The best BH DJ

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Mumo

#1 The best BH DJ

Post by Mumo »

Black Acid definitivno najbolji Bh dj to je jos jednom potvrdio 15.05 u Bkc svojim 4:12hr mixsom glava Tuzlanske Fobie covjek koji je u BiH doveo velikane techna(Dave Clarke,Marco Carola,Dj Rush,Chris Liebing,Space Djs,Gaetano,Jel Ford i mnoge druge ) i koji stoji iza projekata Loop Fest,Judgment Night.
Fobia Rules
d-boy-b

Post by d-boy-b »

najbolji dj Ari najbolji organizator(po broju dovedenih "faca" iz djinga) Ari najgori organizator(po broju "izrade" raje,djeva) Ari
najbolji dj za popraviti situaciju na Arijevim partijama Black ACID
eto vam cinjenicnog stanja :lol: :lol: :lol: :lol:
Hladni_sa

Post by Hladni_sa »

najcjenjeniji DJ u BIH je Benjamin DeLuxe...Doduse covjek svira House al je lik sviro na svim velikim mjestima sirom evrope..Rezident je na Hvaru u jednoj diskteci..Sviro je i sa dosta velikana elektronske muzike..A sto se tice Techna najjaci je Black Acid..Liku fakat skidam kapu jer sam ga sluso na Millsu 15-05....Svaka ti cast...A Ari...Ari je shupak.. :D :D :D
Telefon

Post by Telefon »

Ari je najbolji u svakom pogledu sto se tehna tice,zatim Black Acid.Malo ga je krenulo niz brdo u posljednje vrijeme ali sta je tu je. Slazem se sa d-boy-d. Odlicno receno (napisano : ) .House, Benjamin de luxe .
Mumo

Post by Mumo »

Telefon wrote:Ari je najbolji u svakom pogledu sto se tehna tice,zatim Black Acid.Malo ga je krenulo niz brdo u posljednje vrijeme ali sta je tu je. Slazem se sa d-boy-d. Odlicno receno (napisano : ) .House, Benjamin de luxe .
Stari moj ti ocigledno neznas stha je techno cim pises takve gluposti e zbog tebe i tebi slicnih nam je scena ovakva kakva je stvarno jadno cuj molim te Ari vrti najbolji Techno boze svasta.
Benjamin de luxe respect totalni house dj No1
tuba

Post by tuba »

Ljudi ovo je tema za ukus,,svako svoj ukus ima i svako svoj ukus voli.A sad se svadjati s'nekim ko nema isti ukus kao ja,ti ili on,je djetinjasto i bezvrijedno.
7th_Heaven

Post by 7th_Heaven »

zapravo meni je i od Arija i od Mirze bolji Chipa, onako tehnicki i sve...mada ni jednog ne bih mogl nesto slusat, ukus naravno...

house...luxa sam slusala davno, ne sjecam se.. :)
tare

Post by tare »

pa ljudi moji, zar arija jos uvijek svrstavate medju dj-eve??? taj lik nit je muzicar, nit je dj, on je obicna propalica, kriminalac, narkoman, olos... culi ste zadnjh njegovih par setova(ako se tako ogu nazvati) u holiday inn-u, pa tu nema nikakvog mixanja, moja nena bi bolje slozila one ploce :lol:
black acidu svaka cast, pohvalio bi izmedju ostalog Syndrome-a iz travnika, ako ste kad culi njegove setove znate o cemu pricam a ako niste definitivno zbavite. sto se tice tehnike momak je perfekcija a ima i finu selekciju ploca. ma ziva kultura, malo vokala, malo funky-ja i onda dum dum dum. Marthin Klein aka Syndrome rulz!! :-)
7th_Heaven

Post by 7th_Heaven »

Ari je nekad dobro sviro, tu nema polemike. zoka tj. syndrom mi je tak-tak, mada i njega nisam dugo cula..avdu takodje moram spomenuti, svidja mi se njegov ukus i odabir ploca koje pusta..definitivno nije primitivac...

dolaze mlade snage, cuce se..

8)
Post Reply