Black Acid definitivno najbolji Bh dj to je jos jednom potvrdio 15.05 u Bkc svojim 4:12hr mixsom glava Tuzlanske Fobie covjek koji je u BiH doveo velikane techna(Dave Clarke,Marco Carola,Dj Rush,Chris Liebing,Space Djs,Gaetano,Jel Ford i mnoge druge ) i koji stoji iza projekata Loop Fest,Judgment Night.
Fobia Rules
The best BH DJ
Moderator: _BataZiv_0809
-
Hladni_sa
najcjenjeniji DJ u BIH je Benjamin DeLuxe...Doduse covjek svira House al je lik sviro na svim velikim mjestima sirom evrope..Rezident je na Hvaru u jednoj diskteci..Sviro je i sa dosta velikana elektronske muzike..A sto se tice Techna najjaci je Black Acid..Liku fakat skidam kapu jer sam ga sluso na Millsu 15-05....Svaka ti cast...A Ari...Ari je shupak..

-
Mumo
Stari moj ti ocigledno neznas stha je techno cim pises takve gluposti e zbog tebe i tebi slicnih nam je scena ovakva kakva je stvarno jadno cuj molim te Ari vrti najbolji Techno boze svasta.Telefon wrote:Ari je najbolji u svakom pogledu sto se tehna tice,zatim Black Acid.Malo ga je krenulo niz brdo u posljednje vrijeme ali sta je tu je. Slazem se sa d-boy-d. Odlicno receno (napisano : ) .House, Benjamin de luxe .
Benjamin de luxe respect totalni house dj No1
-
7th_Heaven
zapravo meni je i od Arija i od Mirze bolji Chipa, onako tehnicki i sve...mada ni jednog ne bih mogl nesto slusat, ukus naravno...
house...luxa sam slusala davno, ne sjecam se..
house...luxa sam slusala davno, ne sjecam se..
-
tare
pa ljudi moji, zar arija jos uvijek svrstavate medju dj-eve??? taj lik nit je muzicar, nit je dj, on je obicna propalica, kriminalac, narkoman, olos... culi ste zadnjh njegovih par setova(ako se tako ogu nazvati) u holiday inn-u, pa tu nema nikakvog mixanja, moja nena bi bolje slozila one ploce
black acidu svaka cast, pohvalio bi izmedju ostalog Syndrome-a iz travnika, ako ste kad culi njegove setove znate o cemu pricam a ako niste definitivno zbavite. sto se tice tehnike momak je perfekcija a ima i finu selekciju ploca. ma ziva kultura, malo vokala, malo funky-ja i onda dum dum dum. Marthin Klein aka Syndrome rulz!!
black acidu svaka cast, pohvalio bi izmedju ostalog Syndrome-a iz travnika, ako ste kad culi njegove setove znate o cemu pricam a ako niste definitivno zbavite. sto se tice tehnike momak je perfekcija a ima i finu selekciju ploca. ma ziva kultura, malo vokala, malo funky-ja i onda dum dum dum. Marthin Klein aka Syndrome rulz!!
-
7th_Heaven
Ari je nekad dobro sviro, tu nema polemike. zoka tj. syndrom mi je tak-tak, mada i njega nisam dugo cula..avdu takodje moram spomenuti, svidja mi se njegov ukus i odabir ploca koje pusta..definitivno nije primitivac...
dolaze mlade snage, cuce se..

dolaze mlade snage, cuce se..