The best of Sa iks :) - prijedlozi
- Čudna sorta
#351 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Ridjobrki, i od mene

-
Mr. Brightside
#352 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
s teme Vic dana http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &p=6718170

SaPnA wrote:ae zajebite vise...cak noris je samo glupi glumac....da je stvarno Bog, dosao bi sad u moju kucu i poceo bi da mi udara glavu od tastuti46afobhasduf sadjksahbdfehfiouwehrihwefiodsb849yhuiobg
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#353 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Atko i chisum 
- muha_sa
#354 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Chisum i brko da analiziraju prognozu vremena od mene im je vazda

-
udrch
#355 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Atko i SaPna i vicevi njihovi..
Za Brku ne mogu dati glas..previše navija za jednu stranu..
Džamije prave vjernici i ne trebaju nikome smetati..neke su inat džamije, ali njihove su..
Većina naših kuća ima najmanje jedan sprat viška, najčešće i dodatno potkrovlje, ali niko ne kaže ne treba mu to, već mu zavidi..
Brko dobro piše, lijepo ga čitati, ali se puno nas neće složiti sa njegovim stavom..
Osim toga ovdje je potpuno neprimjereno zloupotrijebio dijete..nema IZ ništa sa porodilištima i kad bi se počela zanimati za njih, odmah bi bila kuka i motika..
Za Brku ne mogu dati glas..previše navija za jednu stranu..
Džamije prave vjernici i ne trebaju nikome smetati..neke su inat džamije, ali njihove su..
Većina naših kuća ima najmanje jedan sprat viška, najčešće i dodatno potkrovlje, ali niko ne kaže ne treba mu to, već mu zavidi..
Brko dobro piše, lijepo ga čitati, ali se puno nas neće složiti sa njegovim stavom..
Osim toga ovdje je potpuno neprimjereno zloupotrijebio dijete..nema IZ ništa sa porodilištima i kad bi se počela zanimati za njih, odmah bi bila kuka i motika..
-
hocunecu
#356 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
za brku glas i to x 10
brkini tekstovi odisu(
) zdravim razumom, tako da on sam spada u endemicnu vrstu 
brkini tekstovi odisu(
- HAVANA
#357 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
muha_sa wrote:Chisum i brko da analiziraju prognozu vremena od mene im je vazda![]()
-
Mr. Brightside
#358 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
s teme Ne volem (nekada davno)

Bullet Tooth Tony wrote:ovo sveopste gadjenje na spominjanje imena dine merlina ... eto sad fol niko ga ne voli ... furaci forumski ... do juce pjevali i napamet znali sve pjesme , dajem ruku u vatru da ste bili barem jednom na kosevu, sad fol sramota poslusast dininu pjesmu ...fol udaraju glavom u zid nesto ... simulatori obicni i fejkeri
- Vrteska
#359 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Glas za Brku i Heineken.
(a u glavi cujem spikerku sa radija: Glas upisan!)
(a u glavi cujem spikerku sa radija: Glas upisan!)
-
zelenashica
- kmirsad
#362 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Brkini postovi su čiusti biseri.
Definitivno i bez dileme... 
- pirmin
#363 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
+1van Basten wrote:evo da i ja utefterim svoj prijedlog, sa teme o crnoj hronici:
vrlo precizno secirana dvoličnost brižnih europejacaHendrix wrote:Ovde očigledno imamo neki poremećaj vrijednosti, danas je cool pomagati cukama i postavljati njih kao prioritete naše brige, pored hiljada ljudi na ivici siromaštva u čitavoj zemlji.
Fino je što pratite zapadne trendove, a i fino je tu u gradu volontirati, malo cuke maziš, daš im hrane, ne moraš recimo otići u povratničko selo i pomoći ljudima tamo. To je daleko ba, a cuke su ovde, među nama. Ovde je neko takmičenje u licemjerstvu, ne možemo mi glumiti idealan sistem kao na zapadu gdje ljudi imaju posao i normalan život pa svoje potrebe za humanošću nadoknađuju velikom brigom za životinje. Pa ovde su ljudi ugroženi, otiđite malo van svojih parkova i grada, malo pogledajte kako LJUDI žive, kako djeca nemaju para u školu da idu, kako nane i dede povratnici žive bez struje 17 godina nakon rata, kako invalidi žive sa 30ak maraka primanja...
