The Big Bang Theory
Moderator: _BataZiv_0809
-
Margita81
#1 The Big Bang Theory
Gleda li ko ovu seriju? Meni je zakon, Sheldon rulez i ne sjecam se kad sam zadnji put naisla na ovako dobru stvar a da je novije "proizvodnje".

-
saga
#2 Re: The Big Bang Theory
ahh da, pratim od pocetka
genijalno!
steta pa ove sedmice nema epizode, jedva bila docekala pon, kad ono...
Penny: I’m a Sagittarius, which probably tells you way more than you need to know.
Sheldon: Yes, it tells us that you participate in the mass cultural delusion that the sun’s apparent position relative to arbitrarily defined constellations at the time of your birth somehow affects your personality.
Penny: (puzzled) Participate in the what?
genijalno!
steta pa ove sedmice nema epizode, jedva bila docekala pon, kad ono...
Penny: I’m a Sagittarius, which probably tells you way more than you need to know.
Sheldon: Yes, it tells us that you participate in the mass cultural delusion that the sun’s apparent position relative to arbitrarily defined constellations at the time of your birth somehow affects your personality.
Penny: (puzzled) Participate in the what?
-
Margita81
#3 Re: The Big Bang Theory
hahah ma prejaki su!
Mi gledamo po dvije tri serije za vecer (doziramo
) torrents majka 
Mi gledamo po dvije tri serije za vecer (doziramo
- iLLusion
#4 Re: The Big Bang Theory
Pa ovo je jedina serija koju pratim i s nestrpljenjem čekam svaku novu epizodu. 
-
Sounder
#5 Re: The Big Bang Theory
sta je car ove serije? Svaka moja prijateljica mi govori da je ovo naj-stvar, ja pogledao jednu epizodu i nista. Ima li koji muskarac da mu se ovo svidja, jer sam primjetio da mi samo cure pricaju o toj seriji.
- Amila♥Emir
#6 Re: The Big Bang Theory
serija je uredu, pogledam ponekad, tu su nerd provale itd.
ali se nista ne moze mjeriti sa scrubs-ima, to je zakon
ali se nista ne moze mjeriti sa scrubs-ima, to je zakon
- aNTropocentrio
#7 Re: The Big Bang Theory
Thank you, ordinary person! 
-
samo malo
#8 Re: The Big Bang Theory
Valjda ima i raje koja voli americki sablonski humor.Sounder wrote:sta je car ove serije? Svaka moja prijateljica mi govori da je ovo naj-stvar, ja pogledao jednu epizodu i nista. Ima li koji muskarac da mu se ovo svidja, jer sam primjetio da mi samo cure pricaju o toj seriji.
Ja pokusao gledati jednu epizodu, ne mogu, meni sve novije americke humoristicke serije izgledaju kao losa kopija Prijatelja.
-
Margita81
#9 Re: The Big Bang Theory
Uopce nije sablonski humor.
Ako nisi "nerd" poput njih onda pola njihovih dosjetki i humora neces ni skuzit.

Ako nisi "nerd" poput njih onda pola njihovih dosjetki i humora neces ni skuzit.
- fatality
#10 Re: The Big Bang Theory
uuuu ovo je bilo niskoMargita81 wrote:Uopce nije sablonski humor.
serija je OK , ne moze se porediti sa House-om , ali se definitivno moze gledati te ponekad i nasmijati
-
wex-alpha
#11 Re: The Big Bang Theory
Kao sto Margita rece, serija je beton.
Sale su vecinom "teske", ali se mogu razumjeti i zaista su pravo osvjezenje nakon svih ovih novih hum. serijala.
Sale su vecinom "teske", ali se mogu razumjeti i zaista su pravo osvjezenje nakon svih ovih novih hum. serijala.