The exes.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sunita_88
#1 The exes.
Stvar je ovakva. Bila sam u vezi 2 godine, i prekinemo. On nadje drugu, ja drugog. I poslije 2, 3 mjeseca se pomirimo. Spanska sapunica.
No, poslije 2 godine nakon pomirenja mene kopka da on jos nesto ne osjeca prema toj djevojci sa kojom je hodao u toku naseg prekida. Nekad mi se cini kad je sretnemo da mu nije svejedno. Jesam li luda? 
- supercali
#2 Re: The exes.
Luda si
Pocni sretati nekog decka kojeg kad vidis nije ti svejedno
-
sunita_88
#3 Re: The exes.
supercali wrote:Luda si
Vjerovatno tada ne bi bila sa ovim
- Efedrin
#4 Re: The exes.
ma daaaaaaj ba, nakon dvije godine, pa sto ga licno ne upitas, kako ce to neko ovdje znat 
-
sunita_88
#5 Re: The exes.
Efedrin wrote:ma daaaaaaj ba, nakon dvije godine, pa sto ga licno ne upitas, kako ce to neko ovdje znat
Glupo mi da njega pitam, nakon toliko vremena... a pitam ovdje da vidim jel logicno, il ja umisljam.
- Efedrin
#6 Re: The exes.
sam nick govori o ozbiljnosti forumasa, pusti teta Sunita.
mislim da te lagano hvata paranoja, ako se recimo uzmete, i dodje do toga u braku, vidjas li se s ovom ili onom, moglo bi doci do takvih neprilika i kad zazvoni telefon pa prestane, ispalo bi ljubavnik/ca, itd...
mislim da te lagano hvata paranoja, ako se recimo uzmete, i dodje do toga u braku, vidjas li se s ovom ili onom, moglo bi doci do takvih neprilika i kad zazvoni telefon pa prestane, ispalo bi ljubavnik/ca, itd...
-
sunita_88
#7 Re: The exes.
Mislim da je to problem dugih veza... nesto bi, a ne mozes, pa onda o glupostima razmisljas....Efedrin wrote:sam nick govori o ozbiljnosti forumasa, pusti teta Sunita.
- RoastedPumpkin
#8 Re: The exes.
sama cinjenica da lik ima slobodu izbora, a da si na kraju ti taj izbor, treba da ti je dovoljna..
-
Atif__
#9 Re: The exes.
Vjerovatno se kaje sto se pomirio s tobom, vjerovatno je s njom radio stvari koje nije s tobom, vjerovatno mu nedostaje. Stvar je sto s tobom ima siguricu, siguran sam da bi on najvise volio da bude s tobom al da nju busi. Zvuci ruzno al tako ti je to seko
-
sunita_88
#10 Re: The exes.
RoastedPumpkin wrote:sama cinjenica da lik ima slobodu izbora, a da si na kraju ti taj izbor, treba da ti je dovoljna..
ah znam, al ludo zensko....
-
sunita_88
#11 Re: The exes.
Atif__ wrote:Vjerovatno se kaje sto se pomirio s tobom, vjerovatno je s njom radio stvari koje nije s tobom, vjerovatno mu nedostaje. Stvar je sto s tobom ima siguricu, siguran sam da bi on najvise volio da bude s tobom al da nju busi. Zvuci ruzno al tako ti je to seko
Ima jos stotinu cura koje bi se busile
-
sunita_88
#12 Re: The exes.
sunita_88 wrote:Atif__ wrote:Vjerovatno se kaje sto se pomirio s tobom, vjerovatno je s njom radio stvari koje nije s tobom, vjerovatno mu nedostaje. Stvar je sto s tobom ima siguricu, siguran sam da bi on najvise volio da bude s tobom al da nju busi. Zvuci ruzno al tako ti je to seko
Ima jos stotinu cura koje bi se busilebrato
I da ova bivsa je skroz normalna, i ne busi se
- berenice
#13 Re: The exes.
Ignoriši klonove - mislim, koliko jadan moraš biti da se registruješ (i to ne samo jednom, halo!) samo da bi napisao nešto prosto i toliko orirginalno da bi ga zbog toga i djeca u vrtiću ismijala?!
- insomnia78
#14 Re: The exes.
Nisi sceri luda, glupa si
Treba te sutnuti sto prije
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
sunita_88
#15 Re: The exes.
nema potrebe za uvredamainsomnia78 wrote:Nisi sceri luda, glupa si
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#16 Re: The exes.
kol'ke sise spomenuta dama ima?
- McMoy
#17 Re: The exes.
sunita_88 wrote:Stvar je ovakva. Bila sam u vezi 2 godine, i prekinemo. On nadje drugu, ja drugog. I poslije 2, 3 mjeseca se pomirimo. Spanska sapunica.No, poslije 2 godine nakon pomirenja mene kopka da on jos nesto ne osjeca prema toj djevojci sa kojom je hodao u toku naseg prekida. Nekad mi se cini kad je sretnemo da mu nije svejedno. Jesam li luda?
Pokušava se čovjek sjetiti odakle je zna.
- hadalj
#18 Re: The exes.
Ocito je ona bolja od tebe (prije svega fizicki) i ti si toga svjesna pa si i ljubomorna jer vi na nju obracate paznju, nju za vas libo tuki, covjek te voli i nije bio spreman kotarisat se tih 2 godine provedenih s tobom za neku nesigurnu poput nje al da sad dodje ista situacija vjerovatno bih te nabio bez pola muke i objerucke prihvatio tu djevojku..... znas nekad neki ljudi nisu spremni rizikovat vec igraju na sigurno, on je tad igrao na tebe, da vratis vrijeme 100% bi drugacije odigrao 
- kritichar
#19 Re: The exes.
sve bi bilo uredu da mu nisi dala
- hadalj
#20 Re: The exes.
Da nije ne bi potrajalo ovoliko koliko im je uopce i trajalo 
-
Dick Wanker
#21 Re: The exes.
Aha, luda si ko struja ocam.sunita_88 wrote:Stvar je ovakva. Bila sam u vezi 2 godine, i prekinemo. On nadje drugu, ja drugog. I poslije 2, 3 mjeseca se pomirimo. Spanska sapunica.No, poslije 2 godine nakon pomirenja mene kopka da on jos nesto ne osjeca prema toj djevojci sa kojom je hodao u toku naseg prekida. Nekad mi se cini kad je sretnemo da mu nije svejedno. Jesam li luda?
-
Tirkiz
#22 Re: The exes.
vjerovatno dok se sexate on razmislja o toj bivsoj.sunita_88 wrote:Stvar je ovakva. Bila sam u vezi 2 godine, i prekinemo. On nadje drugu, ja drugog. I poslije 2, 3 mjeseca se pomirimo. Spanska sapunica.No, poslije 2 godine nakon pomirenja mene kopka da on jos nesto ne osjeca prema toj djevojci sa kojom je hodao u toku naseg prekida. Nekad mi se cini kad je sretnemo da mu nije svejedno. Jesam li luda?