I da, ja se za razliku od mnogih tzv. spasilaca životinjskih prava mogu pohvaliti da sam spasio život 4 psa koji su mi dolazili zimi pred kuću gladni i žedni, svake zime po jedan i to godinama prije nego ste smislili ovi smijuriiju od udruženja. Usputno hranjenje lutalica koji se tu i tamo pojave ne smatram posebnim činom, to je sasvim normalno. I nisam to po novinama prikazivao i medijima, niti sam se dičio tim, volim životinje, ništa manje nego svaki normalan čovjek ali ovakvu nebulozu od zakona i ponašanja ne mogu da shvatim. Veće je mučenje psima što su pušteni da hodaju slobodno i traže hranu po smeću dok vi otvorite azil za 20 godina.
I za kraj, vratite se malo u realnost, ovo je Bosna, mi nažalost imamo ljude kojima je potrebna pomoć i to sada, dok vi maštate o volontiranju i maženju cuka, ne zaboravite se slikati za fejsbuk kako hranite cuke, ipak ste to vi prvi smislili.
U sridu!
- krompir i riza
#364 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Hendrix i Brko 
- Ridjobrki
#365 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Alphonse Kauders na temi Manchester City FC:

Duhovito, precizno, konkretno upotrebljivo!alphonse kauders wrote:Zbog nedavne forumske neusaglašenosti koja je rezultirala izborom Džeke kao "flop of the match" na Goal.com, mislim da je potrebno adekvatno reagovati i napraviti određeni Pravilnik o praćenju utakmica Manchester City-a kojeg se svi imaju pridržavati.
Dakle, evo mog prijedloga kratkih uputstava, koja se po potrebi mogu dopuniti:
1. Na dan utakmice M.City-a, u toku dana je bitno provjeriti da li se Džeko nalazi u početnom sastavu. Zavisno od toga da li Edin počinje utakmicu ili ne, potrebno je postupati na sljedeći način:
2. a) U slučaju da Edin Džeko ne počinje utakmicu u prvih 11:
- odustati od gledanja utakmice, barem prvih 70 minuta njenog trajanja;
- prijaviti se na sa-x forum ili bluemoon forum i zdušno vrijeđati trenera Mancini-a;
- u slučaju da se utakmica ipak gleda od početka, svim srcem navijati za protivnika M.City-a;
- radovati se svakom lošem potezu Aguera ili Balloteli-a (zavisi ko od njih igra);
- u slučaju da M.City da gol bez Džeke u igri prijaviti se na sa-x forum i relativizirati taj gol na način da se istakne kako je igrač koji je dao gol imao sreće ili kako je protivnik M. City-a toliko loš da bi ispao i iz naše Premijer lige, a ne iz engleske;
- kad god se Mancini pojavi u kadru: psovati, negodovati, poželjeti da crkne, i sl;
- u slučaju pobjede M.City-a ostati ravnodušan, a u slučaju poraza likovati;
- poželjeti Edinu da promijeni klub;
b) u slučaju da Edin počinje utakmicu ili naknadno uđe kao zamjena u utakmicu;
- u toku utakmice ne pratiti dešavanja na terenu, već samo kretanje Edina;
- ako Edin postigne gol, prijaviti se na sa-x ili bluemoon i uzdizati njegove vještine u nebesa, a usput i opsovati nešto Mancini-u jer mu ne da igrati u kontinuitetu;
- ako Edin ne da gol ili ne dolazi u šansu: kriviti sve ostale igrače (sa posebnim žarom Aguera,Silvu i Johnson-a) zbog nesposobnosti da Edina uposle na adekvatan način;
- u slučaju da Edinu ne dodaju loptu u izglednoj prilici, psovati na najgore moguće načine sve igrače, prvenstveno Aguer-a, Silvu, Balotelli-a, Johnsona - zavisno od toga ko mu nije dodao loptu i nezavisno od toga je li pao gol poslije toga ili nije;
- kad god se Mancini pojavi u kadru: psovati, negodovati, poželjeti da crkne, i sl;
c) u slučaju da Edin nikako ne odigra utakmicu
- prijaviti se na sa-x forum ili bluemoon forum i zdušno vrijeđati trenera Mancini-a;
- u slučaju da se utakmica ipak gleda od početka, svim srcem navijati za protivnika M.City-a;
- u slučaju pobjede M.City-a ostati ravnodušan, a u slučaju poraza likovati;
- poželjeti Edinu da promijeni klub;
3. Nezavisno od gore opisanih situacija, nakon završetka utakmice je potrebno otići na portal goal.com i glasati na sljedeći način:
Mancini - flop of the match;
Aguero/Baloteli - flop of the match (zavisi od raspoloženja);
Edin Džeko - top of the match (ako je nastupio u utakmici);
Eto, ako imate šta još da dodate, slobodno:)
-
SOMA
#366 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Dado dijasporitus sa (ne usudim se ni reci s kojeg pf)
Kad god procitam nesto na ovu temu nemogu da se nacudim koliko nam je istorija iliti historija shuknula kao narodu i ne samo nama nego nam i susjedima iliti komsijama. Po ovoj logici u Americi bi se trebao govoriti americki, u Brazilu brazilski, a u Australiji australijski jezik. Svuda takva “logika” je absurdna osim kod nas gdje imamo 4 jezika, koji su gotovo potpuno isti, koji se mogu medjusobno razumjeti a region smo sa najvecim brojem nesporazuma i nerazumjevanja.
