Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PipiDugaDevetka wrote:Islamist state in Europe?
By Jeffrey T. Kuhner
The Washington Times, 18.12.2005.
Jeffrey T. Kuhner wrote:.......During the Bosnian war of 1992-1995, many of the country's Muslims became radicalized. Thousands of foreign Arab fighters, known as the mujahideen, infiltrated into Bosnia in order to wage jihad against Christian Serb and Catholic Croat forces. Iran and Saudi Arabia's influence over the Bosnian Muslim authorities grew as the war ground on. Radical Islam took root in the Balkans. ......
danas wrote:i ja vala kazem
jel' to vrijeme da pocnemo zvati srbiju cetnikistan?
mislim -- gdje ima dima, ima i vatre? jel' tako?
Tesko....dok je Tadic i Kosta na vlasti.
ah, oprosti -- zaboravih da su sve sami progresivci na vlasti u srbiji... da seseljeva i arkanova partija nikad ne dobije mjesta u parlamentu... da se kostunica "kalasnjikov" nije slikao na palama... da patrijarh ne skriva mladica...
sanjica wrote:Eh sad to APSOLUTNO nije nikakav dokaz....napisala bih ja i zasto ali ce mi udariti sankcije ko SAD Kubi.
A reci cu samo da se Kostunica moze slikati koliko hoce al' od njega nikad nece biti cetit cetnik.
a kakav je to cestit cetnik i kako ta dva pojma uopste mogu stajati u jednoj recenici?
Cetnik i jos cestit.jebote ko da govorimo o naucnoj fantastici a ne o vojislavu kostunici
sanjica wrote:
A reci cu samo da se Kostunica moze slikati koliko hoce al' od njega nikad nece biti cetit cetnik.
vidim da si stravicno razocarana sto od kostunice nece nikad biti "cestit cetnik"... sta velis, dace bog i sveta petka, pa ce osloboditi i voju iz haga... te ce i tebi srce biti na mjestu...
danas wrote:
vidim da si stravicno razocarana sto od kostunice nece nikad biti "cestit cetnik"... sta velis, dace bog i sveta petka, pa ce osloboditi i voju iz haga... te ce i tebi srce biti na mjestu...
A po cemu to zakljucujes?
Meni je srce na mjestu a koga ce osloboditi ili nece meni tako svejedno....
danas wrote:
Meni je srce na mjestu a koga ce osloboditi ili nece meni tako svejedno....
danas wrote:
pa vidis 'vako moaj sanjice
mi smo ti svi vidoviti na ovom forumu
pa vidimo kako ti je zao sto vojo nije "cestit cetnik" vec sto samo 'nako pozira, a ne "radi" nista konkretno protiv ove bre svetske zavere protivu svetog nebeskog naroda...
danas wrote:
pa vidimo kako ti je zao sto vojo nije "cestit cetnik" vec sto samo 'nako pozira, a ne "radi" nista konkretno protiv ove bre svetske zavere protivu svetog nebeskog naroda...
pa vojo i nije cestit cetnik, Vojo je zatvoren cetnik
pa vidimo kako ti je zao sto vojo nije "cestit cetnik" vec sto samo 'nako pozira, a ne "radi" nista konkretno protiv ove bre svetske zavere protivu svetog nebeskog naroda... [/quote]
Ma da... vidoviti ste se k'o vidovita Zorka..
No kako vise nemam volje da se objasnjvam pusticu te da mislis sta te je volja po onoj tako dobroj izreci "pametniji popusta a ......"
Ma da... vidoviti ste se k'o vidovita Zorka..
No kako vise nemam volje da se objasnjvam pusticu te da mislis sta te je volja po onoj tako dobroj izreci "pametniji popusta a ......"[/quote]