re: TIHIC
-
bolivia
#202 Re: TIHIC
Ne podržavam ubijanja i protjerivanja u ratu. Nad Bošnjacima je napravljen genocid u Srebrenici. No to Bošnjacima ne daje pravo da se sada ponašaju hegemonistički unutar zajedničkih institucija...Mediji, politika, diplomacijaSkijaš wrote:Dakle unaprijed ih se kaznilo ? Pametno, ko rano rani, dvije sreće grabi. Nego, šta je sad problem ? Dakle kaznilo ih se genocidom za to izbacivanje svinjetine iz bosanske kuhinje, šta je sljedeći korak ?bolivia wrote:Bošnjaci su kažnjeni za vrijeme rata. Sada je 2012.Skijaš wrote:Idemo taksativno. Dakle, kažnjavanje Sarajeva (kao što je recimo Beograd kažnjen oduzimanjem Kosova) i institucionalno svođenje Bošnjaka na što manji komad zemlje je opravdano jer je ;
1. neko na TV-u rekao kako je ""tradicionalna bosanska kuhinja bez svinjskog mesa""
2. šta radi zastava s ljiljanima iza leđa Tihića?
3. prodavači magle pričaju o hiljadugodišnjem kontinutetu BiH minimum kao jedinstvene administrativne cijeline.
OK. Brutalno nema šta. Evo sav sam se naježio. Ima li još tih argumenata zbog kojih bi bilo opravdano kazniti Bošnjake ? Jer iako bi i ovo nabrojano možda bilo dovoljno tebi i meni, ne mislim da bi bilo dovoljo papi, Vašingtonu i Briselu. Oni imaju zahtjevnije standarde.
- Skijaš
#203 Re: TIHIC
Dakle, nemaš argumente uz pomoć kojih bi pred svijetom pravdao razlaz sa Sarajevom. Zagreb, Sarajevo i Priština su argumente za razlaz sa Beogradom imali. Nemaš pojma kako retardirano zvuči spominjanje zastave Kotromanića u sjedištu političke partije, kao razloga za disoluciju. Nego, hoćeš li sad prestati pisati gluposti ili da napravimo još par krugova ?bolivia wrote:Ne podržavam ubijanja i protjerivanja u ratu. Nad Bošnjacima je napravljen genocid u Srebrenici. No to Bošnjacima ne daje pravo da se sada ponašaju hegemonistički unutar zajedničkih institucija...Mediji, politika, diplomacijaSkijaš wrote:Dakle unaprijed ih se kaznilo ? Pametno, ko rano rani, dvije sreće grabi. Nego, šta je sad problem ? Dakle kaznilo ih se genocidom za to izbacivanje svinjetine iz bosanske kuhinje, šta je sljedeći korak ?bolivia wrote:
Bošnjaci su kažnjeni za vrijeme rata. Sada je 2012.
- duh_sa_sjekirom
#204 Re: TIHIC
Ispravno je napisati "državnih institucija".bolivia wrote: Ne podržavam ubijanja i protjerivanja u ratu. Nad Bošnjacima je napravljen genocid u Srebrenici. No to Bošnjacima ne daje pravo da se sada ponašaju hegemonistički unutar zajedničkih institucija...Mediji, politika, diplomacija
To su institucije države Bosne i Hercegovine i one ne sjedinjuju ništa i nikoga, pa se i ne mogu zvati "zajedničke"...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#205 Re: TIHIC
institucije BiH
-
žuta
#206 Re: TIHIC
Bošnjaci imaju sva prava u BIH tj,pravo na BIH jer smo večina i 2014 smo pobjednici i svi iz sdp odoše u istoriju
sviđalo se to vama ili ne
- FOČANSKI PROPISI
#207 Re: TIHIC
Dolazi SDA ,da nas spasi.žuta wrote:Bošnjaci imaju sva prava u BIH tj,pravo na BIH jer smo večina i 2014 smo pobjednici i svi iz sdp odoše u istoriju
-
VjecitiStudent
#208 Re: TIHIC
Šta ti znači ovo "večina"?žuta wrote:Bošnjaci imaju sva prava u BIH tj,pravo na BIH jer smo večina i 2014 smo pobjednici i svi iz sdp odoše u istoriju
- FOČANSKI PROPISI
#209 Re: TIHIC
Gospodine Tihiću,
Danas,sutra,kad SDA izgubi vlast u FBiH ,definitivno ostajemo bez države.
Šta mi je činiti?
Da se ubijem ili živ zakopam?
Šta mi je činiti?
-
udrch
#210 Re: TIHIC
dovoljno je da se banuješ sa forumaFOČANSKI PROPISI wrote:Gospodine Tihiću,
Šta mi je činiti?
- FOČANSKI PROPISI
#211 Re: TIHIC
Kad bi ti mogao shvatiti koliko zla nam je nanijela SDA ja se više nikad ne bih pojavio.udrch wrote:dovoljno je da se banuješ sa forumaFOČANSKI PROPISI wrote:Gospodine Tihiću,
Šta mi je činiti?
Da se ubijem ili živ zakopam?![]()
![]()
..bar za početak..
-
rajvosa1
#212 Re: TIHIC
Dovoljno je sjetiti se izdajnika u Prudu i da zavrsimo ovu pricu za sva vremena.
- FOČANSKI PROPISI
#213 Re: TIHIC
Dovoljno je spomenuti Sena(h)ida Memića koji je prodao Muratu Šabanoviću 10.000 ćoraka da brani Višegrad i umjesto da bude obješen za veleizdaju sad je načelnik u režiji Sulejmana Tihića.rajvosa1 wrote:Dovoljno je sjetiti se izdajnika u Prudu i da zavrsimo ovu pricu za sva vremena.