Da se mene pita, kao sto me se nepita, ukinuo bih sva 4 jezika (bosanski, hrvatski, srpski, crnogorski i svaki drugi izrodni jezik kojeg ce se neko iz dosade u buducnosti sjeti), oduzeo im zvanican ISO status i uveo jedan jezik koji bi se nazvao Nas (iliti prevedeno na engleski Nash). Ionako kad “nismo sigurni” kojim jezikom sugovornik nam govori da nebismo uvrijedili sagovornika pitamo “govorite li nas?” .
- krompir i riza
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- ultima_palabra
#369 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
nosara wrote:Brega je simbol gradjanske bih... Kad se iskezi sa krova zgrade, a u daljini se cuju zvona, ezan, dole masu finci i sejdic... Neprocjenjivo...!
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#370 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
na kojoj god "strani" bio, @nosara uvijekultima_palabra wrote:nosara wrote:Brega je simbol gradjanske bih... Kad se iskezi sa krova zgrade, a u daljini se cuju zvona, ezan, dole masu finci i sejdic... Neprocjenjivo...!
- Tvrdokorna mrlja
#371 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
telekom..ultra bonus traje 7 dana.
informacija o naknadno pojavljenom roku koristenja bonusa od 7 dana se moze naci samo na sajtu bh telekoma,te na telekomovim info brojevima.
ne i na bilbordima,tv reklamama,niti u sms porukama kojima telekom promovira akciju..

informacija o naknadno pojavljenom roku koristenja bonusa od 7 dana se moze naci samo na sajtu bh telekoma,te na telekomovim info brojevima.
ne i na bilbordima,tv reklamama,niti u sms porukama kojima telekom promovira akciju..
chuchumbamayumbe wrote:Ja opet kažem, fazon je što mnogo ljudi ne kupuje novine, a pogotovu nema internet. Na stranu reklama na TV-u, gdje nema naznake o trajanju bonusa. Logično bi bilo da taj bonus bude vremenski ograničen koliko je ograničena i cifra dopune.
Zamislimo, moja mati, kao penzioner, odvoji 15km ne bi li dobila 5km bonusa, pa da može da se presabere za naredna 2 mjeseca - kad ono, paf! Istekao bonus, niđe veze.
Šta treba sada, kupiš dopunu na trafici, grebalicu, i dođu po tebe sutradan da ti izvade bubreg?!![]()
Da gospodine, vi koji ste ukucali taj broj grebalice ste sretni donor bubrega. Molim, ali nisam znao!![]()
![]()
Kako niste znali, pa imate obavijest na našem portalu, a bio je oglas i u Glasu Srpske, prošle godine u septembru...![]()
Ali ja nemam internet, a i ne čitam novine!![]()
Pa zašto onda niste pozvali 1444 i pitali?![]()
- Loulou
#372 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Zaboravih ovo nominirati (s teme Snijeg širom BiH)
Chisum je napisao/la:...
Ali posto razni smetljari vec 20 godina bez prestanja uce ovaj glupi narod da ceka da drugi nesto uradi umjesto njega, da se hvali i mlatara sopstvenim jadom i bijedom i najcrnjom mogucom slikom o sebi, ne bi li spotakao kakvu usranu sadaku ili nesto sto je dzabalesku, za sta ne mora ni kurcem da mrdne, onda je i ovakvo "topljenje snijega" nesto najnormalnije.... Mozda je mogla Andjelina malo da ga mahne lopatom, kad je vec bila tu... Dobro joj nisu predlozili. Vjerujem da im je boba falila... ono, kao, vidi kako smo mi jadni, pa, aj' kad si vec tu, ne bilo ti mrsko...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#373 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 0#p7175410
UPDATE!
Zamoliću vas da, kada nominirate post, ostavite tačan naziv teme, ili, praktičnije, link na taj post.
Tenk ju, uživajte
UPDATE!
