THETA ISCJELJIVANJE U SARAJEVU!

Rasprave o vjerskim temama.
Post Reply
staza

#1 THETA ISCJELJIVANJE U SARAJEVU!

Post by staza »

Ne bavim se nikakvom duhovnom praksom, i ugodno sam iznenađen, pogotovo uvijek kada se dogodi nešto što nisam ni mislio da će se barem u skorije vrijeme dogoditi: najlagahnije i najsigurnije i mnogi kažu najkorisnije je biti prorokom u vlastitom selu: usput, onda je lijepo i ostati otvoren i naučiti nešto novo o onome što se dešava oko tebe.
No, upućeni kažu: ono što reiki bî '90-ih, u prvoj deceniji novomilenijumskoj je theta iscjeljivanje (pisat ću malim početnim slovom, jer, poput reikija, i zašto ne reći mnogih ostalih tehnika, to tako osjećam, pa neka mi ne zamjere svi oni koji su možda već inicirani i ovo čitaju: usput, evo još jedne dobre propagande certificiranom učitelju thete Goranu Karni, koji dolazi u Sarajevo).
No, eto nama zapadnih energija: ovo je, mislim, daleko značajniji lakmus, od Maheshwaranandine nedavne posjete (čiju važnost ne umanjujem, dapače), jer nakon što su pali: Zagreb i Beograd: eto nama i Sarajeva...
I to, ne lezi, vraže, najzapadnije američke novodobne energije.
I cijena ista: 260 eurâ: znači: ima se: bez i trunke cinizma, drago mi je zbog toga.
Theta čini čuda: čak i više od reikija, a izgleda da nema ni kontraindikacije.
Naravno, djeluje u još kraćem periodu: a ima i više stupnjeva, baš poput reikija, samo je kraći period, u kojem se inicijacije mogu dobiti.
Goran je direktni učenik: dakle: prva ruka: fakultetski obrazovan, proputovao svijeta, vrlo pristojno i skromno izgleda, probao mnoge tehnike i thetom se izliječio od vlastite fiziološke boljke: a mislim da će ovdje biti prednost u odnosu na reiki: jer, Goran daje izvornu inicijaciju: i neće biti sumnji o dobijanju iz prve ili druge ruke ili pete reikističke ruke: jedino ako neko ne bude njegov inicirani, nego uzme inicijaciju od nekoga bh. opunomoćenika (ne mora ni to biti loše, jer tehnika je tehnika: na kraju krajeva, ko bude htio dobiti istu iz prve ruke, evo tačnoga datuma Goranove posjete i potrebne predbilježbe).
Baš me interesira kako će trajati ova sarajevska priča.
Ko zna: možda nam uskoro dođe i dr. Eric Pearl.
Nikad ne reci nikad.
http://www.thetaway.com/index.htm
http://www.thetaway.com/tecajevi_sarajevo.htm
Eh sad: volio bih, ako već ima iniciranih u Zagrebu, Beogradu, SAD-u, ili bilo gdje: da malo popričaju o vlasitim iskustvima: i kažu kako se to mijenjaju temeljna ljudska uvjerenja, stupanjem u theta stanje moždanih valova.
;-)
andrija2007

#2 Re: THETA ISCJELJIVANJE U SARAJEVU!

Post by andrija2007 »

Izgleda ovdje svi namah ozdravili! :lol:
Post Reply