Tigrice
Moderator: anex
- manijak1
#1 Tigrice
-
Sogan
Eh kad je mane vec otvorio temu, evo da i ja nakon dosljednog provociranja na ovom podforumu otkrijem moju slabost... tigrice
Ovo je moja Pippi
odnosno nema je vise
ali je sedam dugih godina svaki dan sjedila na mom ramenu, pogledali smo sve epizode Simpsonsa zajedno, putovala je dva puta u inostranstvo, tjerao sam je na vise dijeta nego je i Oprah prosla jer je jela sve sto ima preko 50% secera ili masti, jednom se cak i nacugala u trenutku mog neopreza, voljela je slusati Oasis, nisu joj se svidjale tapete u mojoj kuhinji i polusavala ih je skinuti na sve moguce nacine, mrzila je onu drugu papigicu u ogledalu u njenom kavezu i svakodnevno se tukla sa njom ali i pored te agresivnosti bila je pitomija od mene... ma mogao bih o njoj do sabaha
Ovo je jedina fotka sa motivom koju imam na ovom compu, stilizirana je u svrhu jedne foto-reportaze pa je pomalo mutna
ali je Pippicina gracioznost ipak nepromasiva

Ovo je jedina fotka sa motivom koju imam na ovom compu, stilizirana je u svrhu jedne foto-reportaze pa je pomalo mutna

-
luciferino
To su muz i zena i zovu se Dylan i Kitty.
Jako se vole i paze.
Jako se vole i paze.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
eno sad me rasplakaSogan wrote:Eh kad je mane vec otvorio temu, evo da i ja nakon dosljednog provociranja na ovom podforumu otkrijem moju slabost... tigriceOvo je moja Pippi
odnosno nema je vise
ali je sedam dugih godina svaki dan sjedila na mom ramenu, pogledali smo sve epizode Simpsonsa zajedno, putovala je dva puta u inostranstvo, tjerao sam je na vise dijeta nego je i Oprah prosla jer je jela sve sto ima preko 50% secera ili masti, jednom se cak i nacugala u trenutku mog neopreza, voljela je slusati Oasis, nisu joj se svidjale tapete u mojoj kuhinji i polusavala ih je skinuti na sve moguce nacine, mrzila je onu drugu papigicu u ogledalu u njenom kavezu i svakodnevno se tukla sa njom ali i pored te agresivnosti bila je pitomija od mene... ma mogao bih o njoj do sabaha
![]()
Ovo je jedina fotka sa motivom koju imam na ovom compu, stilizirana je u svrhu jedne foto-reportaze pa je pomalo mutnaali je Pippicina gracioznost ipak nepromasiva
![]()