P.S.
Kad pjeva u Srbiji, biće dugi rukav na lijevoj ruci. Kad je u Hrvatskoj majica sa kratkim rukavima....mogo je istetovirati adidas pa i koju pinku na reklamu uzet.
Moderator: _BataZiv_0809
Logovan wrote:Hahah vidi budale.
On je puk'o skroz, nije normalan. Frajer se svima ulizuje.
Sta tek reci o zvijezdi .thekupus wrote:medvjed23 wrote:možda sam pregrubu riječ iskoristio, možda nisu plagijat, al bili su u upotrebi drugdje prije nego što smo ih mi prigrlili:
https://en.wikipedia.org/wiki/Fleur-de-lis
To je stara i prezvakana prica, instalirana od strane negatora postojanja bosanske historije
Rimljani su koristili orla kao heraldički simbol i prije nove ere, pa niko ne kaze da su ga Srbi plagirali u 12. stoljeću
S lavovima je ista situacija
Zapravo,generalno je smiješno tvrditi da su heraldički simboli ukradeni/kopirani. Uzmi mačeve na srednjovjekovnim grbovima. Svi su ih ukrali/kopirali osim prvog ko je stavio mač, i to su sve plagijati? Isti je slučaj sa ljiljanom.
Ne postoji ekskluzivno pravo na heraldički simbol, pogotovo ako pričamo o 14. stoljeću
To će za pola godine istetovirati i to onda kad bude tetovirao albanskog orla.Point. wrote:A gdje je slovenski Triglav, makedonsko sunce i crnogorska pticurina?
joj lika...spree wrote:A sta mozes u ovom trenu nego se smijati kretenu, a i svima koji ce to eventualno tako shvatiti. Nazalost zivimo s takvima i nekako jedino zajebancijom covjek moze sacuvati malo zdravog razuma.nema me tamo wrote:To je glupa poenta na kraju price zar ne iako znam da se zajebavaš stoki sitnog zuba ce biti bitno to što je on na " misicu ".spree wrote:bitno je da smo iznad hrvata.
Citao sam neke komentare i cini mi se covjek mrtav ozbiljan napisa nesto u smislu mi smo mu najblizi srcu. Sta ces nego se smijati.
Taj se ne trijezni tako lako pa jaran moze biti bez brige jos dugo vremenadječak sa šibicama wrote:Tiffa kad se otrijezni jednog dana, ebace mamicu svom jaranu tatoo majstoru sto ga nagrdi.
ajme hahahhaha, Tifu, nakon njegov smti, treba balzamirati i staviti kao eksponat u MuzejHAVANA wrote:Dzamija i Tito su na pleckama.
insomnia78 wrote:Treba ga jebati

Na jedan obraz kukasti križ, na drugi spr i čekić,pici wrote:ja dok mu nevidjam tetoviranu petokraku na celu necu da znadem za njega
Da je istetovirao SFRJ zastavu manje bi ga koštalo a puno bolji efekat kod publike.detroit-mercy wrote:Tifa je laganini na zalasku karijere pa sad daj iscupati sta das od publike. Tako i ove tetovaze, realno koji kurac imas tetovirati bilo kakve simbole, posebno ove nase gdje samo sebi mozes nauditi. Haj da je istetoviro anarhija pa da covjek kaze fura svoj fazon, ovako niko nema pojma sta je pisac htio da kaze
.
HAVANA wrote:Tifa je ba kralj.Lud bio,lud osto.Supak nije nikad bio.Mahnit jeste vazda.Volim ga i vazda cu ga volit.
HAVANA wrote:Tifa je ba kralj.Lud bio,lud osto.Supak nije nikad bio.Mahnit jeste vazda.Volim ga i vazda cu ga volit.