Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kad moze na ME moze i na XP. tih 256 sto navode je za manje vise neku podnosljivu igrivost igre ali trebalo b se pokrenut i na 128. ja trenutno igram doom3 na 256 iako je 'oficijelni' minimum 384
asixx wrote:kad moze na ME moze i na XP. tih 256 sto navode je za manje vise neku podnosljivu igrivost igre ali trebalo b se pokrenut i na 128. ja trenutno igram doom3 na 256 iako je 'oficijelni' minimum 384
Pa oni uvijek navode taj minimum kako bi se 'komotno' mogla igrati igrica...sve sto je manja konfiguracija vece su sanse za razne probleme...
slabo je to... ja igram u winxpu sa 512 DDRa sa 128 mb grafickoj i opet zna malo zatrokirat pogotovo ako je pokreces preko Alcoholovog 120% imagea. a nije svejedno ako se pokrece preko milleniuma ili xp-a jer xp puno vise iziskuje rama.
Zaboravi na to sto oni navode kao minimum req.,Sims 2 definitivno odlicno radi na XP-u,ali je problem sto je izdanje koje se pojavilo kod nas na piratima (jedino ako ne posjedujes original) puno bugova (dugo vremena na cd-ovima Build Mode uopste nije radio).
512 DDR,ATI Radeon 9200se,2,6 procesor,i igra radi sasvim OK (moje iskustvo),samo je mali problem ako je Lot veci pa zato ne budimo megalomani i gradimo im manje ali toplije domove.
Zivio Maxis.