Sto se mene tice ja bih najvise volio vidjeti Cure. Koga biste vi?
The Cure, Bryan Adams, Shakira u Sarajevu???
Moderator: _BataZiv_0809
- vedderedi
#1 The Cure, Bryan Adams, Shakira u Sarajevu???
Sinoc gledam onu saobracajnu emisiju (obavezan smjer)
sa onom Almom DautbegoviČ gdje je razgovarala sa nekim tipom iz omladinskog centra Grbavica koji je rekao da postoji mogućnost da dovedu gore navedene bendove, likove, u Sarajevu.
-
St.Germain
kad smo vec kod satjire, ona je poluarapkinja, mislim da joj je otac libanezanin. A ako bi vec birao najmanje zlo, onda the cure.zoom66 wrote:shatjiru, dakako...![]()
-
Qwert
E to je vec vrlo bitan element sto si naveo.St.Germain wrote:kad smo vec kod satjire, ona je poluarapkinja, mislim da joj je otac libanezanin. A ako bi vec birao najmanje zlo, onda the cure.zoom66 wrote:shatjiru, dakako...![]()
-
everybody hurts
kad smo vec kod satjire, ona je poluarapkinja, mislim da joj je otac libanezanin.
Kakve sad to veze ima, molim te???
-
St.Germain
nema nikakve, odnosilo se na devijaciju njenog imena satjiraeverybody hurts wrote:kad smo vec kod satjire, ona je poluarapkinja, mislim da joj je otac libanezanin.
- flora.sa
pa ima...sa temom na forumu o poznatim muslimanima...everybody hurts wrote:kad smo vec kod satjire, ona je poluarapkinja, mislim da joj je otac libanezanin.
a nisam sigurna jesu li i nju tamo spomenuli...
-
zlata
Cura nije muslimanka. Pa nisu svi Arapi muslimani!!flora.sa wrote:pa ima...sa temom na forumu o poznatim muslimanima...everybody hurts wrote:kad smo vec kod satjire, ona je poluarapkinja, mislim da joj je otac libanezanin.
Kakve sad to veze ima, molim te???![]()
![]()
- flora.sa
ups...sorry...zlata wrote:Cura nije muslimanka. Pa nisu svi Arapi muslimani!!flora.sa wrote:pa ima...sa temom na forumu o poznatim muslimanima...everybody hurts wrote:kad smo vec kod satjire, ona je poluarapkinja, mislim da joj je otac libanezanin.
Kakve sad to veze ima, molim te???![]()
![]()