Sutra stize novi trailer
Necu nista da opisujem jer ja mislim da svi znaju za ovo, a oni koji ne znaju neka saznaju
Moderator: _BataZiv_0809
Odlicanbull21 wrote:
Predobarbull21 wrote:
Naravno da nema, jer Hobbit je ipak pustolovni film, tj. pustolovina Bilba Bagginsa, sa patuljcima i Gandalfom.Zhurba wrote:jedva cekam...mada necu da se razocaram...jer ocekujem nesto kao lotr ...mada nema onih cuvenih bitki i takoal svejedno
Biće Bitka pet vojski (doduše ne u prvom dijelu) i to očekujem da naprave odlično.Better Man wrote:Naravno da nema, jer Hobbit je ipak pustolovni film, tj. pustolovina Bilba Bagginsa, sa patuljcima i Gandalfom.Zhurba wrote:jedva cekam...mada necu da se razocaram...jer ocekujem nesto kao lotr ...mada nema onih cuvenih bitki i takoal svejedno
now you Tolkinzlaataan wrote:Biće Bitka pet vojski (doduše ne u prvom dijelu) i to očekujem da naprave odlično.Better Man wrote:Naravno da nema, jer Hobbit je ipak pustolovni film, tj. pustolovina Bilba Bagginsa, sa patuljcima i Gandalfom.Zhurba wrote:jedva cekam...mada necu da se razocaram...jer ocekujem nesto kao lotr ...mada nema onih cuvenih bitki i takoal svejedno
A za ove, što k'o ja skupljaju Tolkiena i čitaju jel', u maju se očekuje novo izdanje (na engleskom doduše)theaters report a running time of 2 hours, 44 minutes
Više o knjizi:There is now confirmation from British publishers Harper Collins that Tolkien’s long poem, The Fall of Arthur, will indeed be released next Spring.
The Fall of Arthur, begun by J.R.R. Tolkien just a few years before The Hobbit, was inspired by tales of the iconic British hero contained within the work of Geoffrey of Monmouth, Thomas Malory and other English poets, but depicts drama and adventure in language only Tolkien could have written. It comprises a work of narrative verse telling of the last days of the King, which has been edited by Christopher Tolkien, who also provides detailed commentary and notes.