- MaxPayne
#214 Re: TIHIC
Gle,Tihić je čovjek koji je preživio to što je doživio u ratu i u njemu je ostao panični strah od velikosrpske opcije,misleći valjda da je najbolja opcija slizati se sa njima i previše se ne kofrčiti.Kad uz takvo razmišljanje da se protiv te opcije ne može i ne smije doda visoka funkcija koja omogućava veliku moć i kleptomaniju(koju mu je omogućio Alija,još jedan čovjek poguban po BiH kakvu smo poznavali)sve ti je jasno.
-
hercegovac_pravi
#215 Re: TIHIC
Tihić je poslušan. To mu je glavna karakterna osobina. Ne pita previše a radi ono što mu se kaže.
-
udrch
#216 Re: TIHIC
smatram te ozbiljnim čovjekom i forumašem...hercegovac_pravi wrote:Tihić je poslušan. To mu je glavna karakterna osobina. Ne pita previše a radi ono što mu se kaže.
molim te da mi makar ti kažeš koga to on sluša i za koga radi..imenom i prezimenom ili neka organizacija, ali precizno..
nemoj mi samo floskula radi za Beograd, KOS, HOS i slične gluposti..
p.s. molim Fočaka da mi on ne daje odgovor, jer me apsolutno ne zanima šta on misli..
- FOČANSKI PROPISI
#217 Re: TIHIC
Nemam tačan odgovor,osim ,možda, za bošnjake i državu?udrch wrote:smatram te ozbiljnim čovjekom i forumašem...hercegovac_pravi wrote:Tihić je poslušan. To mu je glavna karakterna osobina. Ne pita previše a radi ono što mu se kaže.
molim te da mi makar ti kažeš koga to on sluša i za koga radi..imenom i prezimenom ili neka organizacija, ali precizno..
p.s. molim Fočaka da mi on ne daje odgovor, jer me apsolutno ne zanima šta on misli..
-
udrch
#218 Re: TIHIC
FOČANSKI PROPISI wrote:Nemam tačan odgovor,osim ,možda, za bošnjake i državu?udrch wrote:smatram te ozbiljnim čovjekom i forumašem...hercegovac_pravi wrote:Tihić je poslušan. To mu je glavna karakterna osobina. Ne pita previše a radi ono što mu se kaže.
p.s. molim Fočaka da mi on ne daje odgovor, jer me apsolutno ne zanima šta on misli..![]()
![]()
Postao/la udrch
- seln
#219 Re: TIHIC
Jednom nas je vec spasila, hvala lijepa...FOČANSKI PROPISI wrote:Dolazi SDA ,da nas spasi.žuta wrote:Bošnjaci imaju sva prava u BIH tj,pravo na BIH jer smo večina i 2014 smo pobjednici i svi iz sdp odoše u istoriju

- Paranoid
#220 Re: TIHIC
Neumjesno je (da ne kažem glupo) postavljati ovu sliku i dovoditi je u kontekst sa SDA, Tihićem...Nekako mi odmah padnu na pamet sve slike iz Vukovara, pa se pitam jesu li esedaovci i gargamel krivi i za žrtve u Hr. gradu heroja..seln wrote:Jednom nas je vec spasila, hvala lijepa...FOČANSKI PROPISI wrote:Dolazi SDA ,da nas spasi.žuta wrote:Bošnjaci imaju sva prava u BIH tj,pravo na BIH jer smo večina i 2014 smo pobjednici i svi iz sdp odoše u istoriju
- FOČANSKI PROPISI
#221 Re: TIHIC
Naravno da jesu!Paranoid wrote: Neumjesno je (da ne kažem glupo) postavljati ovu sliku i dovoditi je u kontekst sa SDA, Tihićem...Nekako mi odmah padnu na pamet sve slike iz Vukovara, pa se pitam jesu li esedaovci i gargamel krivi i za žrtve u Hr. gradu heroja..
Ista je to japija.
Da ti nađem svezane zastave ,ako si zaboravio?
- Paranoid
#222 Re: TIHIC
..jesu, istina je...i na taj način su htjeli izbjeći krvoproliće...FOČANSKI PROPISI wrote:Naravno da jesu!Paranoid wrote: Neumjesno je (da ne kažem glupo) postavljati ovu sliku i dovoditi je u kontekst sa SDA, Tihićem...Nekako mi odmah padnu na pamet sve slike iz Vukovara, pa se pitam jesu li esedaovci i gargamel krivi i za žrtve u Hr. gradu heroja..
Ista je to japija.
- FOČANSKI PROPISI
#223 Re: TIHIC
Da te pitam:Paranoid wrote:..jesu, istina je...i na taj način su htjeli izbjeći krvoproliće...FOČANSKI PROPISI wrote:Naravno da jesu!Paranoid wrote: Neumjesno je (da ne kažem glupo) postavljati ovu sliku i dovoditi je u kontekst sa SDA, Tihićem...Nekako mi odmah padnu na pamet sve slike iz Vukovara, pa se pitam jesu li esedaovci i gargamel krivi i za žrtve u Hr. gradu heroja..
Ista je to japija.
Šta je Sena(h)id Memić radio na Palama '92,kad je već bio rasprodao oružje koje su mu "neprijatelji" doturili.
-
Innovation
#224 Re: TIHIC
Ne znam bas, da Edhem toliko mrzi SDA, pa se sve cesce pitam, koja ste Vi ustvari opcija. 
- FOČANSKI PROPISI
#225 Re: TIHIC
Eto,pjesme o njoj piše!Innovation wrote:Ne znam bas, da Edhem toliko mrzi SDA, pa se sve cesce pitam, koja ste Vi ustvari opcija.