"The Beach"-Ko je to nauchio Leonardio DiCaprio-a
Moderator: _BataZiv_0809
-
Slavisha Zhungul
#1 "The Beach"-Ko je to nauchio Leonardio DiCaprio-a
Zhivo me zanima koja je to nasha faca ( i odakle je) nauchila Leonardio DiCaprio-a da kazhe "Sutra chu mnogo milja voziti biciklo"...?
Slavisha Zhungul.
Slavisha Zhungul.
-
buddha
a fakat ima dosta takvih detalja...kao i u it´s all about love, jednom carobnom filmu kojeg vrijedi pogledati. Naime, jedan od dvojnika glavnog lika, popularne umjetnicke klizacice je sa nasih podrucja i prica se bez prevoda na hbs jezik...ili u filmu Zena Macka sa Gretom Garbo: Ja sam tvoja sestra
sve u svemu, tipicno holivudski povrsno, nas jezik se nikad nije dostojno predstavio u bijelom svijetu.
sve u svemu, tipicno holivudski povrsno, nas jezik se nikad nije dostojno predstavio u bijelom svijetu.
-
Slavisha Zhungul
Tachno, jezik nam je bash karina, a valjda zato shto ga i mi sami taremo, kako bih rekao, izmishljamo te nove izraze, ponashamo se demokratski, bash onako neozbiljno.
No, za DiCaprio-a, mislim da sam prepoznao ovu jednu curu shto je u filmu i mislim da je znam josh iz davnog, predratnog Sarajeva kad je furala s Fedjom, mojim drugom iz osnovne, kad su porasli, mislim...
Pretpostavljam da se zove Lidija i malo mi je lichila na Lepog Pavu iz P.Orkestra. Nisu je prikazivali bash izbliza, sjedila je u onim nekakvim "krevetima" u onoj komuni na ostrvu.
Kad smo kod ostrva, sjetih se onog fola: jesil gledao film mamuti na ostrvu?
Slavisha Zhungul.
No, za DiCaprio-a, mislim da sam prepoznao ovu jednu curu shto je u filmu i mislim da je znam josh iz davnog, predratnog Sarajeva kad je furala s Fedjom, mojim drugom iz osnovne, kad su porasli, mislim...
Pretpostavljam da se zove Lidija i malo mi je lichila na Lepog Pavu iz P.Orkestra. Nisu je prikazivali bash izbliza, sjedila je u onim nekakvim "krevetima" u onoj komuni na ostrvu.
Kad smo kod ostrva, sjetih se onog fola: jesil gledao film mamuti na ostrvu?
Slavisha Zhungul.
- Lace
#6 Re: "The Beach"-Ko je to nauchio Leonardio DiCapri
http://www.thaistudents.com/thebeach/Lidija.htmlSlavisha Zhungul wrote:Zhivo me zanima koja je to nasha faca ( i odakle je) nauchila Leonardio DiCaprio-a da kazhe "Sutra chu mnogo milja voziti biciklo"...?
Slavisha Zhungul.
http://movies.msn.com/movies/movie.aspx?m=5162&mp=c
-
Slavisha Zhungul
Svaka chast na linkovima, Lace...
Shto se tiche filma brache Kreshevljakovich, nikad chuo. A sjecham se tih blizanaca...
Shto se tiche filma brache Kreshevljakovich, nikad chuo. A sjecham se tih blizanaca...
-
Hilcon
#9 Re: "The Beach"-Ko je to nauchio Leonardio DiCapri
istina, lidija je bila autor tog pasusaLace wrote:
evo ti odgovora ... Lidija Zovkic
- Lace
pa oni su napravili "mamuti na ostrvu" ili su ipak bili "mahmuti" (moram pogledat film)Slavisha Zhungul wrote:Svaka chast na linkovima, Lace...
http://www.bhdani.com/arhiva/251/t25130.shtml
Od igranih filmova uključenih u ovaj dokumentarni tu su Mahmuti na ostrvu i naš drugi ratni hit Jahali smo pješke. Htjeli smo snimiti i Suha krpa na dnu mora, međutim, nismo imali gdje snimati more. Ali, lijepo bi bilo da ovaj film stoji u videoteci pa da ga neko može uzeti. Od tih 500 sati materijala svako bi napravio drugačiji film."
-
renBa 999
#12 Re: "The Beach"-Ko je to nauchio Leonardio DiCapri
Lidija Zovkic

Bosanska gramatika joj i nije cemu ("Sutra cu mnogo milja voziti biciklo")
ali barem je nasa i ima bh pasos

Bosanska gramatika joj i nije cemu ("Sutra cu mnogo milja voziti biciklo")
ali barem je nasa i ima bh pasos
-
Slavisha Zhungul
Nije Fedja nego Pedja i jeste to je ona, ta njegova cura.