zomri wrote:Pisalo se, bio je namig tamo na temi kad je pretpremijerno procurio pilot
zomri wrote:The Night Of odlična![]()
ko da je David Simon pisao pilot.
promaklo mi to, upecao bi me taj simon momentalno da sam vidjela.
Moderator: _BataZiv_0809
zomri wrote:Pisalo se, bio je namig tamo na temi kad je pretpremijerno procurio pilot
zomri wrote:The Night Of odlična![]()
ko da je David Simon pisao pilot.
Slažem se, npr. situacija u kojoj on čeka u policijskom autu, a splet okolnosti ga vraća odakle je pobjegao, ništa napetije nisam doživio u naredne 3 epizode...nema me tamo wrote:Pada kvalitet poslije prve, samo kako me prva zabetonirala za stolicu malo je reci..
on nije ni imao priliku reci sve sto se zbilo, odnosno sve cega se sjeca. detalji ce se, vjerojatno, kristalizirati u iducoj epizodi kada obje strane budu radile na rekonstrukciji dogadjaja za sud. imamo dva frajera koji su mu prvi usli u taksi pa dva policajca svjedoka jer su ih istjerali iz auta, moraju se sjecati. imamo bodie broadusaCavendish wrote:u prvoj smo epizodi vidjeli da je Naz djevojci nozem povrijedio ruku. Medjutim ili se Naz toga ne sjeca ili to namjerno presucuje?
i kako sve ovo staviti u 4 epizode ovim tempom? ako ovo ide jednu sezonu.omar little wrote:on nije ni imao priliku reci sve sto se zbilo, odnosno sve cega se sjeca. detalji ce se, vjerojatno, kristalizirati u iducoj epizodi kada obje strane budu radile na rekonstrukciji dogadjaja za sud. imamo dva frajera koji su mu prvi usli u taksi pa dva policajca svjedoka jer su ih istjerali iz auta, moraju se sjecati. imamo bodie broadusaCavendish wrote:u prvoj smo epizodi vidjeli da je Naz djevojci nozem povrijedio ruku. Medjutim ili se Naz toga ne sjeca ili to namjerno presucuje?i onog drugog lika, ima onaj virdou sto je njoj nesto prigovaraio za pusenje na benzinskoj, otkljucana zadnja vrata kad je pustila macku da izadje, svasta nesto.
nervira me ono oko jelena sto stalno pokazuju jer me jeftino navode misliti da je tu kamera neka ili nesto. ne volim takve fore
oni mogu biti vremenska tacka u rekonsktrukciji, sad detektiv mora napraviti detaljnu vremensku "liniju" od do, da je suprotstave nasirovoj prici. ne moraju biti neka presudna tacka, samo su tacka.karanana wrote:i kako sve ovo staviti u 4 epizode ovim tempom? ako ovo ide jednu sezonu.omar little wrote:
on nije ni imao priliku reci sve sto se zbilo, odnosno sve cega se sjeca. detalji ce se, vjerojatno, kristalizirati u iducoj epizodi kada obje strane budu radile na rekonstrukciji dogadjaja za sud. imamo dva frajera koji su mu prvi usli u taksi pa dva policajca svjedoka jer su ih istjerali iz auta, moraju se sjecati. imamo bodie broadusai onog drugog lika, ima onaj virdou sto je njoj nesto prigovaraio za pusenje na benzinskoj, otkljucana zadnja vrata kad je pustila macku da izadje, svasta nesto.
nervira me ono oko jelena sto stalno pokazuju jer me jeftino navode misliti da je tu kamera neka ili nesto. ne volim takve fore
mada ne vidim relevantnost recimo dogadjaja kad su mu ona dvojica usla u taxi i kad ih je policija potjerala.
Jest kod njih će biti 9PM a kod nas 3AM ali to je tonema me tamo wrote:Veceras u 3 premijera?
HBO

forum_selektor wrote:preseravaju se sa ovim eksplicitnim scenama, ovo je kao trebalo da bude duhovito
da bas. bez ikakvog povoda puff i ovakva scena. ono bas neukusnoforum_selektor wrote:preseravaju se sa ovim eksplicitnim scenama, ovo je kao trebalo da bude duhovito
Njoj a i nama nije ukusno, to jest, neugodno nam je a mrtvozorniku je to dio posla. Ne vidi golu cunu, vidi posao ispred sebe i radi ga. Slijedeca scena je neukusna kada on nju pita je li OK da ovako lazem ili na neki drugi nacin. Njoj je mozda bilo neugodno vidjeti golu cunu i staviti bilo sta pored te cune, ali joj nije bilo neugodno da joj on kaze otvoreno ti reci sta zelis da cujes i ja cu kazati. Sistem je neukusan u toj sceni, a cuna OK.Cavendish wrote:da bas. bez ikakvog povoda puff i ovakva scena. ono bas neukusnoforum_selektor wrote:preseravaju se sa ovim eksplicitnim scenama, ovo je kao trebalo da bude duhovito
Pa čuo si kad ga je advokat pitao da li je uzimao adderall, a ovaj mu potvrdno odgovorio. Štokaranana wrote:Nako, ok epizoda. Nesto se ko razrjesava ali moze ici u vise smjerova. Serija je malo ispuhala od pilota ali se ona napetost ni ne moze ocekivati cijelo vrijeme. Nemam pojma sad ko je ubica. Moguce da je mali. Ne znam zasto onaj crnac pobjeze.
Mozemo li izbaciti teoriju o nepostojanju onog crnog sto ga je polio uljem?
I podsjetite me: znamo li mi iz prve epizode kako je naz porezao ruku?
I jesmo li znali da je on uzimo nesto i bez nje? Nismo ja mislim. Kad je mogo uzet?