Sad da li to znači mjesec, dva, tri... Ima li neko informaciju iz prve ruke?
There Will Be Blood - meeting point
Moderator: _BataZiv_0809
- Miki123
#1 There Will Be Blood - meeting point
Vidio sam najavu za film u meeting pointu, i piše USKORO
- harač
#2 Re: There Will Be Blood - meeting point
ah ja sam vidio taj poster "Uskoro" davno, pa sam mislio da će bit do kraja februara, pa su ga skinuli... pa sad opet "Uskoro".... budući da se film već dugo prikazuje u Hrvatskoj, a imao je premijeru i na Festu, krajnje je vrijeme da dođe i ovdje. Treba pitati ovdje: http://www.facebook.com/group.php?gid=8172619372
- Miki123
#3 Re: There Will Be Blood - meeting point
Ma ja sam ga skino sa neta, ali mi se gleda u kinu jer ipak mislim da je to jedan od najboljih filmova posljednjih 15 godina.harač wrote:ah ja sam vidio taj poster "Uskoro" davno, pa sam mislio da će bit do kraja februara, pa su ga skinuli... pa sad opet "Uskoro".... budući da se film već dugo prikazuje u Hrvatskoj, a imao je premijeru i na Festu, krajnje je vrijeme da dođe i ovdje. Treba pitati ovdje: http://www.facebook.com/group.php?gid=8172619372
Međutim, ako bi to značilo čekati do ljeta... u zg je igro davnoooo...
Kad ono emerichovo sranje može igrati 2 dana nakon premijere, valjda bi i ovo trebalo brzo doći..
- harač
#4 Re: There Will Be Blood - meeting point
e pa ja se još suzdržavam da ga ne pogledam na piratu, neću još dugo 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5 Re: There Will Be Blood - meeting point
čekamo film 
- Miki123
#6 Re: There Will Be Blood - meeting point
Nešto imam osjećaj da ćemo se nacekati. Meni se nikako ne gleda dvdscr na jednom cd-u, a film 2:35komi wrote:čekamo film
- repeater
#7 Re: There Will Be Blood - meeting point
Miki123 wrote: ... ipak mislim da je to jedan od najboljih filmova posljednjih 15 godina.
pitam se, kakve si filmove ti gledao u posljednjih 15 godina.
- Sheylo
#8 Re: There Will Be Blood - meeting point
Nece ovaj film jos stici, buduci da je sljedeci planiran na repertoaru "No country for old men", i to od 23. marta. Tako da mislim da ce Daniel Day jos malo da saceka...
- harač
#9 Re: There Will Be Blood - meeting point
jel to oficijelno. gledao sam ga na dobrom piratu, ali mi je zvuk počeo kasniti u jednom momentu, što mi je nešto najmrže u životu. volio bih ga pogledati još jednom u kinu, posebnu jer zvuk ima promitentnu ulogu, a ja nemam kućnog kinaSheylo wrote:Nece ovaj film jos stici, buduci da je sljedeci planiran na repertoaru "No country for old men", i to od 23. marta. Tako da mislim da ce Daniel Day jos malo da saceka...
- Sheylo
#10 Re: There Will Be Blood - meeting point
Jeste! Iz pouzdanog izvoraharač wrote:jel to oficijelno. gledao sam ga na dobrom piratu, ali mi je zvuk počeo kasniti u jednom momentu, što mi je nešto najmrže u životu. volio bih ga pogledati još jednom u kinu, posebnu jer zvuk ima promitentnu ulogu, a ja nemam kućnog kinaSheylo wrote:Nece ovaj film jos stici, buduci da je sljedeci planiran na repertoaru "No country for old men", i to od 23. marta. Tako da mislim da ce Daniel Day jos malo da saceka...
Dakle "No country for old men" je planiran da pocne s prikazivanjem 23. marta. U slucaju da se nesto izjalovi, nece igrati nikako i u tom slucaju ce naci neku drugu zamjenu. Ali sad za sad sve ide po planu, tako da nema razloga da ne bude onako kako je planirano.
- karanana
#11 Re: There Will Be Blood - meeting point
Beze film, dosadan do bola.
-
sulesavic
#12 Re: There Will Be Blood - meeting point
Palamuđenje o obespravljenim radnicima, krvoločnim robovlasnicima i izrabljivačima, okrutnosti i nemilosrdnosti ovih drugih prema ovim prvim... Je li to?karanana wrote:Beze film, dosadan do bola.
