mozda jesu za snijeg, a sta kad mu na jedno 13-14 banki otpadne onaj nalijepljeni sloj.citroen wrote: Hajd to reci gazdi tuarega,reci ce da su protekt gume najbolje gume za zimu![]()
sjeba i auto a bogami i votazi zbog 100-150 kerma sto je usparao.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
mozda jesu za snijeg, a sta kad mu na jedno 13-14 banki otpadne onaj nalijepljeni sloj.citroen wrote: Hajd to reci gazdi tuarega,reci ce da su protekt gume najbolje gume za zimu![]()
Znam da su u Gumi pro 195/65 R15 bile 75 KM,za ostale dimenzije ne znamjohntra wrote:ma šta ti je...svi odrasli na zlatnim kašikama, čuj neozbiljna guma...kupuj ti i dalje gume koje su markirane, ali koje su stare po pet godina i koje su haman pa odležale svoje...kad smo već kod Tigra, kako se kreću cijene gume u 15 cola dimenziji?
-----------------------------------------respo wrote:da je diskvalifikacija ne bi se ni proizvodila i ne bi bile dostupne na eu trzistu
ovdje imam osjecaj da svi pricaju samo o top stvarima u bilo kojem smislu
da se ne vidimo po gradu drzavi po forumu bi zakljucio da svi vozaju veyrone a najeftinija guma na autu 10000 maraka
---------------------------johntra wrote:nema veze što su rijetko, bitno je da im je dozvoljena prodaja i da nisu zabranjene kao neke kineske...meni je ipak subjektvinije moje mišljenje za volanom, za razliku od testova iz novina...imao sam ljetnje Tigar Hitris i vozio sam sa njima bez ikakvih problema...
dobro, nek si nam rekao...šta nam još kažu u testovima? piše li tamo koji kondom trebamo koristiti?zonbirile wrote:---------------------------johntra wrote:nema veze što su rijetko, bitno je da im je dozvoljena prodaja i da nisu zabranjene kao neke kineske...meni je ipak subjektvinije moje mišljenje za volanom, za razliku od testova iz novina...imao sam ljetnje Tigar Hitris i vozio sam sa njima bez ikakvih problema...
pa subjektivno su bolje i od Turanze,ali kada te voze u civarama.
tako je. onom ko vozi divljacki nece pomoci ni najbolja guma. eno moj prijatelj na bmw-u ima one dunlop sto su uvijek pri vrhu testova, kaze nisu mu nesto. nekidan mi se pozalio na michelin a4 koje smo prije 3 sedmice nabacili na sluzbeno vozilo...tu sam mu fino rekao da njegova voznja nije mjerilo za kvalitet zimske gume.AdnanSA wrote:Uostalom vruće noge i hladna glava su još uvijek ponajbolja zimska oprema.