Zamoliću vas da, kada nominirate post, ostavite tačan naziv teme, ili, praktičnije, link na taj post.
Tenk ju, uživajte
- prilagodjena
#374 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
kukuruz_kokičar
tema:Banke,organizacije i Maje,Tanje..
Jeste, jeste i znate šta sam ja primijetio ... da u granapima i haustorima nema tako puno Maja i Tanja!
Otkuda odjednom te silne Maje i Tanje, ko ih šalje i jesu li prave ili lažne. Ako su lažne zašto su lažne? Gdje žive noću i čime se hrane. Kako se razmnožavaju te Maje i Tanje i kupaju li se sapunom ili kupkom za tijelo? Zašto bacaju smeće u Konzum kesama, a hranu donose u Merkator kesama! Kako to?!
Meni je odnedavno šuhveli i moj drug Ado mislim da dnevnu smjenu radi kao Anto, a noćnu kao Ado.
Mislim da su to masonska posla... znate onu priču ... piramide, bankari, jevreji, gušteri, Maje, Tanje i Britni Spears
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=96735
tema:Banke,organizacije i Maje,Tanje..
Jeste, jeste i znate šta sam ja primijetio ... da u granapima i haustorima nema tako puno Maja i Tanja!
Otkuda odjednom te silne Maje i Tanje, ko ih šalje i jesu li prave ili lažne. Ako su lažne zašto su lažne? Gdje žive noću i čime se hrane. Kako se razmnožavaju te Maje i Tanje i kupaju li se sapunom ili kupkom za tijelo? Zašto bacaju smeće u Konzum kesama, a hranu donose u Merkator kesama! Kako to?!
Meni je odnedavno šuhveli i moj drug Ado mislim da dnevnu smjenu radi kao Anto, a noćnu kao Ado.
Mislim da su to masonska posla... znate onu priču ... piramide, bankari, jevreji, gušteri, Maje, Tanje i Britni Spears
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=96735
- Digla_da_kreci
#375 Re: The best of Sa iks :) - prijedlozi
Joj, sad sam se sjetila ove teme
Vjeverica pokrala orahe
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =vjeverica
Vjeverica pokrala orahe
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =vjeverica
abs wrote:ne znam da li je neko imao slicnu situaciju ali evo da ispricam svoju:
danas odem u podrum da uzmem nesto oraha koje sam donio punu vrecu cca 10 kg od rodbine prije 5 dana kad otvorih vrata od podruma imam sta vidjeti, od pune vrece niti jedan orah nije ostao, osim vrece koja je sva iskidana,U prvi momenat podjoh da prijavim policiji da nam je neko provalio u podrum i maznuo orahe,kad sa zenom malo bolje pogledah i zakljucih:nigdje tragova nasilnom obijanju vrata,nista osim oraha nije nedostajalo a ima i drugih stvari, ima vreca jabuka cak, nije dirnuta. Imamo mali prozorcic koji je na kant otvoren radi provjetravanja a na samom dijelu mog podruma (posto je to manja zgrada i ima vise posebno oznacenih podruma) pri vrhu je takodjer mali otvor radi provjetravanja.podjoh da zovem MUP da im odnesem tu pocjepanu praznu vrecu cisto da znam je li to djelo covjeka ili zivotinje neke,ali ipak ne odoh, zakljucih da bi to jedino moglo biti djelo vjeverica kojih inace i ima u neposrednoj blizini zgrade na drvecu.
Ja zakljucih da je najvjerovatnije ovo djelo vjeverica koje su to majsotrski opuhale a traga vidljivim oku nigdje..
sheikh wrote:samo ti nama kazi koja je to vjeverica i mi cemo to sredit
abs wrote:vi se sa mnom šprdate a meni do moje muke i mojih oraha, bili pravo fini,,bas vam hvala..
sheilak wrote:Evo, najnoviji snimci iz njihovog terorostisckog kampa:
zelenashica wrote:abs wrote:kako se ljepo šegačiti i drugom na muku pristajati pa i još masne viceve priredjivati..
danas na moj račun cirkus...sutra na vaš...
Jarane posustani malo.....sve je to normalno
...sta bi da su ti vjeverice drpile golfa dvicu
abs wrote:uvaženi komentatori,,
nakon uvidjaja od strane MUP-a, nesumnjivo je utvrdjena nevinost vjeverice (vrana), ljudi konstatovali da je to maslo covjeka.Okrivih vjeverice za ovaj gnusni čin nepravedno te im se ovim putem duboko izvinjavam i molim ih da mi ako ikako mogu oproste.
za covjekom izvrsiocem ovog gnusnog cina se traga