- karanana
#13 Re: There Will Be Blood - meeting point
sulesavic wrote:Palamuđenje o obespravljenim radnicima, krvoločnim robovlasnicima i izrabljivačima, okrutnosti i nemilosrdnosti ovih drugih prema ovim prvim... Je li to?karanana wrote:Beze film, dosadan do bola.
Vjeruj mi da ni ne znam jeli to to. Zaspo sam nakon jednog sata potrosenog u gluposti. Nesto vezano za religiju, ovaj mali, nekakav jesuit ili neki isusovac nesto dopustio ovom da kopa u njihovom imanju i onda ih ovaj zajebo nekako....
-
luciferino
#14 Re: There Will Be Blood - meeting point
Problem je što se počne pravo zakuhavati nakon 1 sata. 
Neću vam više ništa reći.
Neću vam više ništa reći.
-
sulesavic
#15 Re: There Will Be Blood - meeting point
Ma, ne znam ni ja. Ovogodišnja euforija oko Oscara nimalo mi ne odgovara...karanana wrote:sulesavic wrote:Palamuđenje o obespravljenim radnicima, krvoločnim robovlasnicima i izrabljivačima, okrutnosti i nemilosrdnosti ovih drugih prema ovim prvim... Je li to?karanana wrote:Beze film, dosadan do bola.
Vjeruj mi da ni ne znam jeli to to. Zaspo sam nakon jednog sata potrosenog u gluposti. Nesto vezano za religiju, ovaj mali, nekakav jesuit ili neki isusovac nesto dopustio ovom da kopa u njihovom imanju i onda ih ovaj zajebo nekako....
- Miki123
#16 Re: There Will Be Blood - meeting point
a evo i prvih pametnjakovića.. baš se pitam što ti je ovoliko trebalo da odgovoriš.repeater wrote:Miki123 wrote: ... ipak mislim da je to jedan od najboljih filmova posljednjih 15 godina.![]()
Ako je no country for old man od 23.3., poslije njega će vjerovatno animirani sa onim vjevericama..
- van Basten
#17 Re: There Will Be Blood - meeting point
23.03. je nedjelja, a ja koliko sam upratio sve promjene repertoara budu četvrtkom, a eventualne pretpremijere srijedom, tako da sumnjam da je datum tačan... 27.03. možda?
- repeater
#18 Re: There Will Be Blood - meeting point
je li ti jasnije ako znas da je p.t.anderson svoj prvi film snimio tacno prije 15 godina -- i ne radi se o fantasticnom filmu tipa magnolia i punch drunk love , koji su dosli mnogo kasnije . a mozda ti ovo ime cujes po prvi put. nista lose, samo onda nema potrebe da se ljutis na moje komentare. iskreno me zanima koji su to filmovi iz posljednjih 15 godina tebi ostali u sjecanju. to je sve.Miki123 wrote:a evo i prvih pametnjakovića.. baš se pitam što ti je ovoliko trebalo da odgovoriš.repeater wrote:Miki123 wrote: ... ipak mislim da je to jedan od najboljih filmova posljednjih 15 godina.![]()
pitam se, kakve si filmove ti gledao u posljednjih 15 godina.![]()
peace
- repeater
#19 Re: There Will Be Blood - meeting point
i jos nesto .. zao mi je sto ovoliko dugo morate cekati na jedan film da stigne u kino. 
- harač
#20 Re: There Will Be Blood - meeting point
hahaha nisam znao da na boardu gdje se priželjkuje TWBB ima toliko ljubitelja 10.000 BC... ne vjerujem da je ovaj film za takve ukuse
- Miki123
#21 Re: There Will Be Blood - meeting point
je li ti jasnije ako znas da je p.t.anderson svoj prvi film snimio tacno prije 15 godina -- i ne radi se o fantasticnom filmu tipa magnolia i punch drunk love , koji su dosli mnogo kasnije . a mozda ti ovo ime cujes po prvi put. nista lose, samo onda nema potrebe da se ljutis na moje komentare. iskreno me zanima koji su to filmovi iz posljednjih 15 godina tebi ostali u sjecanju. to je sve.
peace
Gledo sam oba, plus Boogie Nights. fenomenalni, vidiš magnoliju bih mogo ponovo pogledat
Pretpostavke ti ne stoje.
evo na prvu: seven, usual suspects, magnolia, pulp fiction, parkova vengeance trilogija, la confidential, infernal affairs kao i departed, fight club, the mechanist, memento, american history x...
- harač
#22 Re: There Will Be Blood - meeting point
Zvanično je... No Country for Old Men od 03.04 do 17.